Jump to content

GOLF V 1.6 MPI

NiCuCaLiN04

Postare recomandată

Salutare la toata lumea. Vreau sa va prezint si eu golfuletu meu cumparat acum 6 luni.

Golf V 1.6 MPI

-an fabricatie 2007

-in prezent 94000 km

-102 cp

- dublu climatronic

- CB

-cotiera + torpedou refrigerat

- faruri ceata

-culoare albastra

Consum cam maricel in oras 9-10 (Craiova) in afara consumul mi-se pare foarte bun 6-7-8 (depinde de cat de greu ai picioru):D

Pana in prezent am fost foarte multumit de ea am bagat doar benzina am schimbat uleiul si filtrele.

Am adaugat geamuri + triple fumurii pe viitor vreau sa ii mai pun jante de aliaj ( 17 sau 18 ), tempomat, xenon, trebuie sa schimb becurile de la pozitii, numar si habitaclu.( nu stiu ce leduri sa folasesc ).

Am pus si cateva poze cu masina cum arata atunci cand am cumparato.

Astept parerile voastre !

Maine dupa ce scap de la facultate ma duc si o spal si am sa pun si cateva poaze cu starea initiala.

post-115834-0-09640700-1361211060_thumb.

post-115834-0-73487400-1361211060_thumb.

post-115834-0-14368300-1361211062_thumb.

post-115834-0-74469700-1361211062_thumb.

post-115834-0-38355300-1361211063_thumb.

Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• NiCuCaLiN04

28

• cogdao

11

• Designer

6

• sebip

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

salut , bine ai venit printre noi si s-o stapanesti sanatos , consumul este cam la fel si la mine si la alte golfuri 5 pe care eu le stiu  , am mers cu un golf 5 1,6 in buc si mi-a luat si 12 , jante poti pune maxim pe 17 zic eu , vezi pe capacul de la benzina ce dimensiuni sunt indicate de producator ,tempomatul e util mai ales daca mergi mult in afara orasului,  in rest drumuri bune 

Link către comentariu

Am vazut ca srie acolo da nu am fost atent o sa ma uit. Tempomat vreau sa imi pun pt ca de la mine de acasa pana la craiova e drumu liber si nu e asa aglomerat si cred ca ma va ajuta pt ca merg foarte mult in afara orasului. Ms de apreciere

Link către comentariu

Iti recomand cu caldura volan piele si sa arunci o privire in .. praguri, sigur vei scoate ceva material dupa atatia km. In privinta consumului.. eu am scos afara si 5.7 medie pt. 180km distanta parcursa cu 3 persoane adulte in masina.. conteaza f. mult ce stil ai de a conduce.

Untitled.png

Modificat de Designer
Link către comentariu

ms de apreciere!

Vreau sa imi pun volan imbracat in piele da nu stiu de unde sa fac rost de unu. daca stii pe cineva care are de vanzare la un pret rezonabil ajuta-ma si pe mine.

Link către comentariu

Am facut rost de volan imbract in piele de la un coleg dupa forum astept sa ajunga si sa il vad pe masina .Pun si o poza cu rezzultatul in zilele urmatoare

Link către comentariu

app trbuie sa mai grija de ceva cand dau volanu jos ? stiu ca trebuie sa il pun in aceasi pozitie mai este si altceva da care trebuie sa im grija.

Modificat de NiCuCaLiN04
Link către comentariu

am scos azi airbagu fara sa ii deconctez mufa doar sa vad de ce cheie am neviue si vad ca nu sa intamplat nimic cu clavonu. cand am sa schimb volanu scot si borna de la baterie.

Link către comentariu

pt ca ma avut puitin timp liber azi am pus autocolant carbon pe emblema vw si zic ca arata bine . :)

post-115834-0-14856900-1361468409_thumb.

Link către comentariu

maine am sa iau volanu de la posta si am sa il montez. in acest timp am vazut un audi cu folie galbena pe proiectoare si vrau si eu :D

Dupa ce montez volanu aceasta va fi urmatoarea modificare . Revin foarte repede cu poze !!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!