Jump to content

VW GOLF MK5!

gabibory

Postare recomandată

In urma cu doua zile parintii mei mi-au cumparat un VW GOLF MK 5 , 1.9tdi 105 cp! Masina arata foarte bine si merge foarte bine , iar ca dotari are cateva care ma satisfac! Dati-va cu parerea ! Cum vi se pare?

An: 2009

Motorizare: 1.9 Tdi , 105 Cp(77kw)

Cod motor: BXE

Kilometri: 101.600km

Dotari: geamuri electrice, oglinzi electrice, dublu climatronic, inchidere centralizata, radio/CD, servo directie, computer bord, interior velur, pilot automat, senzori ploaie, comenzi volan, parbriz incalzit, volan+schimbator+ fruna de mana din piele, 10 airbaguri, cotiera fata-spate, torpedou frigorific, geamuri colorate, pachet lumini ambientale.

Am doua mari nedumeriri! :
1.Atunci cand turez masina (pe liber) pana la 4000 de rotatii se aude un "fluierat" scurt (ca la gti cand schimba viteza) . De la ce poate fi?
2. Atunci cand schimb vitezele se aude un zgomot ca si cum ai scoate degetul dintr-o sticla de plastic! De unde provine? Am mari temeri sa nu aibe probleme cu turbina!

Fostul propietar mi-a spus ca are chip tuning. De la ala sa fie?

post-93566-0-94534700-1361135805_thumb.j

post-93566-0-16790600-1361135820_thumb.j

post-93566-0-25547400-1361135835_thumb.j

Modificat de gabibory
Link către comentariu

Frumos golfuletul, ai jantele ca ale mele, numai ca eu le-am facut negre. Si eu am o problema de genu:

Daca merg cu a-2a si vreau sa reduc viteza iau picioru de pe acceleratie si ea incetineste cu un sunet mai ciudatel. Se aude ca un fel de suierat( fluierat doar din buze) .vvvvvvvvvv. eu prieten a zis ca trebuie schimbat uleilul la cutia de viteze.

Daca sunt cunoscatori rog ajutor!!!

Link către comentariu

Salut, intretinuta masina s-o stapanesti sanatos, la ce ai precizat tu cu acel sunet, pot fi doua variante, 1. turbina ( cea mai plauzibila varianta ) care se stie ca la unele suiera. si 2 , un blow off pus de fostul proprietar ...dar nu cred ca a investit el in asa ceva, mai ales ca e diesel.

numai bine

Link către comentariu

Frumos golf..de sunet la a doua..orice diesel cu geometrie variabila se aude :) puteti proba..iar la primul poate sa agate geometria..una alta..pune-o pe tester sa te ajute cineva..si cu ocazia aasta iti mai pui si obtiuni..gasesti in topicul golf Mk5

Link către comentariu

sa-l stapanesti sanatos, legat de fluierat, e semn ca e pe duca turbina, te costa vreo 200euro sa o refaci(iti recomand sa o faci ca daca ai ghinionul sa iti ajunga resturi de palete de la turbo o sa ai nevoie de motor nou)

Link către comentariu

Am vazut pe net cum "fluiera" unele dar asta nu e asa ... se aude chiar frumos!

Link către comentariu

Cu fluieratul am rezolvat! Nu fluiera cand sta turata! Fluiera numai cand e turata brusc si este de la teava de esapament! Acum a mai ramas acel sunet la schimbarea treptelor. O sa schimb uleiul la cutie saptamana viitoare si sa vedem daca se mai aude.

O sa ii schimb uleiul si la motor si filtrele. Filtrele le iau mann si ce ulei imi recomandati ( tata foloseste la passat b6 tot din 2009 castrol turbo edge si nu are prob pana acum).

Spatamana viitoare o sa ii schimb si distributia! Ce imi recomandati? Ma gandeam la role INA , pompa HEPU si curele CONTITECH!  Sunt altele mai bune?

Va multumesc!

Modificat de gabibory
Link către comentariu

Multumesc Cosmin ! Poate ne vedem intr-o zi prin Ploiesti! Vad ca avem acelasi motor. 

Link către comentariu

Am rezolvat cu sunetele! Nu a fost nimic grav! Unul era de la teava de esapament pentru ca asa se aude numai ca la mine era putin desprinsa si se auzea ceva mai tare , iar al doilea sunet este de la turbina care functioneaza in parametrii normali dar are resoftare si cica de la aia se aude. Pe tester nu a aparut nimic anormal!

Link către comentariu

Cateva poze cu masina dupa ce am inscris-o! Saptamana viitoare voi merge sa schimb distributia!

post-93566-0-55162000-1362068528_thumb.j

post-93566-0-68553000-1362068540_thumb.j

post-93566-0-64507600-1362068547_thumb.j

post-93566-0-89883800-1362068557_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!