Jump to content

golfuletu meu

catalingnv

Postare recomandată

salutare, m am hotarat sa va arat si eu masinuta mea, care o detin de 1 saptamana ;         golf mk4, 1.4 16v axp   2001             ca dotari-4geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, ac manual, ABS ESP ,  reglaj pe inaltime scaune fata  , volan reglabil, faruri tuning reglabile electric  , jante bbs cu anvelope 215.45.17, folie geamuri spate :icon_thumleft: astept pareri despre masinuta                                                

post-117763-0-74547400-1361130629_thumb.

post-117763-0-83973700-1361130639_thumb.

post-117763-0-08955000-1361130645_thumb.

post-117763-0-93007800-1361130650_thumb.

Link către comentariu

Masina arata bine, sa o stapanesti sanatos , fara probleme.

Din pacate farurile cu angel eyes nu prea se preteaza pe un vw, vezi ca ai arse unele becuri din ele, mai bine le anulezi detot. parerea mea

iar masinuta plange sa fie lasata mai jos, cu jantele alea arata ca o strutzo-camila , la motorasul acesta 1.4 nu ti se par cam mari jantele pe 17 ? eu zic ca un 15" i-ar fi de ajuns sa poti face si tu o depasire in siguranta. 

Numai bine si bafta cu ea !

PS : cu cati banuti ai achizitionat-o?

Link către comentariu

deocamdata , nu vreau sa i fac nimic, asa am cumparat masina exact cum se vede, ce credeti are cumva acel pachet drumuri grele? masina are montat si scut de metal

Link către comentariu

drumuri grele pe golf 4 din cate stiu eu nu s-a montat, decat pe skoda octavia parca, e asa inalta din cauza jantelor

Link către comentariu

dar de ce sta mai ridicata de fata, e posibil sa aiba ceva innalttoare intre arcurile fata si oala? urmeaza sa i demontez arcul sa vad ce e acolo

Link către comentariu

Chiar ca e cam mare spatiul dintre roata si aripa...din poza pare ridicata si de spate. 

Arata bine, dar angel-eyes-urile ar fi fost mai bine daca erau albe, ca asa galbui nu arata bine pe VW. Si jantele parca nu sunt de-acolo, dar nici nu-mi place mie asa tare modelul asta spitat pe Hatchback...poate le dai la schimb cu altele daca n-or sa-ti mai placa. Eventual poti trece la ceva pe 16 ca si-asa astea pe 17 nu cred ca sunt trecute in cartea masinii. 

Sa o stapanesti sanatos si sa o alergi cu placere fara niciun fel de probleme! :D

Link către comentariu

frumoasa masinuta sa ai noroc de ea :) ..parerea mea e ca farurile nu dau rau pe masina  :icon_thumleft:

totusi eu zic ca are ceva inaltatoare pe fata..se vede in poza 2 parca ar sta pe cric..

Modificat de lucyyy
Link către comentariu

cit ai dat pe struto-camila -cazan golf 4? fa un schimb cu cineva de jante ca nu se lovesc pe masina ta poti ramine si fara certificat. asa cum s-a spus un 15 e foarte bun si respecta ce e scris in ci. pentru mers mai mult prin oras sau la scoala e bun si motorul asta de 1,4.

Link către comentariu

arata bn masina ,dar jantele sunt dp alta planeta in rest ce sa zic se vede ca este ingrijita! bafta :icon_thumleft:

Link către comentariu

cit ai dat pe struto-camila -cazan golf 4? fa un schimb cu cineva de jante ca nu se lovesc pe masina ta poti ramine si fara certificat. asa cum s-a spus un 15 e foarte bun si respecta ce e scris in ci. pentru mers mai mult prin oras sau la scoala e bun si motorul asta de 1,4.

Ce sa zicem * cazan golf 4* . Parerea mea este ca nu ai ce cauta pe acest site draga monica.

Link către comentariu

va multumesc pentru pareri, observ ca nu prea agreeati jantele mele care sunt trecute in civ, masina a fost cumparata cu aceste jante care nu le voi schimba curand, pe viitor vreau sa  micsorez garda la sol

Link către comentariu

Masina este frumoasa si ingrijita. Jantele nu prea da bine cu masina, si nu marimea este problema, ci designul lor. Farurile ar fi dat mult mai bine daca erau cromate si nu fumurii.Mai pune poze cu interiorul

Link către comentariu

De pe un alt topic:

nu ma supar sa iti raspund cit se poate de civilizat! ocupatia mea e shoping-ul prin mall-uri ma plimb ,citesc pe forum si cheltui banii trimisi de sot.(...)

Asta ca sa va dati seama cine isi da cu parerea... -_-

+1 la ce zice @andysan.

Catalin, cred ca daca ii pui o suspensie mai lasata se vor integra mai bine jantele. Pana la urma, BBS e BBS. :icon_thumright:

Link către comentariu

Sa le mai polishezi, improspatezi ca par putin imbatrinite.

Neaparat o suspensia mai lasata cu  40mm si atunci va arata foarte bine.

Blue_Volkswagen_Golf_MK4_Blue_BBS_RS.jpg

La cat mai multi km fara probleme!

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

mersi de sfaturi baieti, pt monica 33 vezi ti de plimbarile tale acolo si numai iti da cu parerea la modul acesta superficial...

Link către comentariu

'monica_33', on 24 Jan 2013 - 22:37, said:

nu ma supar sa iti raspund cit se poate de civilizat! ocupatia mea e shoping-ul prin mall-uri ma plimb ,citesc pe forum si cheltui banii trimisi de sot.(...)   :lol:  :lol:

Stai calm man ,nu baga in seama vb astea de 2lei..ai o masina frumoasa si cu mare potential cum a zis si Ego,suspensie si o sa se schimbe radical.

Modificat de florintzk
Link către comentariu

ON: Felicitari, cati mai multi km fara incidente!

Off: Ce mult ,,iubesc,, persoanele care detin o masina cat de cat decenta iar cand vad pe cineva cu ,,un nivel mai jos'' ce cazan ai/etc!

Normal sa ai o astfel de mentalitate din moment ce tu stai ca o omida pe spinare altcuiva, daca ai pune osu la treaba pentru fiecare banut sa vezi atunci cum revii de urgenta cu piciorusele pe pamant!

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

masina e ok , si jantele merg numai ca trebuie putin polishate si masina mai lasata , sunt curios cat de stabila este ? cat despre parerile altora , nah sunt si ele binevenite , sunt curios daca domnul / doamna cu passat-ul cc are ceva cu toate golf-urile 4 ? lasati mai mk patristi (sa folosesc un limbaj de lemn ) macar pe noi ne tin injectoarele  :P , numai bine

Link către comentariu

E la mall, nu-i mai adresati replici :))

Arata bine masina. Renunta la angel eyes, daca nu la faruri cu totul. Jantele sunt deosebite daca le aranjezi putin. Cum sunt cele din poza cu acel Golf dar le-as pastra argintii. Daca o lasi putin o sa fie si mai bine. Poate o folie mai deschisa?!

In rest las-o stock la exterior si adu-i dotari utile si pe care nu le are la interior ;)

Link către comentariu

mersi baieti de felicitari, prima prioritate e sa o cobor macar de fata...voi reveni cu poze la interior. multi km fara incidente va urez. off topic:padure fara uscaturi nu exista:p

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!