Jump to content

inca un passat b6 pe club

manyx86

Postare recomandată

Salutari dragi colegi,in noiembrie am cumparat un passat b6 an 2006,motor bkc 105 cp,confortline cu 265.000 km in bord.am cumparat-o pentru ca aveam nevoie de o masina diesel pentru  a face naveta zilnic 110 km pe zi,avand inca un mondeo  mk2 cu motor zetec 2.0 benzina cu care nu prea iti convine sa faci km astia zilnic,initial cautam un audi a3 cel putin di 2004 dar am dat peste balenutza asta care mi-a facut cu ochiul atat pretul(4500e) cat si felul cum arata si merge,nu m-am gandit prea mult la km pentru ca fie vorba intre noi majoritatea masinilor din ro mai ales cele aduse din afara au peste 200.000 km reali si merg de rup.omul a fost sincer cu mine,de fapt asta a fost si motivul principal care m-a facut sa o cumpar ,mi-a zis ca masina a fost inscrisa in italia in 2008 dupa doi ani care a circulat in germania,a spus ca nu are carte service dar reviziile le-a facut la service-ul lui de incredere si cand a avut vreo problema la fel in fine eu am cumparat-o am dus-o la mecanicul meu i-am schimbat filtrele toate ,uleiul,placute ,distributie si cam atat.masina merge bine ,nu am avut nici o problema pana acum (am 270.000km) sper sa nu fie nici de acum.sunt multumit de ea si imi place confortul care mi-l ofera si bineinteles consumul redus.am sa incerc sa pun si niste poze...

11ca0b4.jpg    34t6dyu.jpg

34pgh1x.jpg           2e18xgj.jpg

14kz6e.jpg              24x13if.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru vagon! La acesti bani ai luat o masina super,cu un motor de anduranta,consum mic,confort mare,culoare frumoasa cu interior f.ingrijit si bine pastrat.La cat mai multi km.fara investitii!Pretul este extrem de mic pentru un Passat 2006,cunosti bine persoana de la care ai luat-o sa nu fie vreo problema ascunsa,ceva?Are acte in regula?

Modificat de calin.g
Link către comentariu

Salut ! Daca zici ca motorul merge bine si la cum arata din poze ai facut o afacere excelenta ! Multi km fara probleme !

Link către comentariu

nu cred sa aiba probleme ascunse pentru ca am dus-o imediat la service dupa ce am luat-o si i-am facut revizia, a bagat-o si pe calculator,doua erori mi-a dat "gas scarico" pentru ca e in italiana si eroare la airbag pasager,baiatul de la service mi-a zis ca-i posibil sa fie egr anulat/infundat si mi-o aranjeaza el cand ma duc sa imi schimbe garnitura de la capacul de sus,airbagul a zis ca ii vreo mufa care nu face bine contact si trebuie sa imi schimbe niste garnituri de la pompa de ambreiaj ei aici ii spun RIPETITORE la piesa aia pentru ca pedala nu revine in totalitate.eu am luat-o cu gandul la schimbat ambreiaj volant dar mi-a zis mecanicul ca nu are nici o treaba daca masina nu bate nu tremura,nu patineaza etc.astea ar fi defectele care le are si care mai pot astepta un pic.pe om nu il cunosc bine dar e o persoana serioasa pentru ca se vede cand cineva e la locul lui,omul e pilot la ALITALIA si ii venea noul passat exact peste trei zile de cand am luat masina.km astia ii are pentru ca el facea aproape zilnic Roma-Firenze (280 km cca.)

Multumesc pentru urari si doresc si eu la toti km multi fara probleme,salutari

Modificat de manyx86
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Eroarea de "gas scarico" in engleza: emission workshop cred ca e de la egr si va primi unul nou.

Link către comentariu
  • 1 month later...

A primit egr nou marca wahler exact ca si cel care il avea,a disparut eroarea cu emission workshop si a ramas sa rezolv cu mufa de la airbag.cred ca am sa tai firele si le leg direct cum au facut si altii.I-am instalat si un xcarlik sa ascult si eu muzica ca omul si functioneaza ok. :icon_thumleft:

Link către comentariu

frumos,nu mai zic de pret,sa fi ajuns piata asa jos?!......felicitari si multi km fara probl

Link către comentariu

Multumesc,sper sa nu se devalorizeze asa mult masinile astea sa-si tina pretul macar cum o face b5.5.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salut, stie cineva cum se desfac ornamentele, ca am tras de ele si nu vor sa iasa .  :tuktuk: HELP!!!!

Link către comentariu
  • 8 months later...

Sa mai postez un pic aici ce am mai facut pe la masina:

pe la 280.000 cca a inceput cu o bataie la motor si a fost axa cu camme care era uzata.am schimbat tot nou in chiulasa (supape,simeringuri,etc) schimbat garnituri injectoare,curatat turbina dupa care a mers bine dar parca nu mai era aceiasi masina,nu tragea la fel si avea un lag mare.am mers asa vreo 10-15 mii km dupa care am vazut ca scade antigelul in borcan si parca din ce in ce mai mult.Am plecat cu ea in Romania si pe drum imi tot pierdea apa,m-a adus totusi pana la destinatie si am dus-o la Zetec in Galati unde au constatat ca garnitura de chiulasa nu a fost stransa corespunzator fiind ciupita (arsa) au schimbat-o si totul e perfect,merge exact cum trebuie,ceas.Cat de curand o duc la remapare sa-i mai dau vreo 30 cp si ceva cuplu.

P.S:alegeti cu grija service-ul ca puteti regreta daca nu o faceti.per ansamblu nu imi pare rau ca am bagat niste bani in ea dat fiind pretul de achizitie.sa zicem vreo 2000 euro ma costat ce am bagat in ea. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!