Jump to content

APA IN PORTBAGAJ

@DRI@N
 Share

Postare recomandată

Am incercat si cu un compresor,am incercat sa suflu. Am bagat o sarma, am bagat un furtunas mai mic.Fara rezolvare :grrrrrr: .E infundata gaurica din fata stanga.

Mai e si vremea de kkt. Oare de jos in sus o merge?Pe sub masina ar trebui undeva pe langa roata sa fie scurgerea?

Modificat de piny
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stiu ca e vremea nasola,eu am facut de dimineata operatia asta. Toarna apa pe cea din dreapta si vezi unde se scurge,daca nu o fi infundata si asta.

Link către comentariu

Aia din dreapta e buna. Am parcat masina cu partea stanga pe bordura. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Da pana la urma. Am mers la cineva care avea garaj si am tot insistat. Am bagat si pe la capatul celalalt o sarma si e ok acum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

• 4 years later...

Salut!am si eu o problema de aseara.am venit de la pitesti pe ploaie pana la bucuresti si cand am ajuns acasa am constat ca in portbagaj in partea dreapta e umezeazala de sus de pe plafon pana jos chiar apa as zice.masina e combi si are si trapa.Ceva ideei? 

Link către comentariu

Ai cumva antena pentru statie radio si ai tras firul prin zona aia?

Link către comentariu

Nu am nici-un fel de antena si nu stiu sa desfac interiorul la portbagaj ca sa vad pe unde intra.eu banuiesc ca pe la sinele de pe pavilion 

Link către comentariu

• 5 months later...

Am verificat si eu sursa apei in portbagajul masinii mele (Passat B6 Limo) si am gasit ambele furtune infundate cu noroi iar cel din partea stanga sarit de jos. Am desfundat bine si "prizele" de cauciuc in care se infig furtunele in partea de jos pentru ca si ele erau pline de noroi. Acum sper sa nu mai gasesc apa in portbagaj.

Multumesc frumos tuturor pentru sfaturi si mai ales pentru poze, mi-au fost de un real ajutor postarile voastre!

Link către comentariu

Confirm. furtunele au diametru foarte mic si se infunda cu noroi.trebuie curatate frecvent si verificate chederele care dirijeaza apa catre furtun pentru ca  daca nu sunt pozitionate corect apa nu se mai scurge pe caroserie si intra in masina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!