Jump to content

Passat B5.5 1.9tdi 4motion

Silvyu89

Postare recomandată

Au pus cei care au montat folia pe fiecare geam abtibild cu autorizatie rar in colt plus actele care atesta ca-s omologate si le port la masina :)Sent from my iPhone using Tapatalk

Sub abtibild la geam scrie cu gri si certif rar si nu mai stiu ce... Nu se cun clar in pozapost-109463-13657675825798_thumb.jpgpost-109463-13657675952072_thumb.jpgSent from my iPhone using Tapatalk

Modificat de Silvyu89
Link către comentariu
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Silvyu89

39

• Muale

9

• czsilviu

5

• PH93PLM

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

azi masina a primit si o resoftare :D

Un clip cam cum trage masina... scz de calitate, nu puteam conduce si filma in acelasi timp... 

Link către comentariu

Cam prost ai schimbat 1 viteza , ce sa zic , faina masina , cati cai are acum 165?Foarte fain ca este si 4 motion.  Si eu am un v6tdi 163+cip ( vro 200cp)  de aprox 2 ani si nu am avut nici o problema , consumul chiar a scazut putin , insa daca o calc rau consuma mai mult decat atunci cand era stock. 

Link către comentariu

na... trebuia sa tin si volanul si camera  atent la drum ca nu era drept, la turatie.... erau mai multe... asta am facut o asa pe moment... 

acum are undeva la 150-160 cp

Modificat de Silvyu89
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!