Jump to content

Passat B5.5 1.9tdi 4motion

Silvyu89

Postare recomandată

nu afecteaza... ca nu acopera mult.. is doar in parrtea laterala.... plus ca nu fac raliuri ca sa se incinga nu stiu ce :))

Modificat de Silvyu89
Link către comentariu
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Silvyu89

39

• Muale

9

• czsilviu

5

• PH93PLM

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

OK! Dar tot un kitsch ramane! Plin de turcisme luate din obor/talcioc! Partea proasta este ca se amplifica acest fenomen te ,,tuning,, !

Aici intervine gustul!

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

vopseste etrierul si e mai elegant.

asa...este o minciuna, nu ai frane brembo dar te lauzi la necunoscatori ca ai? urmatorul pas e sa scrii Phateon w12 pe portbagaj?

pe bune, sunt o taranie capacele alea. nu as fi dat atatia bani in veci!

capacele de la jante hai ca merg...putin lucioase fata de cele OEM. desi gasesti si replici OEM la preturi mai decente fata de reprezentanta

Link către comentariu

nu afecteaza... ca nu acopera mult.. is doar in parrtea laterala.... plus ca nu fac raliuri ca sa se incinga nu stiu ce :))

Daca faci ~ 500km apoi Transalpina/ Transfagarasan atunci sa te vad! 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

masina e faina , nu-mi dau cu parerea de capacele de la jante sau de la etrieri fiecare cu gusturile lui pana la urma , insa masina urla sa fie lasata mai jos , e prea sus , parca e logan din spate jur

Link către comentariu

n am ce face, asa am luat-o, e pachetul drumuri grele..., am in plan cand trebuie sa umblu la suspensie la uzura, sa o las mai jos... momentan am alte prioritati mai importante merge si asa, mai ales la craterele care sunt acuma dupa iarna   :D

Modificat de Silvyu89
Link către comentariu

aaaa . da acum inteleg , mi se parea mie ca este extrem de ridicata asta intr-adevar explica multe, drumuri bune sa ai

Link către comentariu

banda aia de leduri din bara e ca nuca-n perete, poate daca era mai scurta sa nu se prelungeasca si pe grila din mijloc mai arata cumva. dar pana la urma la ce foloseste?:)

Link către comentariu

cred ca e DRL. nu imi place deloc.

masina in sine e foarte tare, intretinuta cum trebuie te tine mult! 

micile modificari nu prea sunt pe placul meu (capace etrier, ledurile alea,tipsurile)

cauta pe ebay poate gasesti o sigla 4motion

Link către comentariu

Au dreptate colegii, ai macelarit grilele alea si rezultatul este dezastros. Daca tot vroiai sa pui asa ceva mai bine dadeai proiectoarele de ceata jos  se prind in 3 suruburi iei alte 2 grile fara gaura de proiector costa in jur de 80lei 2 buc si incercai sa le inserezi in acele grile. ar fi iesit mult mai bine.

Nu ma intelege gresit dar arata foarte urat, nici nu vreau sa-mi imaginez cum se vede cand ai proiectoarele de ceata aprinse  galbene si drl-urile albe se vede foarte aiurea.

Ps: Nu vreau sa te superi pe mine pentru ce am scris mai sus este strict parerea mea .

Link către comentariu

Nu s banda is proiectoare, iar proiectoarele de ceata nu le folosesc...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Hop si eu cu critica , arata groaznic tipsurile si banda aia cu leduri , dar daca tie iti plac asta conteaza cel mai mult.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ceva noi modificari....

Am eliminat proiectoarele originale ca si asa nu le foloseam si am pus lumini de zi subtiri si clare.

Am foliat geamurile fata cu folie 50%

post-109463-0-80192600-1365756813_thumb.

post-109463-0-75613300-1365756819_thumb.

post-109463-0-84067300-1365756826_thumb.

post-109463-0-18083600-1365756864_thumb.

post-109463-0-35717500-1365756868_thumb.

Link către comentariu

Mersi... Nu sunt prea multumita de ea :x

Link către comentariu

se vede bine cu folie uniforma pe geamuri (sau pe spate ai mai inchisa?)

are autorizatie in coltul parbrizului si pt folie pe fata, nu cred sa fie probleme ;)

o vinzi sau nu? din ce ai scris, daca pui o virgula unde trebuie se schimba total intelesul

Modificat de Muale
Link către comentariu

Folia spate e 100%, am autorizatie pe ea, pe fata 50% nu am autorizatieSent from my iPhone using Tapatalk

Ahh sry... Nu o dau, e prea buna :)Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

cum sa fie 100% ?! adica nu vezi nimic prin ea, ai colantat ca pe taxi...nu are cum, 15% transparenta e cea mai inchisa.

nu am vazut eu bine :autorizatia" de pe parbriz in colt?

Link către comentariu

:offtopic: nu conteaza ce autorizatie ai , daca e prea inchisa ramai fara talon. Daca lucrezi in zona M.a.i  etc , te lasa in pace.

Link către comentariu

Pe spate nu i chiar 100% asa spunem... Ai vizibilitate 5% din cate scrie in acte, si iti da aut de la rar. Pe fata nu da deloc autorizatie

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Are acolo pe parbriz in colt o autorizatie originala ;) , NU cred ca o vinde, super ingrijita masina. Sper sa nu se supere Silviu ca am scris si eu pe aici. Bft. :emthup:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!