Jump to content

VW JETTA 1.4 122CP

kmeleonuss

Postare recomandată

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kmeleonuss

18

• Wiki

9

• Hayate

7

• Jetta20tdiHLDSG6

5

foarte tare echiparea cu un singur minus...negru. Nu ma intelege gresit...am 2 negre...arata extraordinar o masina neagra in primele doua luni daca ai noroc..dupa aia nu iti vine sa le mai speli de frica sa  nu faci atac de cord ca ai mai vazut o dunga...si inca una  :grrrrrr: . Acum am rosieeee  :D . 

Link către comentariu

astazi am ajuns la 1000 Km. Masina merge impecabil, consumul a inceput sa mai scada. Galati - Buc 6.8% cu mers pe autostrada. La 130 km/h consum aprox 7%.

post-86932-0-37392600-1361123489_thumb.j

Link către comentariu

Idem cu Octavia. Si dupa rodaj a ramas consumul la 6,7 L% pentru ca am tras de ea mai tare, e drept si timpul de deplasare s-a micsorat. Mai ales ca eu nu tineam cont de gropi, acum aproape ca nici nu mai sunt :) pe drumul asta.

Link către comentariu

La ce s-or  fi gandit ei sa puna 280km in bord???  :10[1]:

Modificat de florintzk
Link către comentariu

Cand mai ajungi p la galati colegu ?

nu stiu sigur. probabil pe la sfarsitul lui martie

Link către comentariu
  • 3 months later...

In acest week-end am ajuns la 5000 KM. Masina merge impecabil singurul minus fiind cauciucurile care nu sunt foarte aderente. Consumul este conform asteptarilor - in jur de 10% in oras si sub 7% in afara (Bucuresti - Predeal 6.7% si Predeal - Bucuresti 6.3% pe A3). Asteptam concediu pentru un drum in afara tarii.

post-86932-0-11187600-1371473691_thumb.j

post-86932-0-47977400-1371473691_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...

Saptamana aceasta am facut, la PBV, verificarea de 6 luni care a fost gratuita. Totul a fost ok. Singura operatiune a fost completarea cu 200 ml de ulei.

Am intrebat daca se poate activa avaria la franarea de urgenta si din pacate nu exista aceasta optiune la Jetta.

Masina merge impecabil si am depasit 9200 km, urmand sa fac si un mic tur prin Europa in perioada urmatoare. Referitor la consum el se incadreaza in asteptarile mele - oras 10% - extra 6% (fara autostrazi) iar cu in jur de 7%.

Atasez si cateva poze.

post-86932-0-66608300-1375901543_thumb.j

post-86932-0-64304500-1375902441_thumb.j

Link către comentariu
micuzzu_marius

se poate activa cu VCDS(09-centr electr) la franarea de urgenta sa se aprinda avariile si/sau sa clipeasca stopurile de frana, probabil nu au vrut sa se complice cei de la PBV, eu le am activat pe ambele

exact cum e in linkul pus de Hayate

Link către comentariu

Probabil ca nu au vrut. O sa incerc maine sa vad daca merge, Oricum merci pentru link.

Modificat de kmeleonuss
Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

eu le am pe ambele fara sa activez nimic. asa a venit. de la PBN.

Link către comentariu
  • 1 month later...

M-am intors din concediu si mi-am facum timp sa va scriu cateva impresii dupa 5200 KM parcursi in tara si afara (Ungaria, Austria, Germania, Franta si Elvetia). In tara am fost pe traseul Bucuresti - Transalpina - Alba iulia - Oradea - Timisoara la dus si la intors Timisoara - Lugoj - Paltinis - Transfagarasan - Bucuresti. Consumul pana la iesirea din tara a fost 6.5%. La intrare nu l-am mai urmarit. In Europa am facut aproximativ 4200 KM. Consumul a fost intre 5.3%(masurat la pompa) si 6% (media din computer). Consumul mediu pe toata distanta a fost de 5.9%, foarte bun pentru o benzinara, dupa parerea mea, dat fiind ca in Germania am mers portiuni bune cu peste 200km/ora. Masina s-a comportat foarte bine fiind in asteptarile mele. Intre timp am facut si revizia de 15.000 KM la Avia Pantelimon (schimbat ulei, filtru ulei si buson baie) - cost 300 RON.

Dupa aceasta experienta pot spune ca este masina pe care mi-am dorito. 

post-86932-0-53809900-1378795516_thumb.j

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

Felicitari. Sa pui poze din concediu.

Am si eu o intrebare - cu cat peste 200 ai mers, cat si cum.

Eu am ajuns la fix 200 cu a mea si mi-sa parut groaznic de zgomotoasa si de instabila...

Link către comentariu

216 Km/ora a fost maximul atins. Mergea si mai mult dar nu am mai putut din cauza traficului. Mie nu mi s-a parut a fi instabila sau foarte zgomotoasa. (eram 2 persoane si bagaje). Este o diferenta de zgomot intre Jetta si alte marci superioare dar nu asa de deranjanta. Atasat o poza de la 201 KM/ora.

post-86932-0-44604700-1378796850_thumb.j

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

Smecherie :) Ai fost in multe tari...sa pui poze cand ai timp :)

P.S - ce turatie aveai intr-a 6-a?

Modificat de Jetta20tdiHLDSG6
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!