Jump to content

VW JETTA 1.4 122CP

kmeleonuss

Postare recomandată

Salut,

vreau sa va prezit si eu masinuta mea. Comanda a fost data pe 26 octombrie iar pe 4 februarie a ajuns la dealer. a fost ridicata pe 07 februarie. Am facut primii 100 de km si pana acum sunt foarte multumit. Ca si dotari este varianta highline si mai are light assist, climatronic dual zone, alarma, camera rear assist, faruri bi-xenon, lampi spate cu led, rcd510, privacy-glass, pachet iarna, pachet oglinzi, park pilot. Va atasez si cateva poze.

post-86932-0-22756300-1360493222_thumb.j

post-86932-0-25630200-1360493425_thumb.j

post-86932-0-31262100-1360493454_thumb.j

post-86932-0-56276400-1360493463_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kmeleonuss

18

• Wiki

9

• Hayate

7

• Jetta20tdiHLDSG6

5

Sa o stapanesti sanatos :D. Arata foarte bine si cu dotari multe.

Neaparat sa faci o poza noaptea cu stopurile!

Pacat ca ti-au furat deja capacelele :(

Link către comentariu

frumos exemplar. dar de ce iti lipsesc capacelele de la jante?

si inca o chestie care ma roade: ce e cu stik-ul PBV1? ai vreun avantaj? vreo reducere? platesc in vreun fel ca le faci "reclama"?

Cat mai multi km fara incidente!

Link către comentariu

Sticker-ul precum si suportii de numar le pun cei de la reprezentanta cand pregatesc masina. In special pt PBN si PBV am vazut stickere, Midocar nu pune.

Link către comentariu

capacelele de la roti le-am scos eu preventiv. Urmeaza sa iau unele no name. In legatura cu sticker-ul asa a venit. O sa pun maine si o poza cu bordul. 

Link către comentariu

Frumoasa masina.multi km fara probleme ! Vezi ca ai ceva ce noi n.am putut avea nici daca ne doream.ai starnit putina invidie printre noi ! :d. WE LAV JETTA

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, arata superb , daca mai pui poze, pune te rog cu compartimentul motor si portbagajul, sunt curios daca ai din fabrica niste plastice fiind jetta 2013, merci

misto ca ai light assist, cat a costat optinuea?

optiunea*

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Ii lipseste DSG si in opinia mea era perfecta. Adica configurata cu cap :)

Link către comentariu

Frumoasa  masinuta.Sa o stapanesti sanatos fara evenimente neplacute.Daca ar fi si modelul variant,asta ar fi modelul pe care l-as cumpara... :salut: .Drumuri bune.

Link către comentariu

Foarte frumoasă! Să o stăpânești sănătos! Cu camera pe spate e foarte bine, nu strică nici aspectul masinii ca senzorii!

Modificat de Livius19
Link către comentariu

kmeleonuss@ ai uitat sa enumeri si keyless acces-ul. Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara incidente!

Imi poti spune, de curiozitate ce discount ai primit de la PBV1?

Link către comentariu

climatronic nou, stopuri LED, xenon. Frumooooooos  :icon_thumleft: !

LE: si schimbator de G7? :d

Modificat de mike.
Link către comentariu

Discount-ul a fost de 6.5% plus anvelope de iarna.

E bine. Pe langa PBN care iti zic ca iiti fac o favoare cand iti ofera 2%...

Acum iti poti schimba si masina sub avatar :winter:

Are distributia pe lant?

da, e pe lant...pe Jetta inca se folosesc motorizarile de pe G6 cu distributie pe lant

Modificat de danny2012
Link către comentariu

splendida ... sa ai parte de ea! foarte frumos interiorul, dar si exteriorul nu e mai prejos.Felicitari pt. masinuta.

Link către comentariu

Ce bine ca se pune climatronicul nou pe jetta, asa o sa ne putem face si noi retrofitul.

Frumoasa masinuta, dar eu zic ca nu are rost sa exagerezi si sa umblii fara capacele de la jante, ai cumparat masina ca sa te bucuri de ea intreaga nu sa o tii in tipla. Daca e asa ar trebui sa te gandesti si la volan care in 20k km o sa inceapa sa luceasca.

Link către comentariu

Corecttt ...

Eu am ajuns la 30k si nu luceste inca. Mai dureaza putin

:d

Modificat de bosseby
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!