Jump to content

Polo 6n2 Green !

Cosmin-KMZ

Postare recomandată

Nu cotiera nu este OEM , e cumparata din Norauto cu 50 de lei , a rezistat si rezista in continuare ! Oem nu prea am gasit , dar nici nu am cautat intens !

Cat despre folie are o vechime si o sursa indoielnica , adica am primit-o de la un alt posesor de polo , nu stiu de unde o avea sau cat de buna era ! Am aflat iarna asta cat de buna e , NU E ! M-am gandit la becuri galbene dar da mai bine cu folie zic eu , dar una calitativa cum are domnu adi de mai sus , plus ca am si niste vision plus pe proiectoare!

Link către comentariu

poti pune "csenonu`" de 2700 K (nu incurajez xenon AM, dar ajuta la nevoie cel galben pe proiectoare) ... insa trebuie sa ti-l aduci pe comanda de afara ... si sa nu`l folosesti decat la nevoie, nu doar ca sa te dai mare ... frumos polonicu` ... sa-l porti sanatos si de aici incolo!

Link către comentariu

Mersi moesis am mai auzit de la cineva de 2700k dar prefer folia ! Si in ciuda celor care se gandesc ca o punem doar de design ( pe langa asta) este un mare plus pe ceata ploaie si ninsoare!

Link către comentariu

Cum daca puterea becului este aceeasi? Eu cred ca doar iti coloreaza lumina si vezi limitele focalizarii mai usor. Si daca pui aceeasi folie dar roz, efectul o sa fie acelasi. Parerea mea...

Link către comentariu

Nu am zis nimic de putere  :D , doar ca se vede mult mai bine lumina din cauza foliei galbene in anumite conditii , fata de cea alba in aceleasi conditii !

Link către comentariu

daca nu folosesti proiectoarele de show, de ce nu becuri galbene? nu neaparat xenon...bec cu halogen. e mai rezistent ca folia (care se cojeste/topeste)

si pe mine ma bate gandul sa iau niste becuri galbene...

Link către comentariu

prin clasice te referi la cele de 4300k (cum sunt cele OEM) sau intre portocaliu si galben(cum e galben la semnalizare) ?

ce am gasit eu, sunt de 2500-3000 k

Link către comentariu

Masina consuma decent avand in vedere stilul meu de mers , cam 8.5-9.5 mi-a luat iarna asta , iar inafara , undeva pe la 5 daca nu treci de 120  :lol: ! Cat despre becuri , am zis si o m-ai zic o data imi place folia cum da pe masina si vreau sa imi pun si pe faruri !

Link către comentariu

Proiectoarele sunt de show 99% din timp. Si pe mine ma intereseaza folie sau becuri galbene cand imi pun bara de gti, asa ca sa postezi ce ai mai facut pe subiectul asta. 

Eu le vreau de show (pt cateva poze si sa-i enervez pe aia din fata cand vreau sa aprind stopul) pt ca in opinia mea sunt o risipa si inutile. 

Link către comentariu

clasice ma refeream la halogenu` de 3200K (in medie) ... portocaliu la semnalizari ... din cate stiu alea sunt undeva sub 2000k sau pe acolo ...

@Master: nu sunt de show ... ele au un scop bun ... numa` ca la noi arata ca ai avut bani de optiune :D ... ce am eu la proiectoare (xenon de 2700K) chiar fac o diferenta pe ploaie/ceata/zapada ... totusi hai sa nu poluam topicu` omului cu discutii de becuri ca-s multe astfel de topic-uri...

Cosmin spor la modificari si multi km!

Link către comentariu

Frumoasa masina, iar culoarea e chiar rara. Sa o stapanesti sanatos pt multi km! Sa auzim numai de modificari, nu de reparatii.

Consumul in oras e foarte bun, mai ales daca zici ca nu o menajezi.

ultimul :offtopic: : folosirea proiectoarelor pe ploaie cand nu e ceata este cea mai nefericita alegere. Noaptea se reflecta din carosabilul ud si e jale.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Da pe ploaie cam orice bec si nuanta se reflecta mai ales la asfaltu bun care exista la noi ! Dar sunt major improvment la capitolu ceata si ninsoare !

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare, nu am mai postat de multi aici ! 

Un mic update la masina , am reusit sa pun folie pe spate (geamuri + luneta) cu timbru in geam si autorizatie , la un baiat extrem de ok si care lucreaza extrem de bine , la numai 180 de lei ! Folia este solarzone ! Din pacate nu am decat 2 poze din care nu prea se vede nimic, dar zielele astea revin cu poze calumea , si un video cu toba si muzica ! 

Intre timp am avut un brainfart si ma lovit o idee de a colanta masina intr-un verde mat ca cel din Suby-ul de mai jos , voi ce parere aveti ?

post-112088-0-78177800-1365020257_thumb.

post-112088-0-49983100-1365020517_thumb.

post-112088-0-09478800-1365020592_thumb.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

In urma achizitionarii acestor stickere am adaugat cam 23-27 CP si cam 45 Nm , sunt multumit momentan !  :lol: Iar la interior pregatesc o schimbare !

post-112088-0-56219500-1366885993_thumb.post-112088-0-19716600-1366885998_thumb.post-112088-0-24276700-1366886005_thumb.post-112088-0-06998500-1366886010_thumb.post-112088-0-20674600-1366886014_thumb.

Link către comentariu

Frumos Polonicul :D Sa-l stapanesti sanatos multi kilometri si sa ai parte doar de momente frumoase la volan!

O intrebare: cu bordul si consola ce planuri ai ? Sau doar...iti faci de lucru...

Link către comentariu

Ms frumos si tu sa ai parte numai de lucruri bune si fara incidente ! Grilele adica plasticul care acopera grilele ,le vopsesc negru lucios , iar ceasurile le-am facut deja in negru mat din acel gri care nu prea aveau legatura cu nimic de prin masina ! Vopsea mai am , deci daca mai ma bese mintea la ceva , actionez :)) !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!