Jump to content

Filtru sport Golf 1.616v

Andrei__
 Share

Postare recomandată

Salutare am achizitionat un filtru sport K&N care vine montat in carcasa originala fara alte modificari (am mers pe varianta asta deoarece am inteles ca filtrele astea sport aftermarket nu filtreaza chiar asa de bine si in timp iti bagi praf in motor mai ales la noi in romanaia....+ ca nu vreau sa modific nimic din aspectul compartimetului motor) mi se pare mai ok varinata asta... la fel si montajul este mult mai simplu+ ca filtru doar se spala si se pune la loc o data pe an si te tine o viata intreaga.

Specific am deja evacuare sport merg cu ea de 1an si cand am trecut de pe stock la sport pot sa zic sa se simte un pic de diferenta (inafara de sunet care imi place la nebunie :D)

Acum vreau sa intreb pe cineva care a facut o asemenea modificare pe un golf 4 1.6 16v se simte ceva acolo un pic de diferenta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Un filtru nu iti va da niciodata putere, cuplu, demaraj, etc. Un filmulet cu sound-ul filtrului in carcasa se poate te rog?

Link către comentariu

ma gandeam si eu la sound cum ar suna.... am sa fac maine ajunge filtrul :)

Link către comentariu

Am revenit cu pareri

Aici aveti atasate poze cu filtrul... video nu am facut deoarece sunetul nu este ceva impresionant pot sa zic ca e aproape normal.

In materie de performante pot sa zic ca a mai disparut din lag-ul acelea de la aceleratie specific g4 benzina de 1.6

eu zic ca merita bani deoarece e lifetime si nu modifici nimic la masina, se monteaza usor etc.

IMG-20140901-00158_zps01f7ca2c.jpg

IMG-20140901-00161_zps2bab325f.jpg

IMG-20140901-00162_zps0232d9c8.jpg

Link către comentariu

Eu am gasit cea mai simpla solutie :) ...

Un filtru, cu tot cu cutie si furtunuri, de la un tdi.

Am taiat partea care intra in carburator si o bucata din capac.

CAM00792_zpsf4ffa0b1.jpg

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!