Jump to content

Accesorii Golf5

toni
 Share

Postare recomandată

Eu unul nu recomand decat capacele originale VW,dai un ban in plus dar merita,te bucuri ca dai in tirg 50 lei pe set si peste o luna trebuie sa iei altele,ai spus bine ca "arata" ca cele originale dar,ca si calitate lasa de dorit...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dudu

37

• homeboy

29

• 4abc

25

• sol1

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am luat alte capace pentru ca pe cele originale mi le-au furat din parcare. Cum masina sta tot acolo nu-mi permit sa le ofer hotilor cadou alte capace originale, am pus d-astea din targ care stau binemersi pe roti de jumatate de an. Diferenta de calitate este evidenta (astea sunt casante, etc) dar aspectul e acelasi dupa 6 luni de utilizare. Probabil ca daca as lovi o bordura le-as face praf.

Link către comentariu

Astazi o sa-mi vina si mie capacele si o sa le prind pe fiecare cu cate doua coliere de plastic,nu cred ca sta cineva sa taie colierele acelea ca sa fure capacele.Poate sunt mai norocos si nu ma calca hotii,mai am un avantaj ca parchez masina chiar la geamul de la dormitor si aud orice miscare...

Link către comentariu

pt a taia chestiile alea de plastic ai nevoie de jumatate de secunda dace e cutterul ascutit. Si nu cred ca stai cu geamul deschis ca sa auzi zgomotele din parcare. Daca cineva iti vrea capacele, stai linistit ca ti le ia.

Link către comentariu

Asa este tu ai dreptate,ca sa tai colierul nu faci zgomot,dar cand scoti capacul se aface destul zgomot,iar eu stau la parter si masina este la un metru de geamul meu si credema noaptea se aude orice zgomot,dar sti cum este acum,cum o fi norocul,ca poti sa ramai fara ele si in alta parte,nu...

Link către comentariu

referitor la capace (stiu ca o sa fiu putin off-topic) am un prieten cu o skoda octavia si si-a pus cate un colier in fiecare gaura a capacului. deci are fiecare capac prins cu vreo 10-12 coliere. sigur n-o sa oboseasca hotu sa taie toate colierele alea. o sa caute alta masina cu mai putine coliere :P.

Link către comentariu

colierele alea se pun ca sa nu pierzi capacul, nu ca sa nu ti le fure. stai linistit, daca vrea sa ti le fure, ti le fura instantaneu, cu oricate coliere pui tu. da, cu cat pui mai multe, cu atat il descurajezi mai tare, dar daca chiar ii trebuie si nu gaseste pe aproape tot ti le ia.

Link către comentariu

Poate sunt mai norocos si nu ma calca hotii,mai am un avantaj ca parchez masina chiar la geamul de la dormitor si aud orice miscare...

Masina mea era parcata tot sub geam , fiecare capac avea cate doua coliere de plastic si in plus era vara si eram cu geamul deschis, e drept la etajul 2. Mai mult , stalpul de la iluminatul stradal era la 2 metrii de masina iar politia are sediul la nici 100m de mine, cu vizibilitate directa catre locul in care era parcata masina mea. Si cu toate astea la mai putin de o saptamana dupa ce am luat masina nu mai aveam capacele.

Totusi cand vad atatea golfuri cu capace originale pe strada imi dau seama ca am fost ghinionist. Oricum alte capace originale masina mea nu va mai vedea cat o-i sta in tara asta.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Are cineva idee ce pret ar avea un suport de biciclete, din acela care se monteaza pe plafon? Eventual, original VW?

Greutatea a doua biciclete si a suportului insusi nu ar trebui sa tensioneze prea mult plafonul, nu?

Link către comentariu

• Administrator

FYI

adyp2003: suport 1 bicicleta ~ 400 lei + TVA, el are 3,2 kg

PS: ultimul e o varianta mai veche dar se pot folosi pozele (impreuna cu , concordanta codurilor :) )

AccesoriiVolkswagenGolf.pdf

AccesoriiVolkswagenGolfPlus.pdf

filehost_New_Golf_Acc_Bro.pdf

Link către comentariu

@Offtopic : Sunt singurul om care are o senzatie tare ciudata de fiecare data cand arunc o privire pe preturile din aceste cataloage?

Link către comentariu

dudu: Merci frumos pentru cataloage! Chiar eram curios cum ar arata montat pe masina, si am gasit poza in catalog. :(

Cielo: "Feel your pain, bro'!" :P Nici pe mine nu ma incanta cifrele astea, dar nu am incotro... Nu m-a obligat nimeni sa aleg Golf, si in plus, nu imi baga nimeni mana in buzunar. Totusi, era dragut din partea lor ca preturile sa fie mai de bun simt.

Link către comentariu

Sunt total de acord ca nu baga nimeni mana in buzunar insa sa ceri 3000 ron pentru RCD300 mi se pare ca nu vor sa-si vanda marfa

Link către comentariu

Singura metoda prin care ii poti pedepsi este sa cumperi de la altii. :)

Hai ca ne intindem prea mult cu off-topic-ul. Ne ajunge.

Modificat de adyp2003
Link către comentariu

Salutare,

Am gasit plafoniera spate cu 2 focalizari si comanda individuala a celor 2 becuri gen plafoniera fata (poza atasata). Intrebarea este daca stie cineva la acest tip de lampa butoanele de comanda sunt luminate ca si la plafoniera ambientala sau daca exista lampa plafoniera spate cu lumina ambientala?

post-15021-1232989370_thumb.jpg

Link către comentariu

plafoniera de asta am eu pe spate, nu are lumina ambientala, are 3 becuri w5w

Link către comentariu

Accesorii scumpe in Romania. Mai bine comandam din Germania direct de pe site-ul lor

Link către comentariu

Cod pentru plafoniera tip w8 cu lumina ambientala care sa mearga montata pe golf 5 stie careva ?

Link către comentariu

salut ! am vazut la cineva trimurile de interior pe argintiu..sau cromate....stiti cumva unde pot gasi asa ceva?

Link către comentariu

Salut rotterro,

Ai mai jos codurile:

plafoniera cu iluminare ambientala: 1K0 947 105T WRC

buzunar pentru ochelari: 1K0 868 837 E Y20.

Culoare gri perlat.

Bafta

Link către comentariu

• Administrator

Bobby 19

Foloseste te rog Search-ul - atat cel "mare" (dreapta sus) cat si cel mic, pe forum - stanga jos

Mersi!

Cod si pret cotiera

Link către comentariu

Are cineva portbagaj pentru biciclete din acela montat pe haionul masinii? Sunt curios dc poti transporta pe el si o placa de snowboard sau schiuri. Este destul de scumpicel sa cumperi si pentru bicicleta si pentru schiuri ...

Link către comentariu

• Administrator

placa o poti pune fara probleme - singura chestie ca la hatchuri si la golf in special, in spatele masinii se creeaza niste curenti destul de puternici - uita-te cum se vede in spate pe ploaie - dar totusi nu cred sa fie probleme

skiurile ar tb sa intre in gabaritul masinii...

Link către comentariu

Dudu, ai si catalogul de accesorii pt G5 Variant te rog? Ma interesa codul pt senzori parcare, o fi acelasi ca la G5 normal?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!