Jump to content

Nu recunoate navigatia cu vcds

costel08
 Share

Postare recomandată

cam da.... update-ul te ajuta sa scapi de problema descarcatului bateriei, in cazul unei unitati mai noi - RCD310/510 sau RNS 510, montata pe o masina cu un CAN mai vechi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

se poate inchide. am facut update la can si la rcd

Link către comentariu

• 7 years later...

Si eu am aceasta problema la un Passat din 2007 echipat din fabrica cu navigatie mfd2 si acum am schimbat-o cu un rns315. Nu merg comenzile audio de pe volan (am inteles ca merg doar pe modelele mai noi cu ceasuri albe, eu avand rosii cu albastru), nu merge nici bluetooth, desi navigatia are bt incorporat si nici nu o gaseste cu vcds (da eroare la navi si radio). Cine a montat-o a facut update la can de la versiunea 040 la 048 dar asta e doar pt a nu descarca bateria. Probabil ca pt a fi citita de vcds trebuie alt can sau un update, in caz ca suporta asa ceva si pe urma facuta codarea radioului din modulul can. Modulul bt de sub scaun are seria 3C0 035 729 F.

Florin, stii daca e ok pt asa ceva sau trebuie unul premium?

Multumesc

Modificat de Sergiu84
Link către comentariu

Ca sa faci functional RNS315 trebuie sa schimbi modulul CAN Gateway cu un model mai nou sau sa montezi navigatia pe o masina fabricata dupa 2009, activezi bluetooth-ul integrat al navigatiei, conectezi telefonul, apoi o montezi pe Passat-ul tau si va functiona. Navigatia va afisa agenda si istoricul apelurilor si vei putea raspunde la apel de pe display.

Modulul bluetooth de sub scaun se dezactiveaza din CAN Gateway cu VCDS si se elimina din masina

Link către comentariu

Are. Pe un tiguan din 2015 a functionat dar pe batranul passat gafaie. Ma ajuta cineva cu un cod pt un can gateway mai bun?

Modificat de Sergiu84
Link către comentariu

3c0.....de la E in sus.

Ca sa mearga volanul, trebuie sa treci la cel de facelift si calc coloana Lin 2.0.... 3c0....AH, AK, AK.

Link către comentariu

Modulul de sub scaunul pasagerului e 3C0 035 729 F, deci ar fi ok. Sau e vorba de altceva?

Link către comentariu

Tu chiar nu vrei sa citesti?

Ai nevoie de modul CAN Gateway 3C0 907 530 de la E in sus

Modulul bluetooth (3C0 035 729 F) de sub scaun se dezactiveaza din CAN Gateway cu VCDS si se arunca la gunoi

Link către comentariu

Vreau si stiu sa citesc destul de bine, doar ca nu ne pricepem toti la fel de bine, ca altfel nu am mai scrie cerand sfaturi si pareri si nu ar mai exista forumurile.

Intrebarea era de ce da eroare navigatia cu vcds si nu o poate vedea pe masina? Tot din cauza acestui modul? Se poate reinchide, multumesc de ajutor. Seara faina.

Modificat de Sergiu84
Link către comentariu

14 hours ago, Sergiu84 said:

Modulul de sub scaunul pasagerului e 3C0 035 729 F, deci ar fi ok. Sau e vorba de altceva?

Sergiu, can gateway sa fie de la 3c0.....E in sus.

Link către comentariu

Multumesc, am inteles acum. Cel de pe masina e 3C0 907 530 C, deci aici e buba. 

O zi buna!

Link către comentariu

Da, din acesta cauza nu-l vezi la diagnoza 

Link către comentariu

• 2 months later...

am montat o navigatie chinezeasca si acum pe vcds imi da la modulul 19 eroare lipsa semnal (nu comunica cu modulul)iar pe modulul RADIO aceeasi eroare-lipsa semnal.Stie cineva daca se pot ,,adapta'' aceste noi upgrade uri pe canul masinii.Masina este passat 2009 CBDC.

Link către comentariu

Nu. Daca nu o vede, nu ai ce sa ii faci. Sunt puține navigatii china care le vede la scanare, pe can gateway. 

E normal sa fie asa......in general cele originale comunica 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!