Jump to content

J uli ETTA

adyteelo

Postare recomandată

pe buneeeeeeeeee? OMFG pot sa zic ca esti norocos rau....pe bune!!! ma bucur ca iti recuperezi bani dati din cauza unui neatent, sa nu ii zic IDIOT...na ca am zis`o :D

felicitari :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• adyteelo

77

• Wiki

36

• micuzzu_marius

16

• F l o r i n

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Uite ca s-a rezolvat cu bine, ai acum combustibil pana moare de batranete masina!

Link către comentariu

@ TudorM Nici chiar asa

Inca nici mie nu imi vine sa cred. Azi ma duc la ei ca sa am motorina de weekend ;)

Link către comentariu

500l, si aproape 5000km parcursi extraurban, deci in urmatoarea perioada vei sta foarte bine la capitolul combustibil.

Link către comentariu

Extraurban sigur face mai mult de 5000km, nici a mea nu scoate medie de 10 afara. Cu motorul lui se duce lejer spre 9-10000km daca merge linistit. Deci vreo 2 ture de Europa cam prin toate tarile din UE. :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

imi cer scuze ca nu am mai scris nimic in ultima vreme dar am calatorit un pic.

o vacanta in Grecia si una in Olanda.

atbq.jpg

asta este dupa Buc-Volos, 12 ore, viteza medie 98km/h, 918km

Link către comentariu

4irj.jpg

care aduci o ceapa si un castravete sa facem o salata??? Eu am doua rosii  :D  :lol:  :tomato:

Link către comentariu

Si ma jur ca proprietarul a venit sa ii cumpere nevestei un expresor si nu a incaput in masina  :blah_: . Asa ca "vino Adi sa ma ajuti si pe mine"... :))  A urmat o cursa cu Ferarri  :wub:  contrapartida la caratul expresorului.

@ Florin: cata drepte ai  :icon_thumleft:

k9ie.jpg

am plutit 3 ore jumatate si am abandonat-o in parcare in schimbul lui :

4diq.jpg

Link către comentariu

Urmeaza la sfarsitul saptamanii un kit butoane ESP+TPMS. Ce zici Florine?Te bagi la un montaj?

Link către comentariu

ha ha ha.....am butoaneeeeee....esp off si tpms luate de la D@ny si montate de F l o r i n   cu multa sudoare  :icon_thumleft:

Link către comentariu

da, lasa ca imi face bine la fizic.... :lol:

sa butonezi cu placere !

Link către comentariu
  • 1 month later...

Iata ca mi-am facut un pic de timp si mai postez si eu ceva la jurnalul Juliettei.

Am facut de 25k si am purces la service pentru revizie (ulei,filtre,verificare de iarna) tot in Pantelimon...530 lei ...si daca a fost asa de ieftin, am plecat la munte

1ny1.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!