Jump to content

J uli ETTA

adyteelo

Postare recomandată

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• adyteelo

77

• Wiki

36

• micuzzu_marius

16

• F l o r i n

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

o sa vezi ca brobonele alea care se formeaza sunt mai enervante decat ploaia

asa am dat si eu si dupa aceea nu stiam cum sa fac sa scap de solutie

Link către comentariu

fiecare cu parerea lui..... dupa un drum pe care tocmai l-am facut la Oradea nu pot fi de aceiasi parere , apa nu a stat pe geamurile laterale din cauza curentilor de aer (adica vizibilitate F buna) . Nu mai vorbesc de parbriz ;) sau luneta. Sunt super multumit.

Link către comentariu

nici mie nu mi se par enervante, ba din contra cand merg cu alta masina se vede f nasol

Link către comentariu

in afara localitatii isi face treaba, dar in oras, la viteza mica, mai mult incurca

Link către comentariu

My new T shirt !!!

post-116881-0-93772500-1363352843_thumb.

Modificat de adyteelo
Link către comentariu

Buna idee chiar mi.ar folosi !!! Tocmai ce am fost in sibiu si jegosii mi.au ridicat masina. Keep calm and pay 500 roni x(x(

Link către comentariu

mda...ce sa zic... :ceuameni: . Eu parchez in alte orase numai la "cu plata" ca sa fiu sigur ca nu o ia nimeni pe sus. in Buc m-am obisnuit la subterane sau supraterane...si dupa aia pe jos pana la destinatie.  :beer:

Link către comentariu

Pai nu erau locuri libere la plata si am parcat langa pe un trotuarel care avea vreo 3-4 metri latime. Ce zdrente ... :(

Link către comentariu

CS3? :)

Interesant cu oglinzile piano black...

Cat despre lipsa siglei, daca tot o faci, macar fa-o profesionist, adica reconstruiesti capota, bara...

Link către comentariu

sunt adeptul OM-ului referitor la exterior. frumusica dar nu pe gustul meu  :D

Link către comentariu

e faina ! nimic de zis... prelungirea barei , da un sportiv look, in rest nimic care sa fie extraordinar de impresionant

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

cred ca voi vinde jantele de aliaj sa imi iau altele  :D .

20130310123540o.jpg

rog un moderator sa ma ajute cu anuntul. ms

Modificat de adyteelo
Link către comentariu

Exact asa le am si eu .. Cam cumintele :)) alea acelasi model, dar polisate cu contur negru se vad mult mai fain. Eu ma gandeam la un set de goal p 17

Modificat de bosseby
Link către comentariu

La cum arata astea....pot fi si mama adeptului OM ...tot le iau...dar mai la anu' ca sa strang banii  :lol:

Link către comentariu

17'', ca raman la ce scrie in carte :D  . Si le fac pe comanda cu ET care iti trebuie , cum vrei tu sa le vopsesti etc. Super buni nemtii...am mai luat de la ei pentru un Audi S4.

Link către comentariu

ajung cam 450e bucata. nu sunt de firma, sunt homemade de niste baieti nebuni cu tunningul.

Link către comentariu

O janta de 17" 450euro..wow. Cat una oem la reprezentanta.

Parerea mea este ca acel model de janta arata bine de la 19" in sus :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!