Jump to content

J uli ETTA

adyteelo

Postare recomandată

oo da... toate trebuie sa fie mai cu "motz" in romania .ca la noi la nimeni  

ady eu ziceam in sens de gluma dar vad ca te'ai suparat degeaba ...

si app daca esti amabil, fa-mi si mie niste poze la covorasul de cauciuc pe la margini si zi-mi daca se poate pune plasa ? ca eu am plasa pentru portbagaj si ma intereseaza sa se poate prinda ! multumesc

Link către comentariu
  • Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• adyteelo

77

• Wiki

36

• micuzzu_marius

16

• F l o r i n

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc pentru cod. Cred ca am sa cumpar doua, in caz ca sunt simetrice. Mai ramane sa vad sistemul de prindere, pentru ca daca trebuie schimbat capitonajul lateral, renunt.

As fi vrut plase totusi...parca arata mai bine, nu?

Link către comentariu

La voi separatoarele sunt mai sus decat restul portbagajului?Asa deduc din poza de mai sus

Modificat de florin r.
Link către comentariu

Multumesc pentru cod. Cred ca am sa cumpar doua, in caz ca sunt simetrice. Mai ramane sa vad sistemul de prindere, pentru ca daca trebuie schimbat capitonajul lateral, renunt.

As fi vrut plase totusi...parca arata mai bine, nu?

marius nu trebuie sa schimbi nimic ! dai niste gaurele si asta e tot ! il desfaci din suruburi si dai niste gaurele cat un varf de cui si bagi alea in loc ! iar la chestia aia din plastic din partea stanga a masinii vine capsata de mocheta nicidecum de tabla masinii cum credeam , ca la mine s-a desprins o data si am desfacut mocheta sa prind la loc capsa aia ! salut !

Link către comentariu

@bosseby : nici o suparare....poza maine.

Am luat becuri H7 philips xtrem vision....se facu LUMINA ;)

@ ffocus : mai bine ramai la plastic. Plasa aluneca pe suporti si nu poti pune o sticla sau ceva mai inalt. Plasticul tine bidonul de solutie superbine.

Modificat de adyteelo
Link către comentariu

Xtremvision net superior celor OM. Lumina mai alba si mai puternica (nu este lumina alba). Lumineaza f bine si partea dreapta a soselei.

poze tava portbagaj si prinderile pt plasa:

20130228121515.jpg

si locul unde se poate decupa:

20130228121545.jpg

Link către comentariu

aa ok ! deci merge prinsa plasa fara probleme ! oricum deja am comandat'o :D .. mersi ady ! deci sper ca am facut o afacere buna ! tot e mai bine 165 decat 340 ! :)) 

mai punem un buton de tpms de banii aia :))

Link către comentariu

aseara cu ajutorul lui Florin am montat (a montat) lumini avertizare portiere led

20130305182857.jpg

Link către comentariu
micuzzu_marius

bravo, altfel acum :icon_thumleft: ti ai pus leduri sau becurile normale?

Link către comentariu

La ce fel se vad in poza sigur sunt led :d. A fost dificil ? Ca am si eu in plan sa le montez le am din toamna :)) si alea pt picioare imi plac :d in fata si in spate. Foarte faine :d

Link către comentariu
micuzzu_marius

nu e deloc dificil, dar tre sa dai fetele de usa jos, aici e ceva de munca si atentie, in rest sunt plug&play

Link către comentariu

Mda...dureaza 15min sa dai fata de usa jos daca stii cum si unde sunt clipsurile si 5 min sa legi firele si sa le activezi x 4 usi .

Si da, sunt led. ;)

Modificat de adyteelo
Link către comentariu

maine tratament antiploaie la geamuri si rotile de vara  :soare: + niste bericaaaa

Link către comentariu

deci update cu 

20130310123540o.jpg

tratament anti ploaie la toate geamurile

20130310123607.jpg

si montat al doilea carlig de bagaje in portbagaj

20130310130429.jpg

Link către comentariu
micuzzu_marius

frumos, cred ca mi pun si eu al doilea carlig, e plug & play banuiesc sau mai trebuie ceva?

jante pe 16"?

Link către comentariu

carligul nu este plug&play  :tuktuk:  ca mexicanii nu au facut gaurile la aceiasi distanta ca la cel OM, dar cu doua autofiletante am rezolvat :D

jantele pe 16" deocamdata

Link către comentariu
micuzzu_marius

de asta intrebam ca am vazut ca nu corespund gaurile pt carligul OEM ...dar am zis poate nu mi dau seama asa din ochi

Link către comentariu

si eu m-am gandit mai de mult sa-mi pun al doile carlig dar am observat ca nu se potrivesc la gauri si am renuntat la idee. la skoda e facuta cu 2 carlige . tu ai avut cauciucuri pirelli. eu am avut continental 

Link către comentariu

astept sa vad cum se comporta astea P7 ca nu am mai avut pana acum...am pe Fiat P4 si SnowControl3 si sunt extraordinare amandoua si la Mitsubishi P Zero Roso (vara) si Sottozero si astea sunt dementiale. Cele de iarna au si cuie pentru gheata optional...am facut ravagii pe drumul catre cota 1400 cu Fiatul  :RO flag: . Se uitau oamenii de pe marginea drumului ca nu isi dadeau seama cum draq urcam cu chestia aia fara nici un efort pe gheata  :D . Bine ca am pastrat rotile de iarna de la mitsubishi ca sa le pun la iarna ca Michelin A4 astea sunt praf...nici bordurile nu le pot urca cu ele  :dry:

Link către comentariu

aseara cu ajutorul lui Florin am montat (a montat) lumini avertizare portiere led

20130305182857.jpg

sa te lumineze cu placere !

Frumoasa cu pantofiorii de vara.....!

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

si daca tot ploua am facut si poze cum este cu tratamentul antiploaie

pe loc

20130311102859.jpg

si in mers se observa cum apa "fuge" de pe parbriz

20130311102936.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!