Jump to content

J uli ETTA

adyteelo

Postare recomandată

prima inmatriculare a fost in iunie 2012 si radiata in nov 2012. Ma asteapta din nov la Avia......dar nu am vazut-o :winter:

Link către comentariu
  • Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• adyteelo

77

• Wiki

36

• micuzzu_marius

16

• F l o r i n

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumoasa culoare ! e foarte fain la spate cum se continua pe lampi. app ai verificat'o online sa vezi a avut ceva tamponari? revopsit ceva ? sa te uiti dupa ce o speli la soare sa vezi daca au dat polish pe ea . vezi daca ti'ai lasat asitia holograme. sa speram ca nu ! salut

Modificat de bosseby
Link către comentariu

masina este fara incidente (am o cunostinta la PBN). Are doua mici zgarieturi . Una sub proiectorul stanga si una pe usa spate stanga dar nimic care sa nu iasa la un polish.

20130201112309.jpg

Link către comentariu

e parfum atunci ! eu am avut numai ghinioane si trebuie sa ma duc in primavara acum sa-i dau un polish klumea !

Link către comentariu

ce vrei sa spui cu ecranul negru ? ce diferenta este mai exact ? mi se pare ca eu tot premium 8 am ... sau nu ?

OT dar...

Normal:

63828519A5AE415FA0E4A20C7349224D.jpg

Premium:

Radio-RCD-510-Radio.jpg

LE: Si aici prima poza:

post-12783-0-17101100-1360081847_thumb.j

Mie-mi merge...

Modificat de Rave
Link către comentariu

Premium ai.

Ce cred eu este ca Premium este numele skin-ului, iar 8 inseamna numarul de difuzoare.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Initial, asa credeam si eu, dar Golful n-are 10 incinte acustice? 2/fiecare usa (daca e 4door) + 2 tweetere?

Prin urmare, ar trebui sa fie Premium 10, mai alesw daca e HL. Oricum, mi se pare stupid sa-i pui numele unui radio dupa nr. de boxe pe care le are masina :)

Inseamna ca eu am Premium 6 :lol:

Link către comentariu

Asta e o culoare foarte rară. Dar și frumoasă.

Nu-ți face griji pentru niște zgârieturi, văd că ești totuși din București, vin și altele în timp. Important este să meargă bine.

E foarte frumoasă și din ce-mi dau seama (după consum), vei avea mare grijă de ea.

Link către comentariu

din cate am citit prin acest forum, premium 8 are o mufa in care se poate conecta camera marsarier. poate doar nu am fost atent....

ms

referitor la consum..ce pot zice...am avut un sef al draq care m-a invatat cum sa mergi cu masina sa scoti un consum optim :D

Link către comentariu

am avut eu rcd 510 premium 8 si nu avea mufa pt camera, nu cred ca e de la asta denumirea....

Link către comentariu

Cum pot scoate declansarea spalatoarelor de faruri ?

La un drum Buc-Bv am consumat 15 L de solutie! Nu de bani ca nu sunt scumpe bidoanele dar de draci si de opriri sa bag lichid....

Link către comentariu

La mine, cand comutatorul de lumini este pe 0 (eu am doar 3 pozitii: 0, pozitii si faza scurta), spalatoarele de faruri sunt dezactivate, desi am lumini permanente de drum. Incearca asa, mai mult ca sigur functioneaza si la tine la fel.

Link către comentariu

atunci cand e aprinsa faza sxurta tot timpul se vor spala si farurile.dac mergi cu drl nu ti se mai spala si farurile. Doar sa setezi un delay cum zicea si ego

Link către comentariu

:icon_bounce:  ms. La vara o imbulinam  :mop:

20130201112309.jpg

Modificat de adyteelo
Link către comentariu

deci am mai scazut consumul pe autostrada  :D. mers Buc- statia de taxare cu 130km/h(fara nici o frana sau accelerare, 3 persoane (180kg) si  cam 50kg in portbagaj) cu tempomat: 5%. clima pe auto la 23 de grade si rezervorul plin la plecare.

Modificat de adyteelo
Link către comentariu

Cum pot scoate declansarea spalatoarelor de faruri ?

La un drum Buc-Bv am consumat 15 L de solutie! Nu de bani ca nu sunt scumpe bidoanele dar de draci si de opriri sa bag lichid....

Spalatoarele de faruri actioneaza doar cand ai faza scurta aprinsa sau cand esti pe AUTO (daca ai senzor de lumina), cand speli parbrizul ele actioneaza la prima actionare a manetei si apoi la fiecare a 5-a cincea spalare de parbriz.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!