Jump to content

J uli ETTA

adyteelo

Postare recomandată

Salut !

Va prezint noua achizitie de 17000e : 2.0TDI 140CP HL ....bonus : pachet iarna , RCD 510 Premium 8 , jante KFZ cu Michelin Alpin 4 195/65/15. Masina a fost luata de la Weltauto la 4000 km pe 25.01.2013.

post-116881-0-70083200-1360059834_thumb.

post-116881-0-60975600-1360060322_thumb.

Link către comentariu
  • Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• adyteelo

77

• Wiki

36

• micuzzu_marius

16

• F l o r i n

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

felicitari, multi km fara incidente si sa te bucuri cat mai mult de ea :icon_thumleft:

Link către comentariu

multumesc mult! in certificatul de garantie este trecut 24 luni :scratch: . Nu erau 4 ani incepand cu oct 2011? Ma lamuresc eu saptamana viitoare cand ma duc la PBN.

Link către comentariu

frumoasa achizitie ! sa o stapanesti sanatos ! avem o scufita rosie printre noi :icon_thumleft: :winter:

Link către comentariu

interiorul....scufitei :blah_:

20130205102237.jpg

20130205102845.jpg

Modificat de adyteelo
Link către comentariu

a fost masina unei directoare de la porshe leasing.....am avut de ales intre asta si o octavia 2FL 2.0 tdi business stoc care era acelasi pret dar avea 2000km

Link către comentariu

:)) "masina unei directoare"

Cred ca asta-i textul STAS de vanzare la Weltauto. Cand am luat A6-le, asta mi-au zis si mie si am pus botul, da' cand am luat Golful, A3-ul si Touaregul si am auzit aceeasi fraza (ce-i drept, de la alti consilieri) m-a cam umflat rasu'

In fine, asta conteaza mai putin. S-o stapanesti sanatos si multi km. fara probleme.

Apropo, o mica nelamurire: ce-i aia "RCD510 Premium 8"? :huh: cu ce-i diferit fata de uin RCD510 simplu?

Link către comentariu

Draguta Julia :) RCD Premium 8 e varianta noua de 510, cea veche fiind cea cu ecranul (skin-ul) negru.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si multi km la bord! E o masina super faina,culoarea,interiorul,tot...mai ales pretul :icon_thumleft:

Link către comentariu

O precizare. Ti.au dat jantele de aliaj atalanta. Pe alea nu le ai ?

Modificat de bosseby
Link către comentariu

Am si jantele de aliaj cu pirelli 205/55/16. Astea de iarna au venit bonus.

Acum primul upgrade....dvd in tetiera pentru cea mica ;)

Link către comentariu

Salut si felicitari pentru masina! Pentru garantie prelungita la 4 ani trebuie sa platesti suplimentar. 2 ani standard + 2 ani prelungire contracost(aprox 300 euro).Cel putin asa era anul trecut in toamna cand mi-am luat eu masina tot de la Weltauto...NUmai bine!

Link către comentariu

Multumesc pentru felicitari :icon_bounce: . Sunt multumit cu 2 ani garantie. La cat merg cu ea......am facut deja 1000 km :RO flag: in 11 zile :))

Link către comentariu

in bucuresti 7.1 iar pe autostrada 5.1 la 130km/h :icon_bounce: :icon_bounce: :icon_bounce:

Link către comentariu

excelent consum pentru 2.0 tdi, cam pe acolo e si 1.6 tdi poate un pic mai mic cu jumate de litru cel mult

Link către comentariu

Am vazut masina in trafic acum o saptamana, la semafor la Universitate. Chiar ma gandeam daca nu cumva e luata de la Weltauto, avand suport de numar de la Avia Motors si numere rosii.

Sa te bucuri de ea, pretul e unul foarte bun, ce vechime avea masina cand ai luat-o?

Modificat de cristian
Link către comentariu

Draguta Julia :) RCD Premium 8 e varianta noua de 510, cea veche fiind cea cu ecranul (skin-ul) negru.

ce vrei sa spui cu ecranul negru ? ce diferenta este mai exact ? mi se pare ca eu tot premium 8 am ... sau nu ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!