Jump to content

Golf V 1.4 TSI 140 cai... masina draga mie...

Cib_B

Postare recomandată

Am luat si eu hotararea sa imi arat masina mea draga....

Masina e la mine de cand avea 12.000 km, respectiv 2 ani. Nu eram fan VW, dar acest motor mi-a placut.

Asa ca am trecut la diverse modificari, modificari care mi-au adus multa bucurie..

In primul rand ceva modificari simple... Ceva lumini in usi, activare ceva functii, rezolvat probleme mecanice si invatat muuulte despre acest motor (BMY)

acum insa modificam fata si ii punem de GTI OEm. Cateva poze cu stadiul initial... Azi sper sa fie gata (pozele sunt facute sambata) M-au autat foarte mult baietii de la ATI MOTORS, care au gasit solutiile cele mai bune...post-75783-0-45399900-1360057673_thumb.jpost-75783-0-56546400-1360057679_thumb.j

Link către comentariu

Azi am facut 2 noi poze cu telefonul....... In curand or sa fie si aici

post-75783-0-52043400-1360064667_thumb.j

post-75783-0-78009700-1360064795_thumb.j

Modificat de Cib_B
Link către comentariu

eu le'as lasa :)) arata bine cu ele :D un set de faruri oem cu xenon si afs, iar grilele de gti vopsite cu negru lucios sa'i dea o tenta de glossy ;)

Link către comentariu

Cib_B, ai scos masina din service? Mai pune si alte poze :D

Pe la intalniri nu vii?

Gata cu offtopic

Pt lamurari: Este GT Sport de 122 si 140 si GT de 170, dar si Golf normal de 122 si 140 !

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Erau niste sfaturi, idei...pe care le poate pune in practica sau nu! De aceea e forum, ca sa iti dai cu parerea!

Cand iti prezinti masina trebuie sa fii constient ca o sa apara si critici, nu doar laude.

Link către comentariu

Am redeschis topicul la cererea initiatorului si am sters posturile offtopic, inutile, chat, etc. Nu spune nimeni sa nu va dati cu parerea, dar incercati sa pastrati o nota civilizata a discutiei, iar posturile sa fie ON Topic.

Multumesc.

Link către comentariu

Nu am raspuns colegilor... Aici vreau sa va arat ce am facut la masina. Sunt niste imagini preliminare, iar tot ce e pe masina e OEM (inclusiv grila+sigla), si asa le-am primit. Oricum sper sa pot modifica si sa ramana doar GT, deoarece in curand cred ca o sa up-gradez si motorul, stiind ca diferenta dintre gt si 1.4 140 e doar de soft.

In rest incet incet o sa aduc masina acolo unde imi place.

Stiu ca parerile sunt impartite, ca grila e urata,dar sigur gasesc altii care spun ca e frumoasa. Tine de gust, iar mie imi place. Sper sa respectati asta si sa nu jigniti. Nu vreau flame-uri si nici cearta. 

Multumesc ca sunt inteles.

O sa revin cu poze in curand. Sincer de mult ma chinui sa ajung, dar in w in general mai stau pe acasa cu cei dragi si imi e cam greu sa fug undeva, dar o sa incerc.

O sa urmeze mai multe modificari, si sper ca sa fie curand.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si grija mare la gropi ca tot suntem in plin sezon !

Nu vopsesti si prelungirea fata ?

Link către comentariu

nu... Imi place asa.

Urmeaza luni sa vina bandourile si sigla cea noua...

Apoi poate ii punem un PTC, sau incercam...

Link către comentariu

turbina e identica. De altfel si in documentatia vw scrie ca din punct de vedere mecanic sunt identice.

Presiunea in turbo e mai mare probabil

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!