Jump to content

supapa retur


av.george
 Share

Postare recomandată

buna dimineata! am vw passat motor 1.9 tdi AFN. Stie cineva cum trebuie sa functioneze supapa de pe retur de la pompa de injectie bosch? daca o scutur in mana ar trebui sa se auda ceva in ea?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Pai cum sa functioneze ? Ca orice supapa unisens. Daca-i ok nu zornaie. Eu am intalnit cateva forduri (tot pompa rotativa bosch dar vp44) cu supapa defecta si nu prezentau anomalii in functionare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

ce se intampla daca am anulat supapa de pe filtru de motorina? am anulat-o ptr ca mi se pare ca masina trage mai bine cu ea anulata deoarece zic eu motorina trece mai usor spre rezervor. cum am facut? am luat o bucata de 15cm de furtun si am bagat capetele pe stuturile de la supapa(circuit inchis), iar furtunele de retur de pe masina le-am inadit cu tevusca. asadar retur care iese din motor se duce liber spre rezervor. nu stiu cum ar trebui sa functioneze supapa aia, dar daca o scutur in mana se aude zornaind un banut inauntru. am suflat in sensul indicat de sageata de pe ea, si opune rezistenta , iar daca suflu invers sensului sagetii de pe ea, aerul trece. iar daca suflu pe partea care intra in filtru nu trece aerul. asadar pana urma cum trebuie sa functioneze?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

la rece trebuie sa faca exact cum spui tu ,iar la cald trebuie sa treaca aerul prin ambele parti.Cand este rece motorina se intoarce pe retur inapoi in filtru,iar cand se incalzeste motorina supapa se deschide si o elibereaza in rezervor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!