Jump to content

Vento 1.9 TD Stanced

oldtimer

Postare recomandată

Stickerbomb nu! Cel mai probabil pe ebay, dar poti incerca si pe okazii sau tocmai.

Link către comentariu

Va arata foarte bine cu noile jante!Si lasa-i capacele acolo pentru ca ala este locul lor !

Ai idee unde pot gasi niste capace Porsche pentru jantele mele Artec ?

Daca nu au scrisul in relief poti sa imbraci capacele actuale in colant cu sigla porche. E cea mai la indemana solutie :)

Link către comentariu

rog pe cei cu opinii de genul ca jante de audi nu merg pe  vw sau de mercedes pe vw ...etc , sa caute  pe google si sa srie vag event , si vor ramane surprinsi ce vor vedea pe acolo , mie imi place ideea ta tine-o tot asa si repectele mele pentru cei ca tine care tin masini de genu asta in viata,bafta numai bine

Link către comentariu

Ms. 

Sa nu vorbim de wagenwerks. :)  Ideea e ca am cumparat-o ca si masina de consum, ca am una mai suaprata ce consuma dubulu si :))). Dar nu m-am putut abtine sa o las asa :)) La pimavara va primi o vopsire, si schimbate elementele ruginite. Urmeaza jantele, suspensia, si cam atit la exterior. Interior vreau sa i pun un climatornic, o cotiera, si geamuri el. IN rest nimic, ca e curat si ft ft ingirjit interiorul :)

Link către comentariu

Imi place cum arata masinuta :D Spor in continuare cu modificarile!

Eu iti dau un big like pentru emblemele de Mercedes :D

Link către comentariu

Fulia de la vilbrochen are bataie? Am 2 cunostiinte cu 1.9 td cu aer carora le-a cedat  pana de la pinionul de pe vilbrochen si a sarit distribuitia, din cauza ca forteaza rola intinzatoare de la transmisie + compresorul de aer. Au rezolvat cu rectificat capul la arbore in forma de D + pinion de tdi. Aici ma includ si eu cu vechiul motor :)) dar eu aveam doar suportul de la alternator cu rola intinzatoare fara aer conditionat.

Modificat de niku_nd4spd
Link către comentariu

De auzit nu se aude nimic, de vazut nu se vede nimic. Ieri am schimbat distributie, filtre si ulei.

Link către comentariu

Inseamna ca esti printre cei norocosi :) sa-mi dai si mie un semn dupa ce pui coletul la posta.

Link către comentariu

Danseaza ca in filmulet, la mine facea mai nasol de atat initial gen ca in al 2 lea link dupa care i-am pus fulie noua si se misca ca in primul filmulet, dar dupa aprox un an a facut poc.Daca stiam cum se poate rezolva atunci... dar na la noi nu se auzise acum 4-5 ani de cap vilbrochen rectificat ca la tdi + pinion

Modificat de niku_nd4spd
Link către comentariu

Da din pacate, dar numai daca iti face figuri, eu la motorul de il am acum nu am probleme dar are alternatorul cu suport simplu fara rola intinzatoare

Modificat de niku_nd4spd
Link către comentariu

Ms. Doar estetic vreau. Sper sa ma pot abtine sa nu i fac nimic la motor :))

Link către comentariu

Stopurile sunt alea negre sau le-ai vopsit tu? sunt curios cum se vad aprinse, eu am botu' masinii afumat si ma bate un gand sa fac si stopurile dar am ezitat ca nu cumva la soare sa nu mai vada ala din spate ca pun frana.

Link către comentariu

Eu le-am innerit, erau galbene'. Se vad si la soare nu leam facut chiar negre, dar in poze asa se vede. Ziua se vede usor galbenul din spate. Am dat un strat ft fin de vopsea , dupa care lac.

Modificat de oldtimer
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!