Jump to content

Vento 1.9 TD Stanced

oldtimer

Postare recomandată

Salutare din nou.

Noua achizitie un Vento 1.9TD de 75 cp din 1995. Inmatriculat 2010.

Ca si dotari Inchidere vacumatica de fabrica cu cod, si AC :) IN rest chel deocamdata :) Urmeaza sa pun geamuri el.

Si o poza before and after :) ... si mai urmeaza...

Am gasit suspensie, mai trebuie flasne si cauciucuri :P

post-74607-0-53964200-1359899236_thumb.j

post-74607-0-25799600-1359899242_thumb.j

post-74607-0-16841500-1359899251_thumb.j

Link către comentariu

Nu stiu et-ul dar stiu ca vor fi la linie... Ie mai complicat un pic:). Cand am luat-o mu avea pe aripi plasticurile, si pragurile de plastic :)

Link către comentariu

Ce pot sa zic, sunt indragostit de modelul VW Vento. Imi pare foarte frumos un Vento aranjat cu gust. Jantele pe care le-ai luat sunt frumoase. Intrebare, ai 5 prezoane de roata? Succes cu masina.

Link către comentariu

Joey + buza lata :)

post-74607-0-57691400-1360046373_thumb.j

post-74607-0-00677500-1360046406_thumb.j

post-74607-0-56079000-1360046459_thumb.j

post-74607-0-51650700-1360046467_thumb.j

Modificat de oldtimer
Link către comentariu

Frumos frumos, buza aia mica o mai ai? Si daca da cat vrei pe ea daca vrei sa o dai

Eu am avut pe masina din fabrica buza cum ai tu acum dar am ramas fara jumatate din cauza vre-unui binevoitor :grrrrrr: cealalta jumatate a ramas pe pozitie fiind fixata de aparatoarea aia de sub bara..

Modificat de niku_nd4spd
Link către comentariu

stance (verb) - to adjust a car's camber, ride height, and spacing, so that the sidewall of the tire sits as flush as possible with the fender/quarter panel. A common trend and style impersonated on drift and show cars alike, originating from the older Japanese domestic market.

SI

Car tuning is the improvement of the performance or appearance of a vehicle.

Eu n-am zis ca ceea ce faci tu e una sau cealalta, deci n-am cum sa "ma dau de gol", cu atat mai mult cu cat am proprietatea termenilor pe care ii folosesc. ;)

Ceea ce am zis eu, e ca jantele de E-Klasse merg pe un Vento la fel de bine ca simbulu' de Renault lipit pe Dacii.

Dar, ma rog, fiecare e liber sa aiba propriile sale gusturi, indiferent cat de proaste ar putea parea celorlalti ca sunt.

My two cents...

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Ideea e ca va fi stanced. Astept flansele. Tot nu ai inteles nimic. Daca dai un google cu "vento tuning" si " vento stanced" o sa vezi diferenta, si la fel o sa vezi jante de mercedes si altele pe vento, la fel cum se pun pe vagurile mai noi, de bentley, sau x5, etc... Trebuie sa recunosti ca nu ai treaba cu ce e oldschool. Le fel poti cauta diferenta de stance si tuning la poloul tau, si nu ma refer la diferenta de motorizare, si doar exterior.

Modificat de oldtimer
Link către comentariu

De sa nu mearga jantele? Se folosesc foarte des jantele de mercedes pe grupu vag, ca de altfel si jantele de porsche, lamborghini, ferrari.

Link către comentariu

Sunt embleme originale pentru jantele de mercedes? Care e problema? :)

Link către comentariu

Eu nu as pune mai multe embleme pe o masina. Am masina VW, pun embleme doar VW, am BMW, pun embleme BMW etc.

E o chestiune de gusturi, nu ma pun rau cu tine :D .

Link către comentariu

Jantele ar merita cosmetizate. Eventual sa le vopsesti intr-o culoare mai deosebita :D

Ce latime au si ce cauciucuri pui pe ele? Banuiesc ca vrei aspectul de stretch.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Va ramane culoarea oem. Vor fi curatate doar. Posibil pe viitor sa le schimb look-ul un maro, gri inchis ori polish. Deocamdata asa raman. Cauciucuri 195/45 sau 40/16, 7.5j, daca gasesc modelul acesta 8 j le voi cumpara si pe acelea :)

Modificat de oldtimer
Link către comentariu

Va arata foarte bine cu noile jante!Si lasa-i capacele acolo pentru ca ala este locul lor !

Ai idee unde pot gasi niste capace Porsche pentru jantele mele Artec ?

post-23327-0-72027300-1360090343_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!