Jump to content

Golf 4, 1.6

andysan

Postare recomandată

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• andysan

28

• Muale

4

• Robotelu

3

• V A L I

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

jantele de tabla? daca le ascunzi cu capace nu prea conteaza culoarea...negrul lucios oricum o sa devina mat in 2 luni si la spalatorie nu o sa dai capacele jos sa le speli

Link către comentariu

daca obisnuiesti sa mergi cu statie, cu toata increderea iti recomand un supot fix. Eu pe skoda am patit-o de 2 ori, mi-a fugit antena...odata ce-i drept pe la 140km/h, insa odata pe la 100, si acum am 2 sau 3 onduleuri pe masina, unul pe aripa spate stanga si unu pe la portiera pe acceasi parte...casco cu franciza, 500 ron pe dosar, sau vopsire 500 ron per element, iar un suport din ala e 80-100 ron cu tot cu cablu si nu duci nici grija antenei ca daca ti-o fura, ca se practica si nici a vitezei...aaa si eram sa uit a2a oara am distrus si o antena ca mi-a cazut de tot pe asfat si nu era decat sirio 5000...aprox 250-300 ron doar antena. Talpa am putut-o reconditiona ca nici aia nu mai era in stare buna.

Pun antena pe masina numai cand ies din localitate, pe drum(E), am zgariato deja din cauza antenei. Caut de cateva zile folie speciala rotunda care se lipeste in locul in care pui antena, se pare ca nu gasesc. Mc pt sfaturi

folie speciala rotunda nu vei gasi. eu la inceput am avut o folie facuta de mine la pim, si-a facut treaba extraordinar de bine si nu m-a costat decat 4-5 lei, asta in privinta micilor zgarieturi de la locul de montura a antenei, insa problema a fost ca antena mi-a lovit masina la 100-120 km pe ora si acolo nu  mai am ce pune dacat kit si vopsea:)

Jante de aliaj 10 spite

uite pe site-ul asta... sunt baieti de la piatra neamt si am inteles din ceea ce am cautat ca sunt foarte buni. Eu imi voi face jantele la ei in 2 culori, alea de aliaj, iar cele de tabla vreau sa le vopsesc negre.

Poate iti faci o idee...eu am fost in atelierul lor sa vad ce iese de pe mana lor si mi-a placut.

http://www.smart-custom.ro/

Link către comentariu

ai masina neagra, cu jante negre nu se vede ok.

bine...daca vrei sa o faci all-black e altceva.

dar asa cel mai bine se vad jantele gri (daca faci electrostatic poti face un gri gun-metal cu fulgi metalici) se vede demential in soare

Link către comentariu

Poze Jante Aliaj Negru Lucios !

Materiale: 2 buc Spay negru lucios, 1 buc Spray degresant, smilgher foarte fin si spor de munca :icon_thumright:

Cost total : 70 ron

post-116655-0-47732700-1360772891_thumb.

post-116655-0-16182200-1360772892_thumb.

post-116655-0-85286200-1360772892_thumb.

post-116655-0-56348100-1360772893_thumb.

post-116655-0-24557300-1360772894_thumb.

post-116655-0-41935800-1360773053_thumb.

post-116655-0-44352400-1360773235_thumb.

post-116655-0-01987300-1360773291_thumb.

Modificat de andysan
Link către comentariu

Nu o sa tina mult voseaua aia. Banuesc ca le-ai facut cu spray-ul nu?

Daca nu tine, mai dau odata :D

Am aplicat 4 straturi.

Modificat de andysan
Link către comentariu

Nu sunt sigur ca e culoarea potrivita. :icon_confused: Sunt si pe 15", nu?

Daca tot le voiai negre, cred ca mergea ceva in stilul asta.

Oricum, sunt curios  cum vor da pe masina. :winter:

Link către comentariu

Nu sunt sigur ca e culoarea potrivita. :icon_confused: Sunt si pe 15", nu?

Daca tot le voiai negre, cred ca mergea ceva in stilul asta.

Oricum, sunt curios  cum vor da pe masina. :winter:

cred ca se poate aplica si margina aceea, arata bine. :D

Link către comentariu

Frumoasa masina, si eu sunt de parere ca ar trebui sa renunti la upgrade-ul pe gaz.

Ca sa ai buza aceea ai putea face altceva. Exista in comert niste protectii pentru buza jantei, si sunt de diferite culori. Ar da mai bine decat sa o vopsesti tu :)

Cauta pe google "rimringz".

Link către comentariu

Frumoasa masina, si eu sunt de parere ca ar trebui sa renunti la upgrade-ul pe gaz.

Ca sa ai buza aceea ai putea face altceva. Exista in comert niste protectii pentru buza jantei, si sunt de diferite culori. Ar da mai bine decat sa o vopsesti tu :)

Cauta pe google "rimringz".

Ok, multumesc frumos. Am sa caut.

frumusel golful, a ta are scut de protectie?

Nu are scut dar pe viitor vreau sa ii pun si eu. Mc

Link către comentariu
  • 1 month later...

Stiti cumva de unde pot cumpara  PHILIPS GERMANY, ( xenon )  D2S, 35W/E, 85123, B029, 03V, (E1).

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut, aveam un sunet mai ciudat si am fost la o verificare in service. Cei de acolo mi-au spus ca sunt bucsele de la bara stabilizatoare de directie. Am facut comanda de piese si gata, sunetul a disparut. Cost : 54 lei 2 buc ( bucse ) + manopera 50 lei = 104 lei.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut, acum cateva zile in urma am schimbat si eu uleiul.

Avea 211.000 km cand am cumparato si eu am schimbat uleiul la 216.000, am vrut sa fiu sigur ca masina are de toate :D

L-am primit din germania, Liqui Moly 5w40.  Pot sa spun ca motorul este mult mai silentios si masina mult mai energica !

Link către comentariu

De ce vrei sa o vinzi?

Modificat de virus
Link către comentariu

Trebuia sa aplici si un pic de rosu pe jante, plus de aspect. Parca nu dau bine complet negre pe masina neagra.

Modificat de ovidiu82
Link către comentariu

pflaleuuu.....54 lei 2 bucse...sper ca sunt alea originale...febi sunt 5 lei bucata :) si la mine au rezistat mai mult ca cele originale.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

De ce vrei sa o vinzi?

De unde stii ca vreau sa o vand ? :D

Vreau sa o vand sa investesc banii intr-o afacere.

pflaleuuu.....54 lei 2 bucse...sper ca sunt alea originale...febi sunt 5 lei bucata :) si la mine au rezistat mai mult ca cele originale.

Am cumparat bucsa cu tot cu inel sau cel putin asa imi amintesc ca se numesc. Nu sunt originalele dar isi fac treaba !

Trebuia sa aplici si un pic de rosu pe jante, plus de aspect. Parca nu dau bine complet negre pe masina neagra.

O sa aplice cel care o sa o cumpere, !!! :icon_thumleft:

Modificat de andysan
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Tocmai am schimbat placutele de frana fata / ATE. COST TOTAL 230 RON, + Folie, lateral spate si luneta, omologata RAR cost total 300 ron,

UPDATE POZE !!!

post-116655-0-71231600-1374124069_thumb.

post-116655-0-67656400-1374124266_thumb.

post-116655-0-90170400-1374124266_thumb.

post-116655-0-07968400-1374124267_thumb.

post-116655-0-24139400-1374124267_thumb.

Link către comentariu

Frumos exemplar, sa ai grija de el. :D

Multumesc, sa stii ca am grija de el constat ;)

Frumos exemplar, sa ai grija de el. :D

Multumesc, sa stii ca am grija de el constat ;), numai ca nu prea necesita investitie in piese.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!