Jump to content

Golf 4, 1.6

andysan

Postare recomandată

Salutare tututor,

De curand mi-am achizitionat un golf 4, 1.6, 16 valve, 77KW, 105 cp, cod motor AZD, an fabricatie 2001.

Masina este adusa in tara cu 208.000 km in data de 09.10.2012 cu scopul de a tine masina cat mai mult timp pentru fiica domnului de la care am cumparato. Am evitat pe cat posibil cumpararea masinii de la "samsari" deoarece in urma testarii catorva masinii de la ei am ramas neplacut impresionat de masinile puse la vanzare de catre ei.

Dotari:

- Culoare : Black Magic

- ABS

- ESP ON / OFF

- EPC

- 4 x airbag

- Oglinzi electrice incalzite heliomate pliabile

- Radio casetofon 4 x 40, usb, cd, sd card

- Suport pahare fata

- Climatronic

- Computer bord

- 4 x geamuri electrice

- Inchidere centralizata, 2 chei

- Scaune cu reglaj pe inaltime

- Cotiera fata - spate

- Spalator faruri

- Proiectoare in faruri

- Xenoane

- Interior piele din fabrica

- Incalzire in scaune

- Geamuri colorate

- Senzor ploaie

- Volan in 3 spite,reglabil, piele

- Statie radio CB Bytrex Pro-M4

* Jantele din aliaj originale vw 15", sunt echipate cu anvelope de vara.

In momentul de fata masina are 211.108 km reali, verificati pe tester si cartea de service.

Nu am idee ce fel de xenoane sunt dar sunt bestiale noaptea.

Distributie, filtre, ulei sunt schimbate de catre domnul de la care am cumparato.

* Planuri de viitor :

- Eleron

- Foliat geamuri. Geamurile din spate si luneta le vreau mai inchise iar geamurile din fata mai deschise.

- Cosmetica auto totala, interior/ exterior.

- Instalatie de gaz

Cam atat cu noua mea achizitie, sper sa va placa.

VA MULTUMESC

Modificat de andysan
Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• andysan

28

• Muale

4

• Robotelu

3

• V A L I

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Prezentarea fara poze e ca nunta fara lautari. :)) Am vazut-o in topicul de achizitie si se prezinta foarte bine, dar n-ar strica sa pui poze si aici.

Multa bafta cu ea! :Driver:

Link către comentariu

Prezentarea fara poze e ca nunta fara lautari. :)) Am vazut-o in topicul de achizitie si se prezinta foarte bine, dar n-ar strica sa pui poze si aici.

Multa bafta cu ea! :Driver:

Am facut poze noi, dar am probleme la incarcarea lor. Acum lucrez la asta !
Link către comentariu

Frumos Golf-ul :icon_thumleft: .Multi km fara incidente. Dau bine pe masina farurile si pielea de la interior. Succes la modificari

Link către comentariu

Frumos Golf-ul :icon_thumleft: .Multi km fara incidente. Dau bine pe masina farurile si pielea de la interior. Succes la modificari

Multumesc frumos.
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. AI prins o masina foarte buna cu xenon de fabrica si multe dotari

Link către comentariu

Multumesc

Sa o stapanesti sanatos. AI prins o masina foarte buna cu xenon de fabrica si multe dotari

multumesc
Link către comentariu

Cum am mai zis sa o stapanesti sanatos. F dotata.

Totusi mi se pare ca are cam multi km...dar daca a fost intretinuta corespunzator, e ok. Nu era mai rentabil sa cauti una diesel decat sa investesti acum in instalatie GPL ?

Link către comentariu

Eu as zice sa renunte de tot la ideea cu GPL. Pana la urma e 1.6, nu 4.2. :lol:

Link către comentariu

@vali, nu te supara dar 70% din masinile din import au peste 300.000 km si se vand peste tot ca virgine si "TIPLA" si "FULL DE FULL" si "IM PE CA BI LA".

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos ími aduc aminte ca erai in mari cautari,azd -ul e un motor ok,numai ca gpl-ul nu ii va prinde bine,numai bine

Link către comentariu

Ingrijita masina si f dotata, cat mai multi km fara probleme.

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

Frumoasa masina, sa te poarte sanatos, sunt curios cum ai sa stai cu consumul in Iasi, si eu tot AZD am dar e variant si pana acum am o medie de 10,5-11%.

Spor la modificari.

Link către comentariu

Felicitari pt masina foarte frumoasa si dotata, iar privitor la parerile unora despre gpl vorbesc in necunostinta de cauza , sau din auzite.Cauta detalii pe topicul cu gpl pe 1.6 si sa ai sa vezi ca sunt o groaza de colegi cu mii de km pe gpl fara probleme, ca doar nu mai e vremea cu instalatii pe dacii reglate manual.

Bafta cu masinuta

Link către comentariu

@vali, nu te supara dar 70% din masinile din import au peste 300.000 km si se vand peste tot ca virgine si "TIPLA" si "FULL DE FULL" si "IM PE CA BI LA".

Nu am de ce sa ma supar. In mare ai dreptate. Dar totusi eu preferam o masina cu mai putini km (mai ales la pretul asta pentru o benzinara). Dar e opinia mea...

Link către comentariu

Nu am de ce sa ma supar. In mare ai dreptate. Dar totusi eu preferam o masina cu mai putini km (mai ales la pretul asta pentru o benzinara). Dar e opinia mea...

Am gasit golf 4 cu 100.000 km, dar batea la ochi ca sunt dati inapoi. Oricum nu se compara masinile de la noi, cele rulate cativa ani in romania cu o masina adusa de 4 luni in romania. Putea sa aiba si 300.000 km tot o luam. Toti prietenii miau zis ca masina arata fff bine si intretinuta. Se pare ca unora le place sa fie mintiti.

s-o stapanesti sanatos ími aduc aminte ca erai in mari cautari,azd -ul e un motor ok,numai ca gpl-ul nu ii va prinde bine,numai bine

multumesc, am fost in mare cautare si am reusit pana la urma. gpl-ul este pe pe ultimul loc in lista mea.
Link către comentariu

sunt de acord ca e foarte buna masina. eu de asta zic ca nu e problema numarul de km de afara. din pct meu de vedere 300.000 km sunt echivalenti cu 75.000 km in romaia. am vazut masina rulata doar in romania cu 80.000 km care arata mult mai rau decat una de 300.000 km rulata in germania/europa.

doar ca unora le place minciuna, cum ai zis si tu.

sustin ideea de non gpl. per ansamblul pretul total cu economisirea pretului din combustibil, se baga in reparatia motorului dupa cei 50.000-100.000 km.

Link către comentariu

sunt de acord ca e foarte buna masina. eu de asta zic ca nu e problema numarul de km de afara. din pct meu de vedere 300.000 km sunt echivalenti cu 75.000 km in romaia. am vazut masina rulata doar in romania cu 80.000 km care arata mult mai rau decat una de 300.000 km rulata in germania/europa.

doar ca unora le place minciuna, cum ai zis si tu.

sustin ideea de non gpl. per ansamblul pretul total cu economisirea pretului din combustibil, se baga in reparatia motorului dupa cei 50.000-100.000 km.

dap, sa traiasca km dati inapoi. Nu masi supara daca maine aflu ca masina pe care am cumparato are 300.000 km. Daca aflu ca are 300.000. O duc in service autorizat, ii fac o revizie completa si gata.

Ingrijita masina si f dotata, cat mai multi km fara probleme.

multumesc

Frumoasa masina, sa te poarte sanatos, sunt curios cum ai sa stai cu consumul in Iasi, si eu tot AZD am dar e variant si pana acum am o medie de 10,5-11%.

Spor la modificari.

salut si multumesc. Consum 8.9 pe comp de bord. O fii bine? Modificat de andysan
Link către comentariu

ce bine arata masina! piele, xenon si multe dotari la interior.

parca e cam inalta,are pachet de drumuri grele?

un tempomat daca ii mai pui, e gata! sa o folosesti cu placere

Link către comentariu

Cum am mai zis sa o stapanesti sanatos. F dotata.

Totusi mi se pare ca are cam multi km...dar daca a fost intretinuta corespunzator, e ok. Nu era mai rentabil sa cauti una diesel decat sa investesti acum in instalatie GPL ?

Am cautat pe diesel, dar nu mau atras. :(

ce bine arata masina! piele, xenon si multe dotari la interior.

parca e cam inalta,are pachet de drumuri grele?

un tempomat daca ii mai pui, e gata! sa o folosesti cu placere

Multumesccc. Nu stiu ce pachet are :tuktuk: :)) , dar celelante jante de aliaj care sunt echipate de vara a masinii, sunt mai inalte.

Am sa ma interesez si de tempomat. Multumesc again

Link către comentariu

Un highline pe măsură.Să-l stăpânești sănătos.

Consumul e în oraș nu?Dacă e în oraș e foarte ok.

Eu am tot Golf 4 de 1.6 8 valve 75 de kw automată și papă 11% în oraș deci...deși afară papă 6%:

Modificat de kendoo
Link către comentariu

daca obisnuiesti sa mergi cu statie, cu toata increderea iti recomand un supot fix. Eu pe skoda am patit-o de 2 ori, mi-a fugit antena...odata ce-i drept pe la 140km/h, insa odata pe la 100, si acum am 2 sau 3 onduleuri pe masina, unul pe aripa spate stanga si unu pe la portiera pe acceasi parte...casco cu franciza, 500 ron pe dosar, sau vopsire 500 ron per element, iar un suport din ala e 80-100 ron cu tot cu cablu si nu duci nici grija antenei ca daca ti-o fura, ca se practica si nici a vitezei...aaa si eram sa uit a2a oara am distrus si o antena ca mi-a cazut de tot pe asfat si nu era decat sirio 5000...aprox 250-300 ron doar antena. Talpa am putut-o reconditiona ca nici aia nu mai era in stare buna.

Link către comentariu

daca obisnuiesti sa mergi cu statie, cu toata increderea iti recomand un supot fix. Eu pe skoda am patit-o de 2 ori, mi-a fugit antena...odata ce-i drept pe la 140km/h, insa odata pe la 100, si acum am 2 sau 3 onduleuri pe masina, unul pe aripa spate stanga si unu pe la portiera pe acceasi parte...casco cu franciza, 500 ron pe dosar, sau vopsire 500 ron per element, iar un suport din ala e 80-100 ron cu tot cu cablu si nu duci nici grija antenei ca daca ti-o fura, ca se practica si nici a vitezei...aaa si eram sa uit a2a oara am distrus si o antena ca mi-a cazut de tot pe asfat si nu era decat sirio 5000...aprox 250-300 ron doar antena. Talpa am putut-o reconditiona ca nici aia nu mai era in stare buna.

Pun antena pe masina numai cand ies din localitate, pe drum(E), am zgariato deja din cauza antenei. Caut de cateva zile folie speciala rotunda care se lipeste in locul in care pui antena, se pare ca nu gasesc. Mc pt sfaturi

Modificat de andysan
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!