Jump to content

Golf 7 TL 1.2 TSI

PSYLUC

Postare recomandată

antena are circolocco, dar nu se vede :)) si la jetta are tot asa bordul indreptat spre sofer

La golf antena externa tinea de chelline(exceptand bineinteles cea aripioara ) ,rareori am vazut golf 5 cu antena exterioara si de fiecare data era un trendline chel.

Ontopic : In locul tau psyluc as achizitiona volanul ala acum, mai tarziu o sa dai triplu pe el ;)

Modificat de TDR
Link către comentariu
  • Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PSYLUC

13

• Wiki

8

• Master_Blaster

4

• Designer

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pastrez pe cel de plastic, nu e atat de rau pe cat pare, si mai ales ca la masina veche am luat volan in piele frumos, si a ramas perfect doar 2 zile, in cea de a treia cand eram cu masina la service pentru o interventie minora, un ghiolban de la service mi-a zgariat volanul cu ceva in partea de jos, nu pot sa-ti explic cat scandal am facut, cu rezultat null.

Modificat de PSYLUC
Link către comentariu

Poate iti faci timp sa tragi o poza si sub capota.. eventual in spate (m-ar interesa cotiera cum arata din spate).

Apreciez.

Modificat de Designer
Link către comentariu
PSYLUC, masina mie imi place fff.mult sunt incantat de model, toate modificarile aduse sunt de bun gust si este ce se cere la aceasta ora.Nu pot spune ca un model nou este mai slab decat anteriorul,este o rautate sa afirm asta,dar fiecare model la timpul lui a reprezentat ce este mai bun la acel moment cu plusuri sau minusuri. Modificat de calin.g
Link către comentariu

Am sters posturile offtopic. Este o arie de prezentare, nu de versus. Respectati asta.

Multumesc.

Link către comentariu

referitor la caldura din habitaclu, baga datorita unei rezistente care o are, nu baga din caldura motorului.oricat de repede s-ar incalzi motorul ala, in 2 minute sigur nu o face ! asa am si la jetta in 5 minute baga usor usor caldura, dar motorul se incalzeste mai tarziu sa bage din caldura lui !

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie si pentru ca ai spart gheata aici pe forum :)

Sa ai parte doar de bucurii in/alaturi de ea si drumuri netede.

Intrebare intrebatoare: roata de rezerva e de dimensiuni normale, de dimensiuni reduse sau ai kit de pana?

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Roata de rezerva este de dimensiuni reduse ( maxim 80 km/h ) 

Atasez si o poza cu spatele cotierei, ceruta de un coleg forumist :)

poza

post-116849-0-09293500-1360161256_thumb.

Link către comentariu

Au început să se înmulțească prin București. Azi am observat chiar multe (bine, câteva, dar dintr-o dată parcă au apărut).

Link către comentariu

Mizeria aia din spate este creatia ficei mele.

La motor nu vrei sa faci o poza ?

Ba da, o sa fac poza si la motor dar am uitat. Maine pozez si drujba.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am promis ca fac poza la motor si am uitat, dar nu o sa las lucrurile asa.

Am 600km cu masina, nu am facut prea multi km , dar am scos consum 4.7L Bucuresti - Ploiesti si retur. Eu zic ca bine. In oras consuma 9L cand este foarte aglomerat ( chiar si cu acel Start-Stop activ )

Masina este jucausa, puntea spate nu se simte asa rau, oricum ESP-ul intervine atunci cand esti prea bezmetic si te aduce pe calea cea buna.

Link către comentariu

Care e treaba cu puntea spate de se tot vorbeste atat de ea?

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Link către comentariu

Care e treaba cu puntea spate de se tot vorbeste atat de ea?

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Versiunile cu motor de 1.2 au punte semi rigida pe spate. De la 1.4 TSI in sus are punte independenta.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie.

Eu vreau sa te intreb daca motorul mai prezinta acel tacanit caracteristic tsi-urilor sau acum are zgomotul de functionare specific altor motoare pe benzina cu curea pe distributie. Multumesc.

Link către comentariu

tacanitul ala e de la injectia directa,cred ca e in continuare prezent

Nu prea se mai aude nimic, este foarte silentios, am facut si test-drive cu Octavia 1.2 tsi si dinamica motorului + zogomot este complet altfel ( dar nu in sensul bun ) un motiv in plus pentru care am ales Golf +  problemele de care am citit la 1.2 tsi cu lant.

Iata si pozele cu compartimentul motor.

post-116849-0-81131000-1362129950_thumb.

post-116849-0-41228300-1362129953_thumb.

Modificat de PSYLUC
Link către comentariu

Da super. Astia au modificat motorul .. in foarte mare parte am impresia...

Link către comentariu
Master_Blaster

NU l-au modificat e alt motor nimic nu seamana cu vechiu 1.2tsi.

Ma intreb cum face daca dai jos cele 3 rezonatoare de la admisie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!