Jump to content

Golf 7 TL 1.2 TSI

PSYLUC

Postare recomandată

pedala de acceleratie este electronica, doar nu crezi ca e cu cablu, mecanica.

sa stapanesti sanatos buburuza!

Link către comentariu
  • Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PSYLUC

13

• Wiki

8

• Master_Blaster

4

• Designer

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari pentru masinuta si km nelimitati alaturi de ea. But, this thread si worthless without pics :coolpics:

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie! Sa va bucurati unul de altul,cat mai multi km :D ,pune si tu niste poze, ca asa mult le asteptam... :lol:

Link către comentariu

Se pare ca o sa avem de asteptat :icon_bounce: vrem pozeeeee :lol: !!!Felicitari si multi,multi km fara incidente

Link către comentariu

Va multumesc din nou tuturor pentru urari, ma bucur enorm ca am putut sa-mi implinesc acest vis.

Primul set de poze.

Al doilea set. ( nu ma lasa sa uploadez mai mult de 1 MB )

Masina este TrendLine cu motor de 1.2 TSi 105 CP, cutie manuala in 6 rapoarte. Optionalele sunt specificate la primul post.

Am citit diverse pareri despre aceasta masina si majoritatea vb-esc din carti, mai ales despre acea suspensie pe spate, care nu este nici pe departe atat de rea pe cat se tot vehiculeaza aici pe forum.

Eu personal sunt EXTREM de SATISFACUT de acasta masina, exact asa cum este ea.

Distributia la motor este pe Curea in baie de ulei si este garantata pe toata durata de viata a motorului ( deci practic nu se schimba ) , ceva in genul ecobooost-ului de la FORD care au fix acelasi sistem la motor : curea in baie de ulei.

Acea antena Diversity de la sistemul Composition Media este practic ascunsa in caroseria masinii, nu exista nimic pe afara care sa arate a antena.

post-116849-0-61100300-1359895103_thumb.

post-116849-0-05031400-1359895104_thumb.

post-116849-0-34609700-1359895104_thumb.

post-116849-0-50106300-1359895237_thumb.

post-116849-0-93683900-1359895237_thumb.

Modificat de PSYLUC
Link către comentariu

Foarte frumos interiorul, mai ales consola centrala orientata spre sofer. O alegere foarte buna, sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Arata foarte bine. Sa-ti traiasca ai sa te bucuri de ea! Culoarea e chiar super ok.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie,este faina,se vede mult schimbarea fata de modelul anterior.F.frumoasa culoarea,si interiorul futurist,simplu si cu gust lucrat,fara gadget-uri.Cat mai multi km.fara reparatii.Ingenioasa distributia pe curea in baia de ulei,cred ca este super de silentios motorul.

Modificat de calin.g
Link către comentariu

Da este foarte silentios motorul, iar sistemul ala start-stop este genial, initial eram reticent, dar nu este deloc deranjant si este foarte bine gandit.

Masina veche a fost Octavia care avea pedala de acceleratie din podea, la Golf este model clasic si pe mine personal ma avantajeaza mai mult asa cum este la noul golf.

O alta parte misto este lipsa acelui bolt la usa care practic te obliga sa tii usa in anumite trepte presetate, acum poti tine usa deschisa si sta asa la orice unghi vrei tu.

Link către comentariu

Foarte frumoasa, ce bine arata o masinuta noua. :-) Tapiteria scaunelor e chiar interesanta. Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Nu am vazut eu bine sau nu mai poti regla intensitatea bordului? Frumoasa masina,sa o conduci sanatos!

Link către comentariu

Foarte frumoasa,sa o stapanesti sanatos! Observ ca pedala de acceleratie nu mai este aceeasi,lucru care mie nu imi place :icon_confused:

Modificat de quaresma91
Link către comentariu

Excelenta! Felicitari pentru alegere si sa fie lipsita de incidente

BUT, se regleaza automat. Cel putin la mine asa este.

Link către comentariu

Arata foarte bine chiar si TL.

Vad ca ai bricheta pusa in fata cotierei centrale. Ce se afla in fata schimbatorului?

@Circo: Ciudata treaba sa ai reglaj automat. Ai cumva senzor de lumina? Altfel nu imi explic cum stie el sa regleze singur.

Link către comentariu

Pe timp de zi da, se regleaza automat. Au un senzor la turometru, trebuie sa-l ai si tu. Am si rotita clasica pentru noapte cand te joci cu toate butoanele din interior...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!