Jump to content

Bora 1.6 16v 105cp EDD

Ed.Bora

Postare recomandată

Ce s-a mai întâmplat între timp:

- am refăcut lipiturile de la încuietoarea portierei față stânga cu ajutorul colegului kelu. ;)

- am activat funcția de atenționare prin claxon la deschiderea/închiderea mașinii, însă la închidere nu funcționează momentan, fapt ceea ce mă face să cred că mașina îmi recunoaște o ușa deschisă, deși ele fizic sunt închise toate. Dacă știe cineva mai multe informații despre asta, eventual despre cum pot să  detectez/ remediez problema, aștept un semn.

- am încercat să activez și funcția roll up/roll down windows din telecomandă însă nu s-a putut efectua, tipul care mi-a facut treaba asta mi-a zis că s-ar putea să am modulul confort varianta mai veche (Bora Edition, immo 2, fabricatie mai 2001) și să nu se poată activa. Mă gândesc că poate ar trebui să mai cer încă o părere.

Urmează weekend-ul următor să îi schimb folia de pe lunetă și geamuri spate cu una mai închisă la culoare, asta pe care o am acum a început să crape.

Modificat de B_o_g_d_a_n
Renunta, te rog, la caracterele "speciale".
Link către comentariu
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ed.Bora

71

• Muale

5

• ADiBHN

4

• cxr2test

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Azi am demontat plasticele sub bord ca să văd codul de pe modulul de confort să pot rezolva problema cu închiderea geamurilor din telecomandă.

2.JPG

1.JPG

Modificat de B_o_g_d_a_n
Renunta, te rog, la caracterele "speciale".
Link către comentariu

DA, este immo 2 si trebuie un program si un calculator cu MsDos si interfata pe serial.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

@vladmury - Te salut și eu.

Ce am reușit să mai fac pe la mașină:

- Am rezolvat problema cu atenționarea prin claxon la închiderea mașinii - era de la switch-ul de la capotă, vedea capota mereu deschisă. 

- Am activat roll up/roll down windows din telecomandă, însă nu merge din cauza telecomenzii aftermarket, iar cea originală este prea slabă ca să poată trimite un semnal bun. 

Pentru astea, îi multumesc lui Florin, băiat serios și foarte priceput.

- Azi i-am cumpărat niște preșuri dedicate cu prindere in podea și i-am făcut o baie.

IMG_2219.JPG

IMG_2218.JPG

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Săptamâna trecută am reușit să îi înlocuiesc folia de pe geamuri și lunetă. Cea veche începuse să pocnească și să se decoloreze.

a.JPG

b.JPG

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Jante Avus II 15", culoare charcoal grey with metal flakes.

1.JPG

3.JPG

Link către comentariu

Da bine culoarea aia pe jante. Ca un mic sfat, daca chiar iti plac pleoapele alea ar da mai ok sa fie in culoarea masinii ! 

Link către comentariu

Mersi. :)

Pleoapele vor rămâne așa până la achiziționarea unor faruri noi. Vom vedea dacă aftermarket sau OEM.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pregătire pentru iarnă:

- 4 x Bobine inducție  Beru

- 4 x bujii Bosch

- Montat roți de iarnă + un curățat interior/exterior.

ODO: 167.550 km. 

1.JPG

2.JPG

Link către comentariu
  • 1 month later...

În ultimele zile am avut probleme cu niște fluctuații mari ale turometrului, la ralanti.

Așa că weekend-ul ăsta am realizat următoarele:

- Demontat și curățat EGR;

- Demontat și curățat clapeta de accelerație;

- Montat și adaptat ambele repere.

Problema aparent s-a rezolvat, voi ține sub observație să văd dacă mai apare.

ODO: 168129 km.

3.JPG

4.JPG

Link către comentariu
  • 4 months later...

Cu parere de rau, va spun ca masina s-a vandut:(.

Rog un moderator sa inchida acest topic. 

Multumesc.

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!