Jump to content

Bora 1.6 16v 105cp EDD

Ed.Bora

Postare recomandată

• 2 weeks later...
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ed.Bora

71

• Muale

5

• ADiBHN

4

• cxr2test

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai din cate observ avem acelasi model de jante, eu pe jantele de tabla folosesc aceleasi prezoane pe care le am si pe cele de aliaj :-P

Link către comentariu

@Muale  In legatura cu acest lucru inca sunt nehotarat. Ori le las asa negre ori imi pun stickere originale cu VW exact ca cele din fabrica. Din cate am inteles se gasesc de cumparat si au fix dimensiunea capacelului metalic, fara a mai fi nevoie de modificari. :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Noutati: 

Am trecut de pragul de 150K km.  :D

Am schimbat ambele flanse de la amortizoarele fata si i-am facut ITP valabil 2016. :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Problema: 

- Cu ambele flanse schimbate la amortizoare (Lemforder) tot imi bate ceva la roata din partea dreapta. :mad:

Din cauza vremii urate nu am avut cum sa trec pe la service sa o ridic pe rampa sa vad care este problema. Acum ca s-a mai ameliorat situatia vremii o sa fac o vizita la service, dar as vrea sa stiu dinainte cam ce ar putea sa fie?  :icon_confused: (ca sa stiu la ce ma astept financiar :lol:) 

Link către comentariu

Cand trec peste o denivelare. Bataia asta o auzeam si inainte, am fost la service, mi s-a facut o verificare la suspensia fata si s-a constatat un joc la flansa de la amortizor pe partea dreapta. Bineinteles ca le-am schimbat pe amandoua si intradevar erau cu 1 cm mai mici decat cele noi, dar erau cele originale.

Dupa un timp, a inceput sa se auda aceeasi bataie tot la roata din dreapta dar mai diminuata un pic si chiar a devenit enervant, de aceea vreau sa descopar problema si sa o rezolv.

Link către comentariu

In aria "Masina mea" este permisa:
- prezentarea DOAR a masinilor din gama VAG;
- discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic.
Sunt strict interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Noutati:

- 2 anvelope vara noi (fata) BRIDGESTONE 195/65/R15 dot 2014

- prezoane antifurt

- montat rotile de vara  :Driver:

- antena radio tip shark fin 

post-117090-0-83892900-1403973448_thumb.

post-117090-0-56929700-1403973462_thumb.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Datorita unui mic "accident" prin oras (lovitura din spate) am revopsit bara spate si am schimbat fusta de bara.

In rest fara probleme.  :cool:

post-117090-0-56234400-1408377305_thumb.

Link către comentariu

Intre timp m-a lasat si bateria. Era o Varta Black Dynamic de 56 Ah si 480 A, care venise odata cu masina atunci cand am cumparat-o.

Acum mi-am luat o Varta Silver Dynamic D15 63 Ah si 610 A  :icon_thumleft:  .

Link către comentariu
  • 1 month later...

Intre timp, nimic nou. 

Pentru ca va veni vremea rece si voi folosi clima, i-am schimbat filtrul de habitaclu si i-am facut o curatare a instalatiei.  :)

post-117090-0-44492500-1413138907_thumb.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 7 months later...

N-am mai postat de mult timp.

Mașina merge zilnic, nu sunt probleme cu ea, benzină să fie  :D .

Între timp m-a lăsat furtunul de la canistra de carbon activ, cel care vine de la rezervor. De la bătrânețe și căldură, fiind din plastic acesta a crăpat la un capăt. Mașina nu avea nici un simptom însă se simțea miros puternic de benzină sub capotă, în zona canistrei.  L-am remediat temporar cu niște bandă, l-am comandat nou și urmează să îl schimb săptămâna asta.

În altă ordine de idei, am ceva timp liber acum și vreau să mă apuc de interior, mai exact să modific trim-urile de la interior, să le fac gen R32 brushed aluminium look. Citind pe aici pe forum am înțeles că sunt unele din plastic, altele din aluminiu, în funcție de echiparea mașinii. Îmi poate spune cineva, la mine din ce material sunt? (Bora 2001 Edition)

De asemenea, dacă are cineva un DIY mai detaliat cu demontarea trim-urilor de pe consola centrală, aș fi foarte recunoscător.

Mersi. :)

Link către comentariu

Mulțumesc pentru răspuns. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Cu placere! Sa postezi poze cu rezultatul sa vedem ce a iesit. Ma batea si pe mine gandul intr-un timp sa le slefuiesc pe ale mele dar e o operatiune de durata si nu prea imi permit acum. 

Link către comentariu

Poti face la fel si cu manerele din portiera,sa le dai acel look de polished aluminiu,asa am facut si eu la a mea,pot spune ca sunt multumit de rezultat.

Link către comentariu

Am demontat trim-urile.  :D

Dacă tot le-am desfăcut, azi am profitat de ocazie și am curățat mânerele ușilor de vopseaua cauciucată de fabrică.

Cei care ați făcut deja lucrarea, ce șmirghel ați folosit? (granulație și cantitate mă interesează)

Mersi. 

post-117090-0-12601000-1435249332_thumb.

post-117090-0-49027200-1435249334_thumb.

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!