Jump to content

Golf 6/Jetta - Park assist

Wiki
 Share

Postare recomandată

Eu am dat cu un burghiu mic din interior ca sa imi marcheze centru gaurii si dupa am frezat din exterior. Inainte sa frezez am pus pe banda de mascare(din hartie)ca sa fiu sigur ca nu se zgarie bara in jurul gaurii de la frezare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

micuzzu_marius

multumesc mult, asa voi face

Link către comentariu

Multumesc .Voi folosi o freza de calitate. Gauresc din interior spre exeterior sau invers? Cum e cel mai indicat ca sa asa perfect?  Poate imi recomandati si un adeziv/silicon pentru lipit holderii ca nu vor fi cu banda dublu adeziva pentru ca vor fi mai in interior senzorii dupa, nu la nivelul barii

Eu am dat cu un burghiu mic din interior ca sa imi marcheze centru gaurii si dupa am frezat din exterior. Inainte sa frezez am pus pe banda de mascare(din hartie)ca sa fiu sigur ca nu se zgarie bara in jurul gaurii de la frezare.

cu freza direct, pe interior o centrezi si gauresti un pic - suficient cat sa iasa un pic pe fata si vei vedea unde este centrul. Gaura o vei da de pe fata, folosind centrul dat. Inainte sa gauresti bara, pune banda de hartie peste locul in care o gauresti, ca sa previi zgarierea orificiului cu resturile de plastic prinse in freza

senzorii i-am vopsit inainte - fuller si vopsea plus lac.

model freza

IMG_0792_zps0a9115df.jpg

IMG_0793_zpsdaab730b.jpg

Rezultat final - pe spate a trebuie sa le masuram, deoarece la Passat CC senzorii spate sunt in fusta si am vrut sa-i montez ca la VW CC - care sunt in bara si sunt mult mai frumos amplasati

IMG_0824_zps713cc412.jpg

IMG_0827_zps20db673c.jpg

IMG_0828_zps5e340e4a.jpg

spor la traba !

Link către comentariu

• 2 weeks later...
micuzzu_marius

Pentru senzorii din bara spate la PLA 2.0(aia de pe laterale,la jetta nu sunt marcati pe bara spate, pe fata da) stiti ce masuratori trebuie facute? De unde trebuie masurat si ce distanta trebuie sa fie pentru ca senzorii sa nu indice eronat dupa aia. Asa e la CC in imaginea atasata

post-97030-0-49928100-1395491014_thumb.j

Modificat de micuzzu_marius
Link către comentariu

La mine, Al Bundy a dat gauri la aceeasi distanta cat exista intre senzorii PDC din fabrica.

Link către comentariu

Nu cred ca exista o pozitie "buna" si restul "proaste". Masina calculeaza in functie de ce primeste de la senzori si ajusteaza in concordanta

Link către comentariu

da, doar ca mai conteza si lungimea masinii, la calculele care le face. De aceea este important sa pastrezi pozitia originala.

Link către comentariu

micuzzu_marius

pai asta e problema, la Jetta nefiind PLA 2.0 din fabrica(nici PLA 1.5 nu e disponibil deocamdata) nu stiu pozitia exacta, pot doar sa aproximez cum e la alte modele, o sa pun aceeasi distanta care e si intre ultimii doi senzori pdc

Modificat de micuzzu_marius
Link către comentariu

Salutare baietii!

Am si eu o problema cu un Golf 6 2009,cu senzorii de parcare fata+spate.Am achizitionat-o de curand din Germania si nu au mers inca de la inceput

Am fost pe la mai multi service-uri si toti mi-au zis lucruri diferite.Ba ca nu merge modulul de la senzorii,ba ca nu merge nici un senzor ca nu dau unda aceea.

Vreau ca acum sa caut unde este modulul de la senzorii de parcare si nu ii gasesc.M-am uitat in portbagaj pe ambele parti nu am gasit,am demontat display-ul de navigatie in spatele ei,nici acolo,urmeaza ca azi sa demontez pe undeva la stergatoare pe partea stanga.

Va rog,daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu informatii despre unde as putea sa gasesc modulul de la senzorii de parcare,sau de ce nu merg.V-as fi recunoscator.

Modificat de vacualin
Link către comentariu

Are Golf, nu Jetta. In portbagaj trebuie sa fie, nu?

Link către comentariu

Am citit ca are Golf. Exact acolo e si la golf...pozele sunt de la golf, nu de la jetta.

Link către comentariu

Tineam minte ca la Golf e in portbagaj, sorry!

Link către comentariu

LA golf il vezi dupa ce dai capacul ala de plastic jos, si de acolo desfaci un surub si se scoate tot prin interior, la jetta e acoperit de mocheta si e mai greu de scos.

Link către comentariu

Multumesc baietii,

L-am gasit,acum urmeaza sa il schimb..pentru ca am pus un tester si spunea ca este defect

Am vazut ca exista mai multe coduri..este vreo problema daca nu este la fel ..

Codul care este pe modul este  5k0 919 475.

Link către comentariu

este o problema..... trebuie sa cumperi ceva compatibil cu ce ai acum pe masina.

altfel, pot sa nu fie compatibil cu sistemul tau - difera nr de senzori, functii, etc.

Link către comentariu

• 7 months later...

Am montat Pla 1.5 pe masina cu modulul 1T0 919 475 R ! A fost pe passat cc ! Vreau sa modific masina intrucat are eroare de frana pneumatica ! Nu imi da voi sa aplic alt cod pe terminatie ! A sau B sau 1, 2 ,3 nimic altceva inafara de 7 care este deja existent ! Cand selectez altceva pe longcoding, imi apare mesajul : VCDS > coding rejected > Error 31 request out of range si nu imi da voie sa dau Do it ! ?! Ceva pareri ?

P.s. pe inceputul adresei setate cum ar fi camera sau trailer active sau ce functii mai sunt, le pot modifica fara probleme in 30 sau 20, in functie de cerere, dar pe final acolo unde selectezi modelul de masina dorit, imi arapre error 31 !

Link către comentariu

ai bagat codul la security access ?

frana electrica banuiesc... nu pneumatica... ca nu avem asa ceva

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Electrica am vrut sa zic ! Este modulul cu terminatie R care nu poate fi codat altfel ! Avea eroare doar la frana de mana in rest mergea fara probleme! Am cumparat un P acum, si face figuri, cand merge cand nu merge ! Trebuie sa vad ce-i cu el !

Link către comentariu

• 2 years later...

La un golf 6 simplu,fara senzori se poate pune functia de parcare automata?Si daca da,cam care este un cost aproximativ?

Link către comentariu

da, se poate pune.... daca montezi si kit-ul de senzori - cei 8 senzori plus cei de PLA, modulul, buton, cablaj, etc

deci, nu poti monta PLA fara parktronic - OPS.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Dar ai nevoie de maxidot?Am vazut ca locul de parcare il arata pe maxi

Modificat de 12seven12
Link către comentariu

pai, altfel nu vad cum o sa stii cand sa franezi, cand sa bagi in R, cand in fata... cand a gasit locul, etc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!