Jump to content

Golf 3 Cabrio

motomete2004
 Share

Postare recomandată

Salut baieti am si eu un golf 3 cabrio si vreau sa-i schimb prelata ca e zdrenturoasa rau stie careva unde as putea gasi de cumparat noua din panza ca am inteles ca exista dar nu stiu unde sa caut va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

cauta pe ebay-ul de germania. Sa cumperi doar din stofa si nu din pvc, si documenteaza-te cate cabluri iti trebuie la montaj, recomandarea este sa le pui noi. Spre exemplu la Golf 1 cabrio, sunt 3 cabluri.

eu am cumparat de pe verdeckshop.de, foarte rapid, de la efectuarea platii 6 zile prin dhl.

alt site mai este eurotop.de.

Spor la cumparaturi.

Iti stau la dispozitie pe privat, daca vrei sa mai stii ceva.

PS: cat despre montaj, eu am facut in -house.

Modificat de geee
Link către comentariu

• 3 weeks later...

salut 

motomete2004 o prelata noua buna cu tot cu montaj te ajunge undeva la 1000 euro puls transpor in italia

partea cde e bay e cam dubioasa de ce spun ptr ca poti lua teapa sau poate ca nu depinde de norocul tau

uite id meu de mess grclucian daca vrei sa vb mai pe larg

o zi buna

Link către comentariu

• 1 year later...

M-a rugat un prieten sa scriu in numele lui, avand urmatoarea problema : El are un Golf III cu decapotare manuala... a inceput sa il modifice, suspensii jante vopsea aripi etc etc... iar acum si-a mai luat un golf III pentru cateva piese si pentru decapotarea electrica. a transferat tot sistemul de pe una pe cealalta cu fire, senzori etc etc... dar nu da nici un semn ca ar vrea sa mearga. Mai are in garaj un al 3-lea Golf III cabrio care are decapotare electrica dar nu este al lui,  a luat si de la ala senzorii sa incerce la masina lui cu speranta ca ii da de capat. Acum nu merge nici a lui, si nici masina de pe care a scos senzorii de proba . Trebuie cumva resetati sau ceva de genul ? Il poate ajuta cineva cu un sfat ?

post-92163-0-12925300-1404818379_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!