Jump to content

Revine greu la idle dupa ce o turez la relanti

alexandruu
 Share

Postare recomandată

Sal, mi se pare mie sau revine greu la idle dupa ce o turez la relanti ? am atasat un filmulet ? cealalta masina a mea cu motor de 2000 revine liniar, nu se opreste la 1400 rotatii .. poate cineva cu un motor pe benzina eventual chiar acelasi motor ca al meu , daca poate verifica

aveti aici un filmulet sa puteti vedea exact despre ce e vb

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Verifica si cu vag-comul cum scade turatia pe engine .

Link către comentariu

ok explica-*mi te rog cum e cu vag comul ce anume am nevoie exact pt asta ? de unde fac rost de cablu ala cu care ma conectez? si de unde iau softul ? dar asa la prima vedere din film ce parere ai? revine lent ? poti sa imi dai un pm . mersi

Link către comentariu

Sunt pe forum colegi din Iasi care te pot ajuta.Ca idee si la Ford Fiesta(masina lui taicamiu) pe benzina tot asa are un prag la revenire.

Modificat de fiestax
Link către comentariu

La mine la 1,6 16V poti sa-ti zic ca acolo incepe realimentarea cu benzina daca sunt in frana de motor...Cred ca are legatura si cu asta.

Insa daca inainte ai avut diesel, nu te astepta sa aiba acelasi comportament motorul...

Link către comentariu

E perfect normal si la mine face la fel chiar daca nu este acelas motor.

Link către comentariu

OT: ce iti e cu motoarele de generatie noua...

ati incercat sa le turati la idle sa vedeti daca revin greu la relanti?? :lol:

nu de alta dar titlul e amuzant, relanti/idle fiind aceeasi Marie :)

Link către comentariu

@dragosr : e treaba de roengleza acuma :))

si app de treaba cu relantiul nu cred ca ai nici o problema. fa o verificare cu vagcomu si vezi, dar cred ca e normal. daca esti foarte impacientat fa o plimbare pana la dealer si vezi .fa-te interesat de noul cc, fa un drive test si incearca! salut

Modificat de bosseby
Link către comentariu

Si eu am avut intrebarea asta cand, m-am urcat prima data in Golful meu in Germania inainte sa il cumpar, eu trecand de pe diesel. Mi se parea ca de la 1300 la 800 scade lent. Se pare ca este perfect normal.

Link către comentariu

e bine daca e normal, cu toate ca nu la toate masinile e la fel, am vazut cateva bmw uri 330i pe youtube, nu au nici o incetinire , exemplu

la mine clar se opreste la 1400 si apoi mult mai lent

Link către comentariu

Iti fac si eu maine un filmulet cu al meu cu motorul cald. Diferenta ar fi ca e turbo. Azi l-am scanat pe VCDS. Engine: No fault code found.

Link către comentariu

• 11 months later...

am un cc din 2010 dsg 170 ps 6 trepte,cand o accelerez la plecarea de pe loc si apoi o las aud un zgomot ciudat,un harait,nu i-am schimbat uleiul din cutie ,masina are 122000 km,sa fie de la asta?la cat se schimba uleiul din cu tie?

Link către comentariu

• 4 months later...

Daca observi, si la BMW-uri are acea incetinire...ce-i drept mai usoara si la o turatie mai joasa... Dar este...sigur este..uita-te atent..

Undeva aproape de 1000 si oeaca de ture incetineste putin...

E ceva normal probabil.

Link către comentariu

hallucinogen

am un cc din 2010 dsg 170 ps 6 trepte,cand o accelerez la plecarea de pe loc si apoi o las aud un zgomot ciudat,un harait,nu i-am schimbat uleiul din cutie ,masina are 122000 km,sa fie de la asta?la cat se schimba uleiul din cu tie?

Cred ca ai aceeași problema ca si mine.

Când iti face downgrade 3 / 2 / 1 fara sa franezi se aude un zgomot metalic ( huruit )

Este din blocul cutiei - un rulment

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!