Jump to content

VW Beetle 1,8 T noua distractie in familie

Red

Postare recomandată

De vreo 2 zile brotacul a primit un mic cadou: magazie de 6 discuri pt portbagaj

post-5830-0-31523500-1370028867_thumb.jp

Insa am o problema.. toba finala, nu a fost prinsa bine si am mare nevoie sa gasesc pe cineva in Arad sau Timisoara care sa fie capabil sa ma ajute sa o montez corect, v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta pe tema asta

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am reusit sa ajustez finala intr-un final si a ajuns la pozitia finala

post-5830-0-02135200-1374525623_thumb.jp  post-5830-0-95364000-1374525635_thumb.jp

Link către comentariu

Am citit toate paginile cu descrierea masinii.... mama cat ii de frumoasa :) Nu cumva iti place mai tare "brotacu" decat audi`u?:))

Link către comentariu

Imi plac ambele ff mult, brotacu' e fun... chiar e.. audiul e o masina serioasa cred ca fac echipa buna :)

La brotac ma dispera suspensia .. deja imi huruie un rulment pe fata .. trebuie sa imi fac curaj sa schimb amortizoarele macar...si inca tanjesc dupa un ceas indicator de apa :D

Link către comentariu
  • 2 months later...

Azi am trecut la incaltarile de iarna, Montreal II proaspat vopsite gri perlat in electrostatic si cauciucuri

Vedersrein snowtrac3 noi noute,capace centrale cu sigla vw OEM, noi si valve cromate cu capacelul personalizat vw,capacele de prezoane cu inscriptia vw :)

post-5830-0-44683100-1381600721_thumb.jp post-5830-0-06741200-1381600814_thumb.jp

Link către comentariu

Multumim de aprecieri... sunt necajit ca nu am apucat sa-i fac pragurile si vine iarna .. am luat-o cu pragurile indoite si cam ruginesc :(

Link către comentariu
  • 1 month later...

Au venit sarbatorile si pt. Brotac azi a primit un MP3 player OEM pe care l-am montat in locul cass-ului si magaziei de discuri si o consola noua nouta castigata la o licitatie pe Ebay.. e pe drum in cateva zile o montam :)

Pacat ca nu am gasit-o pe cea de facelift, cea cu chenarele cromate, dar poate apare ea !

post-5830-0-73890600-1386878443_thumb.jp post-5830-0-35077000-1386878449_thumb.jp post-5830-0-60033800-1386878455_thumb.jp post-5830-0-17180200-1386878463_thumb.jp

Link către comentariu

Cd player-ul citeste si mp3-uri? Ai observat vreo diferenta intre acesta si cel cu caseta si magazie in privința calitatii sunetului?

Trimis de pe al meu GT-I9100 folosind Tapatalk

Modificat de mihai.onu94
Link către comentariu

Cd-playerul citeste si MP3, acesta a fost si motivul achizitionari, cat de sprea calitatea sunetului pot sa spun ca e aceasi cand vine vorba de CD-uri audio .. la MP3.. nu pot sa spun ca imi dau seama,device-ul in sine merge bine sunt multumit de sound.

Am renuntat la magazia de discuri din portbagaj din cauza de saptiu si pt. comoditate, o sa le scot la vanzare

Link către comentariu

Sunt incantat de ele .. pe audi am Wintertrac 4 .. si sunt si mai si :)

Oricum sotia mea face cam 4000 de km/an .. iarna cei mai putini :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cum piticii nu imi dau pace, dupa multe cautari am gasit asta ..gura de aerisire de la A4 cabrio, are si inelul cromat si scroll-ul luminat, asta pt ca mi-am pus intrebarea cum as putea lumina pictogramele de la gurile de aerisire de la Beetle,ce nu stiu insa este fatul daca diametrul la gura de A4 cabrio se potriveste cu cea de Beetle, daca e  mai mare nu e problema, e problema daca e mai mic .. tare mult mi-ar placea sa le integrez in bord in locul celor OEM de Beetle.

Mi-ar fi de mare ajutor daca m-ar putea ajuta cineva cu diametrul curii de A4 cabrio .. am cautat pe net pana am naucit, nimic, doar part number si poze .. nici un diametru si nici nu am gasit pe cineva sa fi facut asa ceva.

post-5830-0-57360300-1388097149_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu
  • 1 month later...

Hehe, am rezolvat problema cu indicatorul temperaturii la lichidul de racire:) in plus am si computer de bord.

Ce e drept ca e o solutie alternativa dar mie imi place mult, cel putin momentan.

Am luat o mufa OBD 2 cu transmisie Bluetooth si am instalat aplicatia Torque pe android, aceasta aplicatie iti permite comunicarea si afisarea in timp real a informatiilor de la ECU in plus ai posibilitatea

sa-ti alegi pt template-urile de afisare a datelor si tema de culoare specifica pt. VW. deocamdata pare destul de precis.

post-5830-0-13409100-1392661203_thumb.jp  post-5830-0-41386600-1392661243_thumb.jp

Link către comentariu

Cat te-a ajuns modulul bluetooth? Poti sa-l lasi acolo si peste noapte fara sa consume curent aiurea? Ma tenteaza si pe mine ideea ta fiindca lipsa computerului de bord e destul de enervanta :))

Link către comentariu

70 de RON a costat modulul, 15 ron e versiunea de Torque full, momentan sunt pe cea free..

Da poti sa-l lasi, in momentul in care scoti cheia se taie alimentarea. oricum nu ar consuma mult, e un consumator nesemnificativ!

Modificat de Red
Link către comentariu

E rezonabil pretul pt computerul de bord. Partea cu consumul o indica bine,daca ai avut timp sa testezi vreun pic aplicatia?

Link către comentariu

Mie imi pare ca indica ok, nu am apucat sa verific efectiv cu VAG-ul, o sa fac asta in Weekend, oricum cred ca versiunea de Torque full e mult mai ok si ai mai multe posibilitati, momentan pt. mine e ok, consum instantaneu, medie si temperatura la lichidul de racire, desi in poza se poate vedea ca acul pe ceas nu e la valoarea indicata numeric, cred ca asta se rezolva in versiunea full unde ai posibilitatea sa-ti editezi efectiv ceasurile.

Modificat de Red
Link către comentariu

La versiunea Pro nu mai sunt probleme. Eu folosesc modulul bluetooth si Torque de minim un an si sunt multumit. La mine ramane contectat non stop si nu am avut probleme din cauza asta..

Link către comentariu

La versiunea pro de Torque te lasa sa-ti configurezi cum doresti ceasurile ? adica valorile minime si maxime?

Link către comentariu

Sincer nu mai stiu care e diferenta intre aia light si cea pro. Ideea e ca la pro iti poti pune ce ceasuri vrei, cum vrei, modele, teme..etc.

Link către comentariu

Azi i-am comandat brotacului senzori de parcare :) urmeaza sa repar pragurile si un polish profesionsit si am zic cu ocazia asta am sa-i pun si senzori.

Link către comentariu

deci dupa fraza               "urmeaza sa repar pragurile si un polish profesionsit si"             deja citeam clasicele cuvinte..... o scot la vanzare.

:)) puterea obisnuintei... sorry :D

Modificat de Aerofan
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!