Jump to content

VW Beetle 1,8 T noua distractie in familie

Red

Postare recomandată

In ce sens dc am facut ceva cu jantele ?

Am 17 pt vara , rial si 16 pt iarna bbs -montreal 2 reconditionate total

La Audi e dilema cu jantele pe 19 pt vara :d

Link către comentariu

Am fost azi la o mica revizie si sa-mi reglez timoneria, agata cate o data cand schimb din 1 in 2 , in special la peste 2500 de ture

Dupa reglajul timoneriei .. tot mai face .. mai estompat .. dar mai face .. sa fie oare singronul de la 2 dus ? ce reglaje as mai putea face ?

Cu ocazia asta am aflat ca am si suspensie reglabila :)

Modificat de Red
Link către comentariu

Nu am rezistat si am pus xenon,6000k si becoleduri, sunt tare incantat de cum lumineaza.. mult mai bine decat becurile normale...post-5830-0-88843000-1361035695_thumb.jppost-5830-0-22054100-1361035715_thumb.jp

Link către comentariu

Partea aia din bara unde e stopul de ceata si cel de mers inapoi ar merge vopsita sau colantata negru :-)

Link către comentariu

+1 pentru ce a zis Bebeee 

Alta treaba cu xenon :D 

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Si ar merge de asemenea integrata toba frumos acolo cu niste tipsuri frumoase. Sau poate o evacuare st-dr

Modificat de ZWO
Link către comentariu

Evacuarea as vrea sa o modific, caci finala actuala e prea brutala..

Bebeee unde ma duc pt asta ?

La un moment dat ma gandeam la o evacuare centrala :)

Cat despre fusta spate cred ca o sa ramana asa, doresc sa o pastrez cat mai discreta

Link către comentariu

Am vorbit deja cu el , o sa pun folie 35 % pe toate geamurile exceptie pe parbriz .. o sa reconditionez si partea de plastic de pe usi , am niste zgarieturi pe ele ..

Sunt necajit ca nu-i gasesc capace centrale pt jante cu sigla vw .. nu se potrivesc cele oem .. :( am 5,5 mm diametrul la gherute si 5,9-6 la exterior .. )

Pana una alta , maine incepem procesul de inmatriculare :)

Modificat de Red
Link către comentariu

alea sunt faruri minune la care ceilalti participanti la trafic inchid ochii?

frumoasa masina, felicitari.

Link către comentariu

Eu zic sa-i pui niste jante oem ca alea sunt prea de tuning si nu merg prea bine cu linia masinii, mai ales ca vrei sa o pastrezi OEM+.

Link către comentariu

Stiu ca sunt cam sportive .. dar imi plac mult , cand am luat masina , am luat-o pt culoare , motor si jantele astea :) totusi e o masina putin mai sport .. chiar dc e beetle ..

pana una alta am rezolvat problema capacelor de jante cu sigla VW .. din 2 seturi am facut unul cat de cat ..

post-5830-0-09893200-1361823064_thumb.jp  post-5830-0-00373300-1361823070_thumb.jp post-5830-0-09372900-1361823152_thumb.jp 

Link către comentariu

Par cam micute jantele, sigur sunt pe 17?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Pai cu cauciucurile alea o sa-ti arate aiurea kilometrajul, sunt cam mari. Ar trebui un set de 225/45.

Si par mici si pt ca masina e lasata si cere jante mai mari, pe 18.

Jantele sunt frumoase si ar da expetional pe un Polo, la Broasca parca, meh. Dar e masina ta si trebuie sa-ti placa tie si sotiei. ;)

Link către comentariu

sunt cu 3 % mai mari .. adevarul e ca da , trebuie 225/45 /17 /dar am pus dimensiunea asta si nu imi place cum arata :)) in plus . am sun set de dunlop sp sport pt vara pe 50 .. si am zis ca e pacat sa nu le folosesc ..

as pune pe 18  dar am suspensia mult prea rigida .. si in final ramanem asa .. 17 vara .. 16 .. montreal 2 pt iarna ..

Ieri am fost la RAR pt omologare in vederea inmatricularii .. si surpriza .. e singurul beetle in RO 1,8 T .. asa ca tre sa astept nr de omologare de la Bucuresti :))

Modificat de Red
Link către comentariu

Sigur s-a gresit undeva stiu ca si pe forum sunt cel putin 2 astfel de masini cu acest motor.

Link către comentariu

Poate a gresit ala de la RAR cand a zis si probabil o fi singura din judetul AR ..

jantele montreal 2 cu cauciucuri de iarna .. in caz ca mai vin niste zapezi in aprilie :))  

post-5830-0-53354500-1361996563_thumb.jp

Link către comentariu

Nu cred ca e singura 1.8t din tara. Am mai vazut eu cateva pe internet cu nr. de romania.

Un consum aproximativ i.ai făcut?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!