Jump to content

VW Beetle 1,8 T noua distractie in familie

Red

Postare recomandată

ou! neaparat ceva chit fin si vopsea...se vede parca a fost demontat cu ranga.

display-ul e pe duca,( cristalele lichide) de se vede asa.

imi place sigla de pe cass, cea cu beetle  :icon_thumleft:

Link către comentariu

eu zic ca e din cauza de contacte intre placa si display, daca e sa imi amintesc de ceasurile electronice....

Pam -Pam .. arata mult mai bine .. desi sunt un pic dezamagit caci displayul cass-ului e mai incetosat si pe radio fasaie fata de panasonicul ce a fost pe masina .. dar cine stie ..  

vinzatorul ti-a zis de display ceva?!?!? ca mi-am amintit de ce vorbeam duminica...

cu fisiiala poate e ceva pe cablaj....

Link către comentariu

o sa vad si cu fasaiala .. dar displayul ma pune pe ganduri .. oare daca-l schimb de la un gamma ?

Link către comentariu

fasaiala ... un gamma ar trebui sa prinda mult mai bine radio decat un cass aftermarket. e ceva in neregula pe undeva.

afisajul - vezi pe net cum arata placa fetei de cass (am pe undeva manualul de service dar nu il gasesc acum) si daca merge un display normal de gamma. Cu toate astea, daca nu l-ai luat la un pret modic (si daca l-ai luat de unde cred eu ai dat mai mult decat face in stare buna) ar trebui sa ceri banii inapoi. Problema poate sa nu fie doar de cristale lichide, ci de driver afisaj...

Link către comentariu

Si eu zic sa-l dai inapoi :(

Iar in ceea ce priveste plasticul zgariat am impresia ca se datoreaza faptului ca nu ai avut sculele potrivite pentru a scoate cass-ul am. Iti trebuiau niste cheite iar daca nu le aveai te puteai duce la oricare service de electrica auto si te ajutau baietii aia, chiar gratis o faceau numai sa nu rupi bordul.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Modificat de RDI
Link către comentariu

Masca din jurul casetofonului a fost deteriorata , asa am luat masina , am avut scule cu ce sa-l demontez .. cu asta ma ocup in timpul liber :D

pana la urma am rezolvat si cu cass-ul aveam circuitul de antena intrerupt!  iar cu displayul am citit ca e o problema generala la balupunkt cu unghiul de vizualizare .. asa ca nu-l mai trimit

eventual mai iau unul de piese de schimb :))

tapiseria m-a coistat 450 de ron manopera colegului ...in general face mai scump .. cam 200-300 de euro, fara material .. materialul a fost 47 euro +tva metrul patrat , am avut nevoie de 0,8 m patrati

Imi place si mie cum a iesit , e mult mai ok asa ...

Azi am pus presuri de guma .. in WE xenon si volanul :)

Link către comentariu

Îl ia pe al meu care sta depozitat pe undeva :)) mâine aveți atașată poza

Link către comentariu

:)) interesant site-ul dar nu .. o sa dau jos consola si ori o inlocuiesc ori o vopsesc complect toata ,negru mat

caut brate de stergatoare pt aerotwin .. oare merg de la golf 4 ?

Link către comentariu

Frumoasa masinuta!! Sa o folosesti cu placere! Cand te hotarasti sa o vinzi da un semn! Poate cine stie!!! Si asa imi trebuie o a 2-a masina de week-end!!

Link către comentariu

Ai PM ,

Maine cred ca brotacul  o sa primeasca xenon 6500 K, momentan farurile actuale mi-se par oarbe rau !

Link către comentariu

4300 din pacate nici nu are prietenul meu,

Poate un 5500....

La 6500 ziceti ca or sa fie prea albastre si nu vor lumina ?

Pe ultimul passat m avut 6500 si am fost fff multumit

Link către comentariu

nu stiam ca sunt de 6500. stiam de 6000 (asa am, eu) si mai sus 8000 care sunt mov.

gasesti becuri si de 4300 (okazii,poate aici, ebay) si nu sunt scumpe.

nu sunt albastre dar pe asfalt ud nu lumineaza bine.

Link către comentariu

Daca vrei sa pui de 6500k incearca sa le combini cu proiectoare galbene, fie cu folie, bec sau chiar xenon de 3000k.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Mici upgradeuri la interior...

Volanul reconditionat, piele perforata,plasticele de pe spitele volanului

Inlocuite ,sigla de la airbag inlocuita

Maciulia de la schimbator - piele perforata

Si un mac rosu in vaza :)

post-5830-0-88717100-1360442624_thumb.jppost-5830-0-18856200-1360442646_thumb.jppost-5830-0-03091100-1360442663_thumb.jppost-5830-0-12014200-1360442680_thumb.jp

Link către comentariu

Nu o sa pun pe plafon, nu imi place... O sa primeasca 35% pe geamuri, uniform pe toate , sa fie discret doar..

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!