Jump to content

VW Beetle 1,8 T noua distractie in familie

Red

Postare recomandată

"""""Am intrebat la o reprezentanta VW cat m-ar costa ornamentele cromate de la aerisitoarele din bord, ca cele dupa masina colegului Laurentiu.Pacat ca nu se pot cumpara separat.

Vin si preturile acum:358 LEI/BUC-STG/DR

460 LEI CENTRU-IMPREUNA CU RAMA CENTRALA"""""""nu vin separat..

Link către comentariu

pt centru e 460 de ron .. cele doua aerisiri cu tot cu rama ?! sau 2 x 460 ?

partea proasta e ca au avariile in mijloc si va trebuii si butonul de avarii ..

nu e chiar exagerat pretul .. oare au si pictograme luminate ?

Link către comentariu

e 460 cu tot cu rama

tie iti convine sa dai 1000 pe 3 repere?

nu stiu ce sa zic de pictograme...nu prea cred.

te-ai lamurit cu butonul ala?

ai cartea masinii?

Link către comentariu

mah .. asa la rece e destul de mutl .. in cazul meu .. daca vine cu tot cu rama .. nu e chiar asa de scump caci eu am rama aia zgriata .. in plus am o cunostinta care aduce sub pret de reprezentata .. asa ca daca esti curios detaliem pe PM

m-am lamurit cu butonul .. dar nu-l am .. din cate am mai citit si m-am uitat pe youtube butonul e pe turbo S ( 180 CP ) al meu e doar turbo ( 150 cp )

si mai sunt intre cele 2 versiuni ceva diferente minore ...

http://www.ebay.com/itm/VOLKSWAGEN-NEW-BEETLE-02-03-04-05-06-07-08-09-10-STEREO-RADIO-W-CD-PLAYER-MP3-/181038722824?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14134%26meid%3D5259982339357578270%26pid%3D100015%26prg%3D1085%26rk%3D1%26sd%3D181038722824%26

asta imi doresc sa iau pt masinuta ..

Link către comentariu

Btw - in completare fata de ce am vorbit pe mp. Cred ca si cd-ul asta de beetle, si cel pe care ti l-am aratat eu pentru g4/bora nu au RDS... Chestie destul de deranjanta. Eu am deja un Beta caruia i-am facut modificarea cu o interfata mp3 in loc de mecanica de cass, dar nu l-am pus pe masina, pentru ca din motive neintelese nu ii merge rds-ul...

Link către comentariu

RDS-ul merge, cel putin la varianta cu caseta... scrie toate nebuniile care le arata astia de la radio.

Link către comentariu

La ala cu caseta, da normal, ca s-a vandut in europa, insa monsoon-urile sunt pentru State - si nu au RDS. Se vede si in poza din link - nu apar butoanele de rds, tp etc.

in linkul asta este casetofonul - se vad diferentele de butoane "de europa" http://jtaudio.net/product_info.php/beetle-cassette-player-p-327?osCsid=57jc2p67ve6vhtccphc172nr27

iar in likul asta aparent este acelas aparat, insa difera comenzile - fiind varianta monsoon de america http://www.ebay.com/itm/2003-2004-VW-Beetle-Monsoon-Cassette-Player-Radio-OEM-/120983914017

de asemenea cele de europa au controale de bass/mid/treble, iar cele de europa bass/treble doar.

In realitate cassul de beetle este un gamma/monsoon cu aceleasi functii dar alt layout al butoanelor, atat...

Link către comentariu

Aia in America nu prea folosesc FM-ul.... mai mult AM-ul si ceva direct din satelit.... probabil la cat e de mare tara lor ies prea scump sa monteze antenele FM pe camp :)

Link către comentariu

Am văzut topicul asta si mi-a venit un dor maxim de broscanul meu !!!! Sa o conduci cu plăcere - este o masina cu personalitate ;) chiar mi-am adus aminte mi-au rămas de la a mea stopuri pe led de la dectane dacă ești interesat da mi un PM

Link către comentariu

Azi am prins eleronul in flagrant :).. am impresia ca functioneaza un pic cam aiurea .. in ideea ca iese dupa 150 dar nu mai intra inapoi .. ne vand buton ( oricum ii pun ) ma gandesc ca ar trebuii sa fie o calibrare ceva cu VAG-ul

Pana la urma cred ca o sa iau cass-ul OEM cu FM transmiter .. dc iau mp3-ul de USA .. mai e si trasportul si taxe vamale .. sa nu am nici RDS .. parca nu e mare scart ..

Am ajuns la concluzia ca jantele sunt ff misto dar ff greu de intretinut buza ... nu stiu cu ce sa o curat sa luceasca .. am ceva solutie de curatat inoxul ..o fi buna ?

Ma puteti ajuta cu partul pt scrumiera din spatele cotierei ?

post-5830-0-01966900-1359716976_thumb.jp post-5830-0-87882800-1359716989_thumb.jp post-5830-0-20202300-1359717008_thumb.jp post-5830-0-97294900-1359717149_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

ala e din CJ iar Red e din AR :)

deci nu mai e masina respectivului

Modificat de DragosR
Link către comentariu

Din CJ am luat masina .. multumita lui Georgik, Florin si alti care m-au comvins sa iau 1,8 T .. in detrimentul uneia de 2.0 i cu trapa din Bucuresti .. dar nu imi pare rau nici o secunda

chiar sunt extaziat de masina !

Azi am lasat-o la tapiser sa-i punem alcantara :) sper sa iasa bine , azi de asemenea am comandat si cassul OEM de la colegul de pe forum .. sper sa fie ok jucaria ..

Link către comentariu

Mai inclus la altii? :)))) Glumesc! 2.0 aspirat este urmatoarea pacoste dupa 1.6. Consum de turbo si senzatie de...

Sa te bucuri de ea in continuare!

Link către comentariu

Am dus-o la un coleg de servici , am incredere ca o sa iasa bine, cu asa ceva se ocupa si la noi in fabrica .. cochetez acum cu ideea sa pun incalzire si in bancheta spate :D

Link către comentariu

Gata primul mod .. pe masina , alcantara.. a iesit de 10 +

Din pacate nu am mai apucat sa fac poze pe zi , se intunecase deja ...

post-5830-0-21478000-1359923478_thumb.jp post-5830-0-47761400-1359923492_thumb.jp

Link către comentariu

Dap si partile care le-am inlocuit erau perforate .. dar cu alcantara arata mult mai bine in plus nu mai e asa de rece scaunul , plus ca partile inlocuite erau cam sifonate ..

Maine vine cassul OEM.. am gasit si sigla sa o inlocuiesc pe volan .. mai ramane sa vad cum o prind acolo si sa fie totul in siguranta ..

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, sa o stapaniti sanatosi!

Asta e masina pe care pusesem si eu ochii pe autovit, numai ca tu mi-ai luat-o inainte :) Motorul si culoarea m-au incantat si pe mine, mai ales ca am mai avut un Beetle in familie.

Dar m-am reorientat si poate reusesc sa pun mana pe un Kafer, ceva in genul... http://www.autovit.ro/volkswagen-kafer-C23831113.html

Inca odata, sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea.

Link către comentariu

hehe .. multumim , deci tu esti cel care astepta sa vada daca o cumpar sau nu ? eu am crezut ca erau tromboane faptul ca vanzatorul mi-a spus ca mai asteapta cineva si daca nu o cumpar o da oricum .. dar am luat-o , mi-a placut ff mult , e o masina mai " altceva "

o poza si cu interiorul-alcantara montat .. azi sper sa ajunga playerul OEM

post-5830-0-23965300-1360052043_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

Pam -Pam .. arata mult mai bine .. desi sunt un pic dezamagit caci displayul cass-ului e mai incetosat si pe radio fasaie fata de panasonicul ce a fost pe masina .. dar cine stie ..  

post-5830-0-89530000-1360140445_thumb.jp  post-5830-0-55146800-1360140457_thumb.jp  post-5830-0-26548300-1360140527_thumb.jp

Link către comentariu

Ai cam casapit locasul la demontare-montare :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Asa a fost din pacate .. dar daca schimb gurile de aerisire cu cele de facelift , vor veni cu masca noua , daca nu o sa o dau jos si la vopsit ..

Link către comentariu

Vopseste masca. Smirghel, chit daca e nevoie - apoi plasti-dip.

Cam chior afisajul, intr-adevar. Oricum, si la gamma (ca asta e de fapt un gamma inauntru) nu e acelas contrast ca la climatronic/bord - dar la asta parca e mai rau...

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!