Jump to content

VW Beetle 1,8 T noua distractie in familie

Red

Postare recomandată

Frumos Beetle-ul. Mie nu prea imi placea modelul, dar asta mi-a schimbat opinia. A inceput sa imi placa, cred ca motivul pentru care nu imi placeau erau culorile care nu il prinde mereu, dar culoarea asta e ceea ce trebuie, plus un motor care face senzatie. O intrebare am si eu, motorul e in spate ca la cele vechi, are tractiune pe spate? Multi km fara neplaceri.

Link către comentariu

exista cluster cu bc, dar e cam rar si scump al naibii.

vezi poate poti sa activezi range, si tot e bine.

la faruri vezi ca e simplu, sunt 2 sigurante si o parghie , dupa care se extrage usor.

eleronul sa stii ca poti sa il activezi tot timpul sau dezactivezi cu un buton care e sub volan.

cheers

Link către comentariu

Azi am venit cu masina la birou .. sunt cu gura pana la urechi de dimineata .. am o portiune de vreo 10 km de autostrata unde am intins-o un pic .. extraordinar cum merge ..

nu mi-am inchipuit ca o sa-mi placa atat de mult ...

Dupa masa sper sa pot sa vin cu niste poze de interior ..

Am descoperit aseara cautand prin acte ca esapamentul e de Audi A3 DTM omologat TUV ..pe mine ma bate gandul sa schimb finala caci e cam urata ..

Acum ma chinui sa-mi repar butonul de dezaburire luneta .. nu functioneaza .. in rest nu sunt decis daca sa iau cass + fm transmiter sau mp3 player de pe ebay ..

Modificat de Red
Link către comentariu

@ Georgika .. cat de scump e clusterul ? aprox ai un part number ?

nu cred ca pot range caci nu am numai KM si Trip .. ar trebuii oricum maneta ..

pfuu acum cobor la masina sa vad de butonul ala

in weekend masina cred ca o sa primeasca primul mod ... alcantara pe mijlocul scaunelor ! sotiei nu -i place de nici o culoare piele de pe scaune .. deh .. gusturile nu se comenteaza

@mad_ kat .. dar cu cass +dmc ajung la pret de mp3 player nou .. ( eu nu am cassul :( )

Modificat de Red
Link către comentariu

Pune poze de la interior. Nevasta-mea si-ar fi dorit un New Beetle, dar n-am gasit unul dupa cerinte: maxim 4000 EUR cu toate taxele, motor 1.4 TSI (nici nu stiu daca s-a pus pe Beetle) (edit: si ROSU :D)

Modificat de EWS
Link către comentariu

@Gerorgica .. nu am gasit butonul ? poti sa detaliezi :)

@EWS , imediat .. numai ca ploua afara ff tare

Link către comentariu

"Now,if memory serves,you have a small button one side of the steering column,almost level with the bottom of the column cowl...."

cauta mai atent, este acolo.

Link către comentariu

DMC-ul are si mufa de aux - rezolva si o sursa externa de semnal, in caz de nevoie.

In bordul de beetle nu prea se incadreaza cassuri aftermarket - cel mai ok arata cel oem.

Intr-un final poate fi mai scump decat un mp3 de duzina, depinde ce iti doresti...

Link către comentariu

@ mad_kat , pai eu imi doresc aspectul OEM , de aceea cred ca pana la urma o sa iau playerul cu MP3 OEM , am gasit pe Ebay pe la 130 de USD

@georgik , nu am butonul ala , nu e nimic pe acolo :(

am reusit sa repar butonul de dezaburire .. ieeei ..

Cum sa rezolv sigla aia de pe airbag ? fara sa schimb airbagul .. ca pe creier imi sta ..

poze cu brotacu murdar si ceva cu interiorul

post-5830-0-01519300-1359542874_thumb.jp post-5830-0-14056800-1359542888_thumb.jp post-5830-0-60432900-1359542901_thumb.jp post-5830-0-16074100-1359542920_thumb.jp post-5830-0-21974300-1359542939_thumb.jp

Link către comentariu

ah, nu am stiut ca a existat pe beetle oem mp3.

Fain! go for it!

exista si pentru platforma g4/bora un mp3 asemanator cu beta/gamma - insa nu l-am vazut decat intr-o poza sau doua, si intr-un topic pe vortex. Nici macar pe ebay nu l-am vazut vreodata. Asta e chiar rar.

Link către comentariu

Sigura ai o problema cu masinile. :)

Pentru Broscuta iti cumperi asa ceva: Becker Monza BE 7889 MP3 (este cel cu lumina pe negru) sau poti alege 7885 (are lumina pe albastru) sau 7887 (are lumina pe rosu). Echipeaza anumite modele de VW si este destul de greu de gasit, dar cu putina rabdare poate o sa-l cumperi. Bafta

post-44356-0-92356100-1359545630_thumb.j

Modificat de macristian1
Link către comentariu

volanul...il schimbu cu cel in 3 spite de pe golf ;)

de navigatie pe masina ce zici? uite aici

Modificat de Muale
Link către comentariu

ai cartea masinii?

o sa o caut eu si iti arat intr-o poza ce buton este... daca ma gandesc bine ti-o fac cado'

http://www.ebay.com/...eetle &_sacat=0

pt sigla dupa volan da capacul de la volan jos si schimbi sigla cu alta noua, acum trebuie sa vezi de unde o cumperi..

si NU schimba volanul... las-o originala, e mult mai misto volanul asta decat unu de mk4

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Clusterele alea aratate de colegu' sunt pt. Beetle.urile cu cutie automata, pe randul suplimentar fiind afisat P R N D...

Vezi poate gasesti playerul oem de la modelul facelift, cel cu cd ca sa nu mai cumperi si magazia.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Link către comentariu

@macristian .. da e frumos bekerul dar parca tot moonson-ul OEM cu mp3 de pe modelel dupa 2006 imi fac cu ochiu ..

@muale .. imi place volanul actual , o sa primeasca o restilizare in sensul ca o sa primeasca piele perforata :)

@Florin .. pai te-am ascultat , multumesc .. gasim cluster cu BC pt beetle ?

@ Georgik.. m-am uitat nu am butotnul la locul cu pricina .. sa fi fost candva si sa nu mai fie ? :) e posibil sa mearga eleronul si fara buton ( mai rau e acuma ca-mi trebuie butonul:) )

i-am pus acum seara .. becoleduri si un mirositor:))

Vreau sa-i pun gurile de aerisite cu crom , cele de pe beetle 2006 ? aveti vreun part ?

Modificat de Red
Link către comentariu

you're fu^ed up :) da asa esti tu..... acuma serios... A4-ule cand il dai ca m-am uitat prin Germania dupa unu si sub 18000 nu am gasit in zona.... in rate-l dai? :)))

.... frumoasa broasca.... sa te tine pana o dai... adica pana cel tarziu la sf. anului :D

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

6 luni, sf. anului... .cam tot acolo e.... fa calcul de cand are numere pe ea si apoi calculeaza 6 luni si cam pe la sf. anului ajungi :))

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!