Jump to content

VW Beetle 1,8 T noua distractie in familie

Red

Postare recomandată

• 2 months later...

Hehe..nu am mai scris de ceva vreme..

Brotacul e bine mersi, sanatos si voios..nu de mult i-am reparat pragurile, vopsit bara spate, montat senzori de parcare, vopsit grila fata si schimbat lampa de ceata cu una alba cu bec rosu, una peste alta sunt ff incantat de felul cum a iesit lucrarea, mai ales dupa o munca asidua, la propriu, de demontat bara fata si spate pentru a indrepta si pregatii pragurile si lucrarea de montaj la final.

Ca si idee nu prea am gasit tinichigiu care sa se bage si sa demonteze barile..drept urmare am facut eu aceasta lucrare, 8 ore demontat, aprox 20 de ore montat ! Am schimbat mare parte din suruburi care erau ruginite cu unele noi si am pus totul la loc inlocuind si foliile antifrecare dintre imbinarile barilor cu pragurile, ca si idee pot sa spun ca masina e construita cu foarte mult simt de raspundere, calitatea pieselor si felul cum a fost gandita constructia sunt de 10+ si spun asta in cunostinta de cauza... Audiul din dotare.. nu prea se ridica cu calitatea pieselor la nivelul brotacului, fara sa exagerez cu nimic !!

In viitorul nu foarte indepartat, brotacul o sa ajunga a 3-a masina in familie, dar asta nu e un motiv sa nu-l ingrijim, drept urmare o sa schimbam si suspensia ca deja e obosita rau, bucse, discuri de frana, placute si..ma gandesc la etrieri care as vrea sa-i pun mai mari..dar inca nu stiu de la ce s-ar potrivii mai usor...iar la final jante noi pe 18 sau chiar pe 19 daca tot o sa fie o masina de hobby..ma gandesc la Miro Wheels type 111.

Am vrut sa-i schimb si farurile cu unele OEM pt. New Beetle facelif, dar erau o idee mai mari si chiar daca schimbam suportul de far trebuia sa tai in aripa si bara.. si nu iesa lucrarea ok, am vrut sa le schimb caci imi doream si imi doresc o lupa mai mare si un design un pic mai nou al farului.. dar pana la urma daca nu reusesc raman farurile astea, care inca vad bine cu Xenonul 6000K

Urmeaza pe langa suspensie si alte cele si o revizie serioasa la motor, distributia cu tot ce tine de ea si schimbul de bujii.. in rest "  Apa, paie si bataie " :)

111_N_S.png

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!