Jump to content

VW Beetle 1,8 T noua distractie in familie

Red

Postare recomandată

Ce parere aveti despre aceste jante ?

post-5830-0-66835200-1394545872_thumb.jp   post-5830-0-17816500-1394545888_thumb.jp 

Oare incape R18 et 35 cu 8,5 j ?

Link către comentariu
  • 2 months later...

in principiu da. revin si eu printre broscari.. mi -am luat alta.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Revin la problema cu jantele pe 18".. care dintre modelele de mai jos dau mai bine ?

Aristo R32  18" 7,5 J et 38 sau BBS ASA 18" 9J et 35, la ambele modele as avea ceva probleme,

la Aristo, jantele sunt replici si cu probleme dar se potrivesc perfect pe masina, la BBS jantele sunt perfecte, insa pe fata imi da in telescop buza jantei fiind prea late, daca as pune distantier ar iesii roata prea in afara, insa roata are o margine la buza interioara de aprox 4mm.. care daca o dau jos cred ca ma poate salva..

M-ar interesa parerile voastre.

Ms

post-5830-0-08887600-1410951400_thumb.jp    post-5830-0-62057100-1410951421_thumb.jp 

Link către comentariu

Distanţiere de 5-10 mm şi go for BBS!

BBS-urile sunt modulare dacă nu ma înşel poţi face o pereche cu un J mai mic pentru faţă, sapă puţin, merită!

Ca părere personală deşi îmi plac BBS-urile de aniversar, pe un brotac rotunjit aş păstra linia cu ceva mai fluent, gen porche nuşt...

Link către comentariu

Nu dragul meu...asa parere ai tu despre colegul tau de forum ???

E ventuza de la suportul de tel, pe care-l folosesc pe post de computer de bord cu aplicatia Torque Pro..;)

Link către comentariu

Ce urmaresti cu Torque?

Il am si eu dar nu am gasit nimic interesant de vazut cu el...

Link către comentariu

Nu dragul meu...asa parere ai tu despre colegul tau de forum ???

de venit simbata nu ai mai venit, de ceva timp nici eu nu am mai mers avind tot felul de alte ocupatii, imbatrinim, ne prostim.... asa ca orice e posibil :D

Link către comentariu

Cu Torque-ul urmaresc consumul mediu, average, temperatura la lichidul de racire, incarcarea pe turbina, consum instantaneu..cam astea, 

La brotac nu am computer de bord si mi-am creat eu un view special cu culorile VW, sunt ff multumit.

Cautam sa pun ceasuri efectiv, dar undeva unde sa nu arate kitchos.. dar nu am gasit, in schimb am gasit OBDII dongle pe BT si Trogue-ul :)

@ Dragos, intr-adevar nu ne-am mai vazut de mult, chiar daca suntem vecini :):) 

Link către comentariu
  • 1 year later...

Nu am mai scris de ceva vreme pe aici...

Brotacul e ok, tot asa de sprinten ca in prima zi in care l-am adus acasa, dupa 3 ani, inca imi face mare palcere sa ma dau cu el, de fiecare data cand il iau la plimbare nu ma pot abtine sa nu il intind putin :)

A facut aprox 18000 km in cei 3 ani de cand e la noi, acum ne pregatim de revizie, distributie, pompa de apa si restul, probabil si o sonda lambda ..nu am ajuns la nr de km pt. distributie insa se apropie de 4 ani iar la o inspectie vizuala cureaua de accesorii nu arata chiar ff bine.

Zilele urmatoare o sa pun si niste poze noi cu el :) 

Link către comentariu

Asteptam pozele.

De fiecare data cand vad cate un beetle imi vine sa experimentez iar o experienta de genul.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pozele sunt facute dupa ce am venit de la cosmetica...inca ma bucur ff mult cand ma dau cu brotacul...motorul 1.8T face totul pe masina asta...

Se pune problema de o a3-a masina in familie si asta pt. simplu fapt ca brotacul NU e de vanzare :)

post-5830-0-16485300-1450971229_thumb.jp

post-5830-0-99122700-1450971253_thumb.jp

post-5830-0-97479600-1450971305_thumb.jp

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!