Jump to content

VW Beetle 1,8 T noua distractie in familie

Red

Postare recomandată

DA ... inca o masina in familie , .. din ciclul am vazut am fost si am luat ...:)

Aseara am ajuns acasa cu noua masina a sotiei, isi dorea o masina ceva mai puternica decat poloul 1,2 benzina 54 de caluti

si in plus isi dorea ceva mai " altfel " ..cum feciorul a mai crescut .. am zis sa fie

VW Beetle 1,8 T 150 CP alb

- piele

- inchidere centralizata cu radiocomanda

- geamuri electrice

- oglinzi electrice si incalzite

- faruri cu lupa

- proiectoare

- jante 17"

- suspensie sport

Cam asta ar fi masina in mare , am luat-o pt culoare si pt motorul de top , initial cautam una cu trapa .. dar era gri si nu era pe placul sotiei, asa ca am ajuns la asta , e o masina de care deja m-am indragostit , rupe asfaltul daca o pui la incercare ...

Ca orice masina pe care am luat-o are si minusuri .. nu e ingrijita pe cum mi-as fi dorit-o eu .. dar probabil cei 170 000 km isi spun cuvantul ..

suspensia e ff rigida chiar si pt o suspensie sport ( sta masina ff bine pe sosea ) ii lipseste playerul OEM ( care e destul de greu de gasit ) sper sa-l gasesc la pret bun pe ebay .. plastice sgariate .. tipic VW .. praguri indoite un pic .. tipic beetle , mici zgarieturi pe bara si ceva greierasi datorati cel mai probabil suspensiei sport .. evacuarea finala prea chicioasa ..

Plusuri .. o masina foarte aratoasa , un motor extrem de elastic si rapid ,destul de multe dotari...culoare misto ( in opinia mea )... o masina dupa care am observat lumea intoarce capul ..

Dar ca orice masina pe care am avut-o .. o vom ingrijii si va ajunge ff bine

Deocamdata am pozele astea .. caci am ajuns aseara tarziu si in plus era murdara masina

Urmeaza o cosmetizare drastica si ceva imbunatatiri :)

post-5830-0-20341700-1359465541_thumb.jppost-5830-0-32193800-1359465553_thumb.jp post-5830-0-11301000-1359465565_thumb.jp

Link către comentariu

frumoasa, frumoasa, grija mare si fara evenimente neplacute in trafic!! Sanatate / drive safe!

Link către comentariu

Frumusica!

Pune si cateva pose cu interiorul!

@ZWO- farurile cu autolevel, spalator si lupa merita Xenon. Farurile care au doar lupa NU.

Link către comentariu

Dar ca orice masina pe care am avut-o .. o vom ingrijii si va ajunge ff bine

post-5830-0-20341700-1359465541_thumb.jppost-5830-0-32193800-1359465553_thumb.jp post-5830-0-11301000-1359465565_thumb.jp

Apoi se va vinde ieftin...aviz amatorilor. Intradevar rupe asfaltul masinuta! sa va bucurati mai mult de 6 luni de ea! :) stii tu de ce!

@ZWO- farurile cu autolevel, spalator si lupa merita Xenon. Farurile care au doar lupa NU.

asta depine de care parte a farurilor esti :D

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie.

Masina este frumoasa si merita sa aiba cineva grija de ea. Se pare ca ai noroc cu farurile alea cu lupa ca o sa poti pune xenon. Playerul OEM nu merita, mai bine unul care reda MP3.

Link către comentariu

Frumos broscoiul, iar culoarea o prinde bine.

Iar de motor ce sa mai spui, e pe gustul meu. O sa vezi ca o sa fii multumit pe deplin de el, e ceea ce trebuie atat ca putere cat si ca fiabilitate/intretinere.

S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

3700 a fost neinmatriculata ,are AC

Xenon probabil o sa pun caci farurile actuale nu prea vad

Player cu mp3 am gasit pe ebay

Multumesc de aprecieri

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie!! Conduc si eu una, numai ca e diesel, si desi are doar 90 de cai e foarte fasneata. A ta face cercuri pe langa a mea dar asta e partea a doua.

In legatura cu farurile, merita o instalatie xenon deoarece halogenele sunt extrem de chioare...

Playerul oem merita doar pt modul cum arata montat, dar cred ca un player am cu lumini rosii (ca sa se asorteze cu interiorul) ar fi o afacere mai buna.

Nu am vazut in dotari, dar beetle.urile turbo ar trebui sa aiba si un eleron deasupra lunetei care se deschide la o anumita viteza.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Link către comentariu

@mihai.onu94

intr-adevar are eleron electric .. cea ce mi-se pare senzational ... am observat aseara cand am venit ca s-a aprins pe bord un martor mai " special " am crezut ca e portbagajul deschis .. dar nu ,. e eleronul s- deschis dupa 150 km/h .. azi cand am venit de la birou am studiat si e acolo :)

player OEM .. da as dorii pt aspect pt ca si asa e cam "spartan " .. am gasit pe ebay pe la 120 USD cu mp3 .. cred ca o sa iau unul

Modificat de Red
Link către comentariu

frumos . cati mai multi km fara evenimente neplacute.

p.s nu e cam mare trecerea de la 54 la 150 :)) ?

Link către comentariu

super turbata broscuta :lol:. arata super! sa o stapanesti sanatos cati mai multi km fara probleme. ai grija la radare :lol: cu calutii aia pe asa masinuta e greu sa o stapanesti :lol:

Link către comentariu

Am descoperit ca nu imi merge butonul de dezaburire :( sper sa pot sa-l repar sau daca nu .. altul

caut sa aflu daca pe beetle exista sau a existat cluster cu bord computer ..

Link către comentariu

Pregateste-te sa-ti placa la nebunie. Conduc zilnic un Beetle si uneori imi pare rau ca deja am ajuns la munca. Iar la plecare uneori nu o iau pe cel mai scurt drum. :))

Desi a mea e mai "tanara" ca a ta,pot spune ca este o masina foarte robusta si serioasa pe sub caroseria de jucarie. 2 ani am stat intre doua santiere si a vazut multe gropi si denivelari masinuta. Plus ca se mai intampla uneori sa ma trezesc mai tarziu, sunt pe graba si cam ii dau "talpa" pana la serviciu. Pana acum nu am nici cea mai mica bataie si nu scartaie nimic. Practic se comporta ca o masina noua. Eu o ador. :)

Ah, vad ca te tenteaza sa schimbi farurile. Pregateste-te cu multa rabdare. Mecanicul meu se simte pedepsit cand tre' sa schimbe un bec din far :))

Al meu nu are computer de bord. Defapt am o configuratie cam ciudata. Nu am computer de bord si nici geamuri electrice, insa am trapa electrica.

Modificat de LauCalin
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!