Jump to content

VW Phaeton

mik15

Postare recomandată

pentru ca am schimbat jantele la RS, am trecut la cele de RS4 B7 pe 19, iar cele pe 18 nu m-am indurat sa le vand, mai ales ca PS3-urile pe ele sunt inca foarte bune, am decis sa le pun Phaeton, asa ca iata ce a iesit:

4tpru9.jpg

jantele sunt 18x8.5 cu ET30 iar gumele sunt 255/40/18, mai trebuie sa ma joc putin cu modulul de control al suspensiei si s-o mai cobor cativa cm, din cauza talonului mai mic, de la 55 la 40, ramane mai mult spatiu intre cauciuc si aripa, si evident trebuie sa schimb capacele cu logo-ul care trebuie :)

15eg58o.jpg

262u0j6.jpg

1zmft01.jpg

Link către comentariu
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mik15

24

• king@rthur

4

• F l o r i n

3

• EWS

2

Ajustare suspensie: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?2055204-How-to-Adapt-(Adjust-Calibrate)-Phaeton-Suspension-amp-Ride-Height

Nu stiu ce dimensiuni ai avut inainte. Daca au fost 235/55R17, actualele sunt mai mici in circumferinta cu 4.2%.

Masina mea are recomandate urmatoarele dimensiuni:

235/55 R17   99Y, 7.5J, ET40

235/50 R18 101Y, 7.5J, ET40

245/45 R19 102Y, 8.5J, ET38 (astea le am acum)

255/45 R18 103Y, 8.5J, ET45

255/40 R19 100Y, 8.5J, ET45

255/40 R19 100Y, 9.0J, ET45

Daaaaaa. Schimba logo-urile!

Link către comentariu

Masina ai luat-o cu folii sau le-ai pus ulterior ? Cat la % au ?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

mi se pare ca 30%, maximul admis aici, asa a fost masina, eu am pus doar pe geamul de la sofer pentru ca fusese schimbat si nu se mai pusese folia...folia este 3M iar pe luneta cred ca nu are deloc, tin perdeluta ridicata mereu si am impresia ca este cu protectie UV luneta sau are o folie foarte deschisa...

Modificat de mik15
Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

Cata locul de parcare are balenuta:) parcare publica sau de acasa?

Link către comentariu

e locul de parcare alocat apartamentului, pare mare pentru ca parchez cat mai in stanga, in dreapta fiind calea de access...

Link către comentariu

am mai coborat-o putin, se poate si mai mult, dar am luat-o treptat, voi mai incerca astazi sa o las si mai jos...

4q4pd3.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

....ei bine, se pare ca frumoasa, chiar daca scurta, poveste de amor cu Phaeton-ul ajunge la sfarsit, azi am luat depozitul pentru ea si maine sau la sfarsitul saptamanii va schimba proprietarul. Masina insa nu va pleca departe, doar cateva locuri de parcare mai incolo, noul proprietar este vecin de cladire cu mine asa ca va ramane in preajma mea :) ! Ca si concluzie, este o masina extraordinara si nu cred ca la aceeasi bani voi mai gasi ceva similar, de fapt nu am nicio sansa, masina e de nebatut la o serie de capitole chiar si de catre masini premium brand new, desi are 9 ani. De ce o dau? nici eu nu stiu prea bine, tot ce stiu e ca simt nevoia sa move on si sa incerc si altceva, sa imi fac de lucru la alta jucarie, sa conduc si altceva, am o lista destul de lunga de masini pe care le-as vrea :) .Parca un R32 sau M3 E46 m-ar incanta desi in acelasi timp ma uit si la un '06 A6 Avant, voi vedea ce imi face cu ochiul dar cel mai probabil tot ceva din gama Vag va fi...

Link către comentariu

Greu de inlocuit aceasta superba masina,nu stiu ce model ii va lua locul , dar nu cred ca se va ridica la acest nivel de calitate,confort si fiabilitate.In gama VAG nu ai sa-i gasesti inlocuitor.

Modificat de calin.g
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!