Jump to content

Black twincharged Mk6

Miller1.6

Postare recomandată

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Miller1.6

57

• cogdao

15

• The_Ego

11

• TDR

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum dupa ce ai bagat ceva bani in motor vrei sa il schimbi :)). 

Daca vrei ceva asemanator cu Ed30 la putere, stage 1 :D

Link către comentariu

Pai da, mai nou ma intereseaza upgrade-ul la motorizare decat la o generatie mai noua. E vina twincharger-ului, el m-a invatat la prostii...

Link către comentariu

Mergi mult prin oras?

Upgrade nu e cine stie ce pt ca iei masina sh cu destui km, iar motorul deja are o vechime. Pe twincharger poti sa pui k04 si intercooler de S3 si ai rezolvat puterea, racirea, iar consumul e mai bun.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Procentual cam 40% oras, 60% in afara, merg mult si cu bicicleta :D

E drept ca un Ed30 e greu de gasit in stare foarte ok, mai ales la noi. Oricum, decizia nu e 100% luata. Ma hotarasc peste weekend. Ar mai fi o varianta cu G6 GTI, dar ceva mai costisitoare. Sau un G5 GTI normal ieftin si sa-mi ramana ceva bani sa-l pun la punct si un Stage1. Imi trec tot felul de variante prin cap si toate sunt cu GTI :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am pus masina la vanzare. Si nu pentru motivele de care ziceam acum 2 luni ci pentru ca urmeaza cateva luni bune fara salariu in care trebuie sa pun pe picioare o afacere. Asa ca sunt nevoit sa vand G6-le si cel mai probabil voi lua un G4.

http://vwforum.ro/topic/116034-golf-6-14-tsi-160cp/

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am iesit sa o dezapezesc chiar daca ninge frumos in continuare, mai mult sa fac miscare :)

post-13391-0-81981300-1419852047_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...

Dupa 2 ani foarte fericiti alaturi de twincharger astazi masina a mers la un nou proprietar care foarte posibil o sa-i faca thread de prezentare pe forum.

Prin o serie de coincidente fericite tot astazi am gasit si masina care sa-i ia locul in perioada urmatoare: Golf 4 GTI AUQ cu soft Revo Stage1. Initial nu vroiam sa-i fac topic de prezentare dar dupa ce am luat-o astazi si am mers cu ea cred ca merita :)

Modificat de Miller1.6
Link către comentariu

Asta o sa devina mami-mobil. Imi trebuie ceva pentru mine si parca m-as arunca la un 1.8T din generatia aia. Dar un Golf ar deveni o groapa de tocat bani de retrofit-uri, unui FR nu prea am ce sa-i mai fac...

Link către comentariu

Am inteles acum. Oricum am ramas impresionat de G4, asta venind dupa G5 si apoi G6. Cumva asteptarile erau cumva mai jos. O surpriza placuta.

Link către comentariu

Vine! Maine daca e vremea la fel de ok ca astazi sper sa-i fac niste poze cum trebuie.

Modificat de Miller1.6
Link către comentariu

Dupa cum scriam acum cateva posturi masina s-a vandut. Se poate inchide, multumesc!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!