Jump to content

Black twincharged Mk6

Miller1.6

Postare recomandată

Astazi masina a ajuns la un numar frumos de kilometri si ne apropiem de 11000 impreuna. Miercuri mergem la revizie cu filtre, ulei si stergatoare noi.

post-13391-0-74041400-1378674499_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Miller1.6

57

• cogdao

15

• The_Ego

11

• TDR

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

La cat mai multi impreuna si fara probleme!

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Gata si revizia! Masina avuse pana acum 2 revizii in Germania la 30000 si 58000. Eu i-am facut-o pe a treia la aproape 78000 ca sa stau linistit. Uleiul vechi, Shell Helix LL arata surprinzator de bine pentru 20000 km, cel putin asa au zis cei din service.

Am ales ulei Motul Specific(multumesc forumului ca m-a convins sa aleg aceasta marca dupa ce am citit pe aici) si filtre Mann+Bosch. Am schimbat si lamelele de la stergatoare cu unele Valeo pentru ca se uzasera destul de tare cele vechi - testat azi pe ploaie, foarte ok produsul.

Evident, dupa ce am plecat de la service s-a instalat efectul de placebo ca "masina trage mai bine" :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Astazi intamplarea a facut sa parchez langa un G7 cu S si I rosu si culoare inchisa. A trebuit sa imortalizez momentul.

post-13391-0-62045700-1381683480_thumb.j

Link către comentariu

De la stanga la dreapta atunci erau 140, 160 si 170 :))

Incearca sa inchizi stopurile, in genul celor de HL.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Astazi intamplarea a facut sa parchez langa un G7 cu S si I rosu si culoare inchisa. A trebuit sa imortalizez momentul.

Mi se pare mie sau arata mai bine g6 fata de g7 in poza asta? :D

Frumoasa!

Link către comentariu

Led o sa fie dar mai dureaza ceva, probabil la primavara. Pana atunci RNS/RCD 510 si poate o prelungire spate de la jom.

Apropo de ce zicea Ego, mie nu-mi place tendinta asta VW de a face "GT"-urile din ce in ce mai putin potente de la o generatie la alta (am pus in ghilimele pentru ca din ultimele 3 generatii doar G5-ul a avut un GT veritabil).

Link către comentariu

Eu nu inteleg de ce au renuntat la GT, ar fi atras un anumit segment de clienti mai interesati de traditie.

Link către comentariu

mk6 "GT" este sleeper. Arata ca un 1.2 sau 1.6mpi, dar ofera cu totul alte senzatii.

Au renuntat din cauza costurilor. Au si zis ca 6le a fost mai ieftin de fabricat decat 5-ul in conditiile in care platforma era aceeasi.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Ieri s-a implinit un an de cand am masina. Am facut fix 12928 km si masina se apropie de 80000. In rest la capitolul probleme ramane doar furtunasul de la spalator luneta fisurat. La capitolul satisfactie - maxima, sunt foarte multumit de motorizare si comportament. La dotari mai am de lucru, dar vin si ele cu timpul. Intre timp am schimbat si benzina dupa ce am alimentat cu OMV 100 ca de obicei si cred ca am nimerit o pompa cu benzina cu impuritati si 2 saptamanai pana s-a consumat benzina aia masina nu se mai comporta cum stiam eu, mai ales la turatii joase. Asa ca de 2 saptamani sunt fan Mol Evo, merge super ok cu asta si parca sa zic ca a scazut si consumul, foarte putin ce-i drept. Si o poza facuta in vara:

post-13391-0-27081900-1383672661_thumb.j

Link către comentariu

Furtunasul de la spalator luneta,e de doi bani, mi s-a fisurat si mie, dar am reusit sa il "lipesc/refac". Se vede cat de mult a redus VW din calitate.

Link către comentariu

Eu l-am reparat singur in prima faza dar a cedat dupa cateva saptamani, la revizie mi-au facut cei de la service o reparatie mai sanatoasa si pare totul ok. In alta ordine de idei cred ca cel tarziu in weekend trec la rotile de iarna. O sa-mi fie dor de astea pe 17.

Link către comentariu

Am trecut astazi la rotile de iarna. Desi a fost o zi frumoasa se anunta temperaturi scazute incepand de saptamana ce urmeaza.

post-13391-0-48786400-1384097545_thumb.j

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!