Jump to content

Black twincharged Mk6

Miller1.6

Postare recomandată

+1

Referitor la problema cu furtunasul de la luneta ..si eu am patit acelasi lucru , este o problema comuna la g6.Maricel consumul, probabil mergi mai mult in aglomeratie.

Sa o stapanesti sanatos!

@Cogdao si la mine tot negru este capacul.

Modificat de TDR
Link către comentariu
  • Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Miller1.6

57

• cogdao

15

• The_Ego

11

• TDR

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum ca m-am mai obisnuit cu masina am scazut si eu spre 10 urban, cred ca se poate si mai bine spre 9 dar implica un stil de mers pe care nu prea il agreez :)

Link către comentariu

Nicidecum, eu merg normal spre sportiv si nu sare deloc consumul. Daca mergi sportiv tot timpul, atunci asta e altceva.

Daca mergi batraneste scoti si 7,5-8.

Link către comentariu

Pai as zice ca si eu tot normal spre sportiv. Cumva mai jos de 10 nu scot in Bucuresti decat pe perioade foarte scurte. Poate trebuie sa mai exersez :) E si destul de aglomerat la orele la care merg...

Modificat de Miller1.6
Link către comentariu

salut , faina masina , poti sa-mi spui si mie te rog jantele tale ce model sunt si pe cat ? multumesc frumos

Link către comentariu

Iti raspund eu, sunt Atlanta 16"

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Merci rusen, a raspuns colegul Ego in locul meu si ii multumesc pe aceasta cale.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

da , am vazut , oricum pe golf 4 nu se potrivesc din cate am inteles , chiar arata foarte bine pe masina ta si par mai mari de 16 .

Link către comentariu

@ blordc: iti doresc asemenea!

@ rusen: din pacate nu se potrivesc pe G4 avand alt tip de prindere.

Link către comentariu

Salut si felicitari pentru masina, sa te bucuri de ea.

Plaja de consum mediu la acest motor este destul de larga, in functie de temperatura/trafic si still de condus si e destul de random. Concret in cazul meu s-a stabilizat pe la 10.5% in conditiile in care traversez orasul de la E la V si invers la ore de varf. Am zis random caci sunt momente cand mersul batranesc genereaza consum mai mare decat unul usor sportiv, mai turat. Am vazut pe aceelasi traseu si 8.4% si 14.2%, DAR (si aici revin la motor) pune un mare zambet pe fata cand accelerezi, moment in care uiti de consum si vrei sa accelerezi mai mult.

De tras trage bine inca de la 1600 cu o explozie de cuplu aproape de 4000 unde se simte ca e in sarcina turbina, in rest este extrem de liniar.

Sper sa nu deranzeje mica mea povestioara.

Sa auzim de bine si sa ne bucuram de masinile pe care le conducem.

Link către comentariu

In niciun caz nu deranjeaza:) Oricum ca sa concluzionam cu consumul nu cred ca a ales cineva motorul asta ca sa faca economie de carburant.

Modificat de Miller1.6
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am implinit si noi 6000km impreuna si masina 73000. In continuare foarte multumit de ea. Singurul eveniment nefericit a fost ca a trebuit sa schimb parbrizul pe casco din cauza unei pietre care l-a crapat. In fine, macar am parbriz nou si cei de la PBV l-au montat perfect.

http://img405.imageshack.us/img405/7114/38100491.jpg

Iesire in natura:

http://img441.imageshack.us/img441/9863/61864484.jpg

Link către comentariu

eu as pune in top of the list o pereche de faruri bixenon si un rand de jante mai mari  ;),restul e cancan:))).

frumoasa negresa;)

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

merci, si a ta e o frumusete neagra, iti urmaresc topicul. Jantele mai mari sunt primele pe lista numai ca nu ma lasa bugetuil deocamdata.

Link către comentariu
  • 2 months later...

De mult n-am mai scris pe aici. Am reusit sa fac vineri primul upgrade la masina si cel mai important de altfel pentru mine. Am cumparat de la colegul nostru de forum Trutan Darius un set de jante vw oem Phoenix de 17 cu Conti Sport Contact pe ele. Si cum puteam sa testez mai bine comportamentul masinii incaltata astfel decat cu un drum la mare? :D

post-13391-0-36560500-1373811377_thumb.j

post-13391-0-96450400-1373811384_thumb.j

post-13391-0-85041900-1373811391_thumb.j

Modificat de Miller1.6
Link către comentariu

Da, a venit bine cu et37. Imi era putin frica :)

Link către comentariu

Niste super jante care dau extraordinar de bine cu mkv.mi-am dorit mult asemenea jante pt iarna,dar nu am gasit la momentul respectiv.

Sa le invarti cu placere!

Brgds

Link către comentariu

Merci mult! Sunt foarte multumit si de comportamentul masinii venind de la jante de 16.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Spalare temeinica + sesiune foto de Duminica.

post-13391-0-35718000-1375638943_thumb.j

post-13391-0-30773800-1375638950_thumb.j

post-13391-0-31895000-1375638956_thumb.j

post-13391-0-61879800-1375638961_thumb.j

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, si jantele imi plac cum vin, ii dau un aer de maturitate, daca se poate spune asa despre o masina.

Link către comentariu

Merci. Cred ca impresia aia de maturitate vine de la faptul ca jantele sunt de Passat, o masina mai matura decat golful :)

Modificat de Miller1.6
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!