Jump to content

Tips Evacuare schimbat

aNdu_VW
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor . De curand mi-am achizitionat un Tips Ornament evacuare de inox , iar ceea ce va urma sa fac cred ca stiti cu totii , dar ceea ce ma macina cel mai tare este ca nu am vazut pana acum nici un passat 1.9 TDI cu tips si cu bara de la catalizator pana la finala ( Catalizatorul ramane , doar ca este scoasa sita cea mare de la final ) . As avea doar 2 intrebari referitoare la aceasta modificare .

1. Testul la noxe va fi considerabil marit fata de prezent?

2. Acum la schimbarea in trepte la circa 1700-1800 RMp se aude un blowoff , ma gandesc ca poate se va aude mai tare , corect ?

Poza cu TIPS Ornament !

Lungime 23.5 cm

Latime maxima 19 cm

Diametru intrare toba 6.3 cm

Prindere cu surub

Multumesc mult !

post-96202-0-27968900-1359281196_thumb.j

Modificat de aNdu_VW
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, o sa se auda mai tare sunetul de turbina cand ridici piciorul de pe acceleratie pe la ~2000rpm. Nu o sa ai probleme la ITP cu noxele.

Iti recomand sa sudezi tipsul de teava, nu sa il prinzi cu surubul lui.

Daca scoteai catalizatorul, atunci aveai ceva probleme la noxele.

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Curiozitatea mea e cum prinzi acel tips daca tu ai doua tevi la fusta barei din spate. Sau dai acele guri jos?

Link către comentariu

Dau jos actuala finala , iar dupa voi suda o teava din inox de unde va iesi finala peurma voi suda tipsul dupa cum a zis colegul mai sus si cam asta e toata treaba . o sa revin cu poze , eventual un video dupa ce voi finaliza toata investitia . Sper ca nu voi fi dezamagit .

Link către comentariu

Daca tot vrei sa faci treaba treaba, scoate si catalizatorul. La ITP oricum dai ceva si treci cu brio..

Link către comentariu

La asta nu ma bag . Ma voi multumii si cu putin , oriqm cu putin mai mult decat ceea ce este in prezent :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!