Jump to content

Audi 80 B3 din 1987 1,8 benzina + GPL

vanduu

Postare recomandată

Salut!

Sa va zic cateva lucruri despre masina mea:

In primul rand, visam la modelul asta de cand eram mic, cand am mai crescut am reusit sa o si am. Asa iubita cum era ea, nu am lasat-o sa "pateasca" nimic rau. Asadar, la cea mai mica bataie, zgomot, etc..., hop cu ea la doctor si schimbat ce era nevoie (desi mecanicul zicea ca nu are treaba, mai merge mult asa). Apoi, schimburi de ulei la timp, aditivi in carburant,in ulei motor si in ulei de cutie. Sa nu mai zic cat de frumos ma port cu ea :P.

Tin sa precizez ca, desi, are 26 de ani, nu ma lasa la greu, am fost cu ea in toate concediile, pe transalpina, transfagarasan, si in multe alte locuri, fara câr fara mâr.

Deobicei ce dai aia primesti. La mine se aplica :)

Link către comentariu

Pai...dotari, in 87..ce sa zic? Nu prea are. Din pacate!

Cu poze o sa revin zilele urmatoare, acum nu mai prea gasesc.

Link către comentariu

Frumos scris, imi plac oamenii care cred ca masina e vie,are suflet si merita atentie maxima, nu te va lasa la greu. Cind e totusi sa-i crape ceva, cedeaza acasa cind nu esti prins in treburi urgente :soothe[1]:

Link către comentariu

post-116875-0-06552900-1359309466_thumb.post-116875-0-06336300-1359309475_thumb.post-116875-0-04951700-1359309482_thumb.post-116875-0-02485900-1359309508_thumb.post-116875-0-84816900-1359309548_thumb.

Asa arata masina mea acum 5 ani. Acum, bineinteles ca a mai suferit niste modificari si anume:

-nu mai are jante din aliaj,

-nu mai straluceste ca in poze,

-partea din dreapta de sub geamuri are lacul sarit pe o latime de 5-10 cm. :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!