Jump to content

Audi A4 b6/b7 Faruri/Proiectoare/Stopuri

vip0007ro
 Share

Postare recomandată

trebuia sa merga - codeaza centrala cu xenon, sa vedem daca merge.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rapier

17

• Al Bundy

15

• bogmol

12

• F l o r i n

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

B6 din 2003? E B5.5 ce sa codeze cu csenon?

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

A functionat pana la urma. Am facut eu o conexiune eronata. Merci :)

Link către comentariu

B6 din 2003? E B5.5 ce sa codeze cu csenon?

A4 B6 nu e Passat B5,5... A4 B5 - pana in 2001 - era pe platforma comuna cu Passat-ul.... B6 2003 are centrala electrica si codare pt xenon - asta daca constata ca totul e montat ok si ca tot nu merge.

Bine ca ai rezolvat-o usor.... atentie mai mare, la joaca cu firele.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Mda, omul a scris doar B6 deci passat B6, nu vazusem ca suntem in aria de Audi.

Link către comentariu

• 1 month later...

Am mai intrebat o data dar nu am primit raspuns...Acum am gasit si produsul...Intrebarea e, merita sa-l iau, se va potrivi sau o sa am batai de cap cu el?

Asta e intrerupatorul: 

Unu' pe 4tunung care-l si vinde zice ca ar merge si pe audi. Voi ce parere aveti?

Link către comentariu

NU merge.

Link către comentariu

100% NU merge

Link către comentariu

Ok...Cred ca mi-ati salvat 150 de lei. Multumesc :)

Desi tipu' de le vinde zice ca se potrivesc 100% :))

Link către comentariu

Switchul intra in locas, se potriveste mufa, insa :

Nu se potriveste la pictograme

Nu se pupa cum trebuie cu bordul

Nu intra cum trebuie in locas

Clar, nu merita sa il pui ca faci tiganie si e pacat si de masina si de bani

Link către comentariu

LA Audi inca se mai foloseste acel switch de lumini lung, cel de pe G4 sa zic asa.

Link către comentariu

• 1 month later...

Merge cel de B7 , - dar se scoate melcul din cel de B6 ... eu asa am facut !

Link către comentariu

• 2 months later...

Sal dragi colegi,

Am nevoie de ajutorul vostru dacă știți cumva o rezolvare la următoarea problema.

Am modificat farurile mele originale care erau cu halogen si am adăugat la ele lupe mini morimoto cu xenon can bus pro 2, 6000k si angel eyes ccfl.
Pana aici toate bune si frumoase mie imi plac foarte mult,arata foarte bine si sunt exact cum mi-am dorit.

Problema e următoarea:
-nu am nici o eroare in bord xenonul este incredibil, lumina perfecta testata in condiții multiple,mare diferența fata de halogen (promit sa revin încet încet cu poze însa momentan construiesc un gard si îmi omoară tot timpul liber),CCFL se vede extraordinar însa ziua in condiții de soare puternic nu mai sunt asa vizibile sunt cam la jumătate din ce se vede la concurenta.
-singura problema e ca atunci când încerc sa parchez mașina (am senzori si fata si spate) începe sa bipăie continuu.Sunetul este exact ca si atunci cand opresti masina, scoti cheia si nu stingi luminile ai aceea avertizare sonora sau este identic cu sunetul oferit de senzorii fata când parchez (sunetul oferit de senzori e diferit pe spate fata de sunetul celor de pe fata).
Aveti idee ce poate fi??
Tin sa menționez ca am păstrat becurile de faza lunga conectate si se aprind si lupele si faza lunga cand in paralel insa am anulat pozitiile sa leg CCFL.Am încercat si am pus becul de pozitie la loc azi crezând ca de aceea am eroare însa nu a ajutat.

Va rog daca aveti o solutie sa ma ajutati?

mai multe poze

post-32800-0-91544700-1376914842_thumb.j

post-32800-0-79683300-1376914847_thumb.j

post-32800-0-41076400-1376914897_thumb.j

post-32800-0-46164600-1376914901_thumb.j

Link către comentariu

Balasturile iti "bruiaza" senzorii. Imi povestea un amic cu Honda Acord ca a patit exact aceeasi chestie...

Link către comentariu

ai ceva mai multe detalii despre aceasta operatiune ? cum le'ai desfacut, de ce scule este nevoie si asa mai departe ? multumesc 

Link către comentariu

Am reusit sa identific problema.
CCFL imi bruiaza senzorii.In clipa in care ii deconectez nu mai am nici o problema.
Am incercat si am invelit droserele lor in folie aluminiu si degeba.
Aveti ceva ideii?

De desfacut se desfac foarte usor deoarece pentru modelul aceste este follosit un silicon .Nici nu se cunoaste ca au fost desfacute.La caldura devine imediat maleabil.

Are cineva idee cum pot anula eroarea sau bruiajul de la CCFL?

Link către comentariu

ca idee cu ce le'ai incalzit ?

Link către comentariu

• 1 month later...

comutatorul de b7 nu se potriveste pe b6 si invers, au alta electronica cu toate ca ele seamana 100% ca aspect, chiar si la mufe, insa interiorul e diferit

Link către comentariu

• 10 months later...

Salutare, am un Audi A4 din 2005, motor 2.0 TDI 16V, BLB, as dori sa stiu cum reusesc sa schimb becul de la pozitie pe partea dreapta, niste indicatii si ceva poze ar fi de folos, multumesc si o zi faina in continuare.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Poftim:

Si de asemenea:

Ca tot veni vorba, ca sa nu creez un topic nou. Mie nu mi se aprinde becul din dreapta spate de la ceata. M-am uitat la el, dar mi s-a parut bun, desi parea putin oxidat inauntru.

Cumparat alt bec de 21W, dar becul nu se aprinde, ramane stins. Vreo idee de pe unde ar veni buba? Vreo rezistenta arsa?

In bord mi-a aparut de cateva ori eroare de bec in nemteste, "bremse", "park-lich" parca, tocmai de aceea l-am schimbat ca am vazut ca nu se aprinde.

Si inca ceva, cauciucul de vine de la farul din spate, vine pus peste caroserie sau intre caroserie si far. Ma refer aici la cauciucul de la farul din dreapta spate, cum te uiti la el, vine cauciucul din partea de sus.

Daca va uitati la primele doua link-uri de mai sus, o sa vedeti ca la primul clip, cauciucul vine bagat intre far si caroserie, iar in al doilea clip la minutul 1:40, cauciucul vine peste caroserie.

Modificat de SacreDro
Link către comentariu

NU ai bec ceata in dreapta spate.

Link către comentariu

Bec este pus, ca asa era pe masina. Poate n-o fi de ceata, dar de ceva tot e. Pe partea dreapta a farului spate, in partea stanga-jos ce este?

Mie ala nu mi se aprinde.

Link către comentariu

Mersi frumos pentru tutoriale, numai ca era vorba de farul din fata am uitat eu sa precizez, problema a fost rezolvata, multumesc inca odata.

Modificat de corbucosmin
Link către comentariu

In partea dreapta nu cumva este vorba de becul de frana ("bremse"), cat despre cauciuc probabil are rol de etansare teoretic ar trebui sa fie intre far si caroserie.

Modificat de corbucosmin
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Asta nu e bec de ceata sau pt ce anume este.

http://www.filedropper.com/audibecdreapta

Mie nu mi se aprinde si apare in bord eroarea:

http://www.filedropper.com/mov0639

Dupa cum am zis, in poza se vede la ce bec ma refer si in video se vede ce eroare apare pe bord.

Link către comentariu

• cogdao changed the title to Audi A4 b6/b7 Faruri/Proiectoare/Stopuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!