Jump to content

1 mai 2006

nadir@boosted.ro
 Share

Postare recomandată

;) Vezi ca se prinde ca facem misto de el si ne alearga!! A.. am uitat ca-l face cielo! (dedicatie de la Gabi-prietenii stiu de ce! ) Esti in siguranta cu bicicleta :o

:o cine e facut de cielo?!??! fratilor... nu se poade... ca aia din erdeesh: "nu cred mai, nu cred!! Cristoase!"

deci. eu inca mai am oltcitul, in paralel cu golful. si credeti-ma, cu oltcit club 12 trs din '95 (1.3 boxer, 44kw, 5 trepte) faceam cielo de le sareau capacele prin oras!!! serios! ramaneau aia de la volan cam asa: :o

doar la executive nu ma dadeam ca mi-o luam in barba. dohc 16v e ceva mai evoluat ca olteanu' meu cu tehnologie de anii '70 :o

deeeci... tot nu-mi vine sa cred...

Modificat de cristivw
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

8

• cristivw

8

• eugen_zim

5

• XANu

5

;) Copii din ziua de azi ! No respect , no respect at all ! :o

Link către comentariu

;) sorry, no offence :o dar eu tot nu cred!! daca ai golf 2 gti g60, uman este imposibil sa te ia cielo. doar daca au venit omuletii verzi de pe marte si l-au impins pe ala cu cielo... cine stie :o

aaa... mda, m-am grabit sa trag eu concluzii stupide... pai despre ce cielo era vorba?? ca asa am si eu in oras 2 espero cu motoare de opel calibra 2.0i, care rup in doua tot ce prind, si un cielo cu motor de vectra de 2.000cmc :o

Link către comentariu

Cieloul este sohc aproape standard , dar alti au mai putin decat standardu ;)

Link către comentariu

Daca reusesc sa pun in picioare benzinarul pana atunci contati si pe mine 100%:)

Daca nu, scot "batranica" diesel la plimbare, si tot vin!:)

Link către comentariu

de ce ii marea la 900km departare de mine :).si io vreau sa vin,dar sunteti departe :)

Modificat de lexxus
Link către comentariu

asta am zis si eu cand am vrut sa-mi iau masina :blink: de ce e aradul asa de departe, ca acolo au masini ieftine :P

Link către comentariu

bai chiar m-as bucura sa iau si eu parte la o iesire d'asta :( la mare sau in orice alta parte :P chiar si mai devreme de 1 mai da io nu sunt anti alcool sau chestii d'astea, dupa ce parchez... :P

Modificat de 16volti
Link către comentariu

cine ma ajuta si pe mine cu piese la rubrica "caz disperat" (scuzati cacofonia) fac ce vrea el cand vine la mare... ii spal masina etc :P serios, chiar sunt disperat... :(

Link către comentariu

• 2 weeks later...

ma bag si eu... dar sper ca nu vreti sa ne intoarcem in acceasi zi k nu am timp sa ma imbat si sa bat pe cineva :offtopic:

aveti vreo idee unde am putea ramane peste noapte??

Link către comentariu

ma bag si eu... dar sper ca nu vreti sa ne intoarcem in acceasi zi k nu am timp sa ma imbat si sa bat pe cineva :scratch:

aveti vreo idee unde am putea ramane peste noapte??

Cu cazarea o sa stabilim citi merg si dupa ce facem o selectie la agentii achitam si mergemmmmmmmmmmm :blink:

Acum ce e drept ne-ar prinde bine o mana de ajutor de la fratii nostri din constanta ca poate nu mai trecem prin 3,4 maini

Link către comentariu

M-as baga si eu, dar la mine e mai nasol k is a XII-a si am discutii cu ai mei. daca ii conving vin si eu la mare de 1 mai cu batranica mea.

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

te asteptam si apropo baga lemne ca mai e putin si ...... oricum bafta la :P

Link către comentariu

poate intre timp mai schimbatzi locatzia mai pe mijlocu' tzarii, nu de alta da sa fie treaba echidistanta. am mai veni si noi ashtia de pe la extremitatzile ali'lalte :P

Link către comentariu

Lasa sa mai vina lumea si la mare ca la munte tot s-a mers.CAt despre cazare ma anuntati inainte cu ceva timp si o rezolvam.

Link către comentariu

• 1 month later...
Lasa sa mai vina lumea si la mare ca la munte tot s-a mers.CAt despre cazare ma anuntati inainte cu ceva timp si o rezolvam.

Vad ca ati lasat-o moarta. Mai e umpic si vad ca nu se face nici o pregatire, in concluzie.....................

Link către comentariu

Personal intre 30 aprilie si 2 mai voi fi prin Vama.

Link către comentariu

personal intre 3o aprilie si 2 mai voi fi in Bucuresti muncind.. asa ca nu pot merge nicaieri.. si sa vreau... :) :) :)

Link către comentariu

intru si eu in coloana.tr sa ajung in venus.sambata dimineata e bine?29.04.2006

cine face lista?

xanu-le te invit la o bere acolo

Modificat de eugen
Link către comentariu

• 10 months later...
intru si eu in coloana.tr sa ajung in venus.sambata dimineata e bine?29.04.2006

cine face lista?

xanu-le te invit la o bere acolo

Ca in fiecare an revin la topicul acesta, in speranta ca o sa mai apara ceva pasionati pe linga trupa gti-urilor, care an de an au fost prezente....

Deci

1 BPR nelipsit (in fiecare an prezent) ........Viorel

2 GTI un gti 16v combinat cu g60 ...............Dan

3 ZIM (pina atunci termin motoru ) ..............eu

4

CONSTANTA VENIM

Link către comentariu

cristianionut

Da ce frate sa vina smecheri cu masini bengoase( rulate peste 250 000 kilometri in vest la 4 ani) si sa defileze pe la mare iar noi cu masini de maraton sa nu defilam.

Votez pentru !!

Deci unde trebuie sa fiu? :)

Link către comentariu

Ca in fiecare an revin la topicul acesta, in speranta ca o sa mai apara ceva pasionati pe linga trupa gti-urilor, care an de an au fost prezente....

Deci

1 BPR nelipsit (in fiecare an prezent) ........Viorel

2 GTI un gti 16v combinat cu g60 ...............Dan

3 ZIM (pina atunci termin motoru ) ..............eu

4

CONSTANTA VENIM

+ BVA (sa iua ITP-ul :P )....................Vali

Link către comentariu

oo da.. g60 si 16v ..mi-as dori sa vad asa ceva live :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!