Jump to content

1 mai 2006

nadir@boosted.ro
 Share

Postare recomandată

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

8

• cristivw

8

• eugen_zim

5

• XANu

5

Nadir my brother buna idee ce ai desi inca nu am iesit din iarna !

Numa ca ce sa zic acu nu stiu cata lume are disponibilitatea de timp si bani (noi nu consumam ca broscarii cu pipeta) pt un drum asa departe, da de un gratarel pe aici prin curtea scolii cred ca ne putem invarti.

Parerea mea ! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nadir@boosted.ro

eu am propus ce om stabili ramane de vazut

ideea e ca nici nu mai stiu numaratoarea dar de multzi ani 1mai = mare(plaja, apa, "betie", distractie, de toate)

hai sa vedem cum iesim din iarna dar sa nu omitem acest lucru sa avem in vedere 1 mai`ul !

bafta si voie buna tuturor

Link către comentariu

Pai foarte bine ca sa ridicat problerma din iarna..ca sa aveti timp sa stramgeti bani cei carora va consuma 20% ;)

Link către comentariu

ar fi o idee excelenta,sa vedem ce ne rezerva viitorul,sa speram ca vom avea timp si bani

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

eu zic ca este ok nu trebuie neaparat sa ne agitam cine poate venii este bine venit, cine nu asta e, dar tre luat in evidenta din timp, ca sa stie fiecare cum isi stabileste lista priorietatilor.

mult success ;)

sper sa vina multi maine la intalnire !

Link către comentariu

Si al meu consuma 20% (cu motor de 1.3 :) dar spper sa o rezolv pana atunci. O idee buna - eu ma bag!

Link către comentariu

:) :) 20% woooowwww.... frate ai hummer sau ce ?? hehe

Buna ideea cu 1 mai , as vrea sa vin si eu pana la mare.. dar is vreo 800Km de la Resita... dus intors ma costa cam 6 mil pe putin drumu :D. Si la venitul meu care este 0 :D hehehe...

Link către comentariu

:) :D 20% woooowwww.... frate ai hummer sau ce ?? hehe

Buna ideea cu 1 mai , as vrea sa vin si eu pana la mare.. dar is vreo 800Km de la Resita... dus intors ma costa cam 6 mil pe putin drumu :D. Si la venitul meu care este 0 :D hehehe...

Asa fratilor mai veniti si la mare ca eu sunt din constanta si sigur o sa fiu prezent

Link către comentariu

John K...am vazut acuma descrierea masinii sub nick..deci ti-ai facut-o TD. Bravo :P :P

Link către comentariu

daca sunt liber,2 zile ma bag si eu.poate ne strangem 50-60 de golf-uri din toata tara?ce ziceti? ;) ce show ar iesi !

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

ideea e ca eu merg oricum sper sa ne strangem cat mai multi asa ca oricum vom merge

cati or sa vina sa vine

sper sa pot sa vin cu golf`ul :offtopic:

Link către comentariu

• 1 month later...

haideti fratilor la mare! ar fi super! eu sunt din constanta :huh:

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

abia astept

in caz nu vin cu golfu si pe jos si tot vin :huh:

Link către comentariu

:blink: fara alcool bineinteles :)

dar nu in vama, ca nu prea au ce cauta golfurile acolo. la mamaia este cel mai bun loc, sa facem atmosfera, printre toate masinile de jdemii de euro :D

Link către comentariu

In principiu ma bag si eu daca nu apare vreo belea (anul trecut am ramas fara permis 3 luni! )

Link către comentariu

Presupunind ca gasesc conducta aia de benizna care stiu ca e in curtea blocului as merge si eu dar am o singura buba eu sunt mai mos si nu ma impac bine cu zgomotul si agitatia, stie careva vreun azil pt fosti agitati ca mine ? :P

Link către comentariu

chemmitz spera sa isi ia masina pana atunci sa vina si el (asta daca gaseste vreun miracol ieftin si functional ;) )

Link către comentariu

Se poate face fratilor ..............

S-a mai facut

Si asta ca sa va mai incurajez

Na ;)

Link către comentariu

weeee my city ;)

Modificat de cristivw
Link către comentariu

Se poate face fratilor ..............

S-a mai facut

Si asta ca sa va mai incurajez

Na ;)

inca una

Link către comentariu

Super!Eu n-am reusit sa strang decat trei . Da eram cu porcu' . ar fi tare sa reusim sa facem o caravana . Pe G60 il luam pe post de remorca. Am eu carlig! ;)

Link către comentariu

Super!Eu n-am reusit sa strang decat trei . Da eram cu porcu' . ar fi tare sa reusim sa facem o caravana . Pe G60 il luam pe post de remorca. Am eu carlig! ;)

hahah :o dac nu imi iau masina vin pe bicicleta sau pe role ma tin de g60 :o

Link către comentariu

;) Vezi ca se prinde ca facem misto de el si ne alearga!! A.. am uitat ca-l face cielo! (dedicatie de la Gabi-prietenii stiu de ce! ) Esti in siguranta cu bicicleta :o

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!