Jump to content

Ateliere bune de tinichigerie

BULLDOG_razvan
 Share

Postare recomandată

Orice posesor de masina ca ale noastre este constient ca nu orice tinichigiu se baga la reparatii/reconditionari la ale noastre babe. Asadar, in topil asta ar fi frumos sa facem o "lista" cu ateliere de tinichigerie/vopsitorie care sunt de increde, care lucreaza cum trebuie,. si daca se poate nu la preturi de elvetia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

topicu asta e bun ...ca si pe mine ma intereseaza sa-mi fac tablaria la al meu ........sa vad ce pret ar fi poate ies mai ieftin.........daca nu s-o fac io......singur....

Link către comentariu

• 4 weeks later...

razvane sunt convins ca in fiecare oras este cate un mic atelier unde poate mai este cate un entuziast care nu" carpeste" ci resatureaza masini 

oricum  la noi in oras cred ca sunt ,dar ce pot sa iti recomand un atelier numai de tinichigerie (fara vopsitorie)unde am reconditionat eu golful(in urma cu cativa ani)si apoi si faty si-a facut masina  eu unul am fost multumit de calitatea lucrarii ,mai poti vb si cu faty sa vezi pareri!

ma gandesc ca ai deschis acest topic sa sa poti face o selectie pt viitoarea ta reconditionare asa ca nu strica sa afli cat mai multe informatii!!daca vrei un nr de telefon sa vorbesti cu omul te pot ajuta!!!

Link către comentariu

Am gasit persoana potrivita pentru mine! Insa ma gandeam ca poate mai are nevoie si altcineva.

Link către comentariu

persoana e din cluj sau din alt oras...si la ce pret ar fi o capitala la tablarie...daca nu e cu suparare ca intreb

Modificat de HAMMER1
Link către comentariu

E din cluj. Depinde foarte mult ce vrei. El imi e prieten :)

Link către comentariu

In bucuresti recomanda cineva un tinichigiu bun? am de facut pragurile si podeaua....multumesc anticipat

Link către comentariu

Salut!

Poti sa-mi dai si mie datele de contact de la tinichigiu?

Am de reparat 2 gauri in podea si un prag infundat + antifonare.

Link către comentariu

Eu imi fac scirocco-ul la The Workshop, in Cluj, iar ca tinichigiu e un baiat care lucreaza in colaborare oarecum cu ei. O sa intreb daca are timp de alte lucrari, fiind si student.

Modificat de BULLDOG_razvan
Link către comentariu

In Alba nu se baga nimeni la restaurare capitala si daca o face, o face pe o suma exagerat de mare incat nu merita. DIY e cea mai buna varianta. Pierzi mai mult timp, gresesti pana inveti, dar macar stii ca o faci bine daca o faci tu pentru tine.

Link către comentariu

Ce inseamna suma exagerat de mare?

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am urmarit sa vad daca stie cineva  " Ateliere bune de tinichigerie"  

Se pare ca nu exista ....  de ce sa se chinuie cineva cu o asa lucrare ,unde chiar trebuie sa se cunoasca  meserie ...  mai bine si mai usor cand vine  pinguinu cu casco ,poc cu chitul si vopseaua pana marginea elementului,un pic de polish si ... hocus-

pocus 150 E pe element si gata lucrarea. Cred ca va imaginati ce este in capul tencuitorului,spoitorului  cand vede un golf mk2 (de mk1 nu mai zic)?  Totusi eu cred ca inca mai sunt ateliere bune de tinichigerie+vopsitorie,ar trebui puse pe forum undeva.

In speranta gasirii unor ;Ateliere bune de tinichigerie; zic :

TOPIC BUN SUS CU EL 

Link către comentariu

BULLDOG_razvan

Eu va recomand the workshop, au si preturi rezonabile, si si oameni priceputi. Sunt mai la inceput de drum sa zic asa, doar cativa ani, dar sunt doar baieti pasionati.

Link către comentariu

BULLDOG_razvan

In cluj, da. Voi posta poze si cu colegul de hala, care apare si prin pozele de la mine de pe topic, cand e gata, probabil in cateva saptamani, si se va vedea calitatea lucrari.

Modificat de BULLDOG_razvan
Link către comentariu

• 2 weeks later...
manoleandrei86

in ploiesti sau bucuresti stie cineva un tinichigiu priceput?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!