Jump to content

Passat B6 3C 170 CP

sandyboy

Postare recomandată

Si iata ca inevitabilul s-a produs...AM VANDUT MASINA !!!! Am obtinut un pret foarte bun (a ramas in familie, la cumantul meu care o va plimba pe autostrazile din Italia de acum in colo). Cumparatorul/cumantul nefiind asa pretentios la detalii/dotari ca si mine, a preferat sa renunte la RNS 510 H 2013 si la climatronicul nou (noroc ca nu m-am apucat sa-l vand pe cel vechi). Bineinteles, am dat jos si CanGateway-ul nou montat acum 2 saptamani (cel cumparat de la polonezi cu Q la urma) si i-am pus cel cu L avut inainte (care este suficient pentru ceasurile si volanul cele noi si clima veche). Asa ca am ramas cu 4 repere noi de la ,,fosta,, deja masina (maine fac actele de transcriere), adica RNS-ul 510 H, modulul climatronic cu trim-ul aferent si Can Gateway-ul Q. O sa incerc sa le vand, sa vedem...astept recomandari ptr. noua masina...ma duc sa beau o bere (sau mai multe) sa uit de caldura si de...masina.  :hainoroc: Stima!

PS: Cam cu asta am ramas (noroc ca mai am poze)... :tuktuk:

Modificat de sandyboy
Link către comentariu
  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sandyboy

51

• F l o r i n

12

• czsilviu

11

• Wiki

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

O sa ma gandesc in urmatoarea luna la ce o sa fac...deocamdata ma rog de sotie sa ma plimbe cu Golful 5 al ei...

Link către comentariu

Tot la vag vrei sa ramai? dc nu incerci ceva mai potent?

Si VAG nu ti se pare potent? /:)

Astept si eu PM cu pretul navigatiei si climatronicului.

Modificat de xDaniel
Link către comentariu

Si iata ca inevitabilul s-a produs...AM VANDUT MASINA !!!! Am obtinut un pret foarte bun (a ramas in familie, la cumantul meu care o va plimba pe autostrazile din Italia de acum in colo). Cumparatorul/cumantul nefiind asa pretentios la detalii/dotari ca si mine, a preferat sa renunte la RNS 510 H 2013 si la climatronicul nou (noroc ca nu m-am apucat sa-l vand pe cel vechi). Bineinteles, am dat jos si CanGateway-ul nou montat acum 2 saptamani (cel cumparat de la polonezi cu Q la urma) si i-am pus cel cu L avut inainte (care este suficient pentru ceasurile si volanul cele noi si clima veche). Asa ca am ramas cu 4 repere noi de la ,,fosta,, deja masina (maine fac actele de transcriere), adica RNS-ul 510 H, modulul climatronic cu trim-ul aferent si Can Gateway-ul Q. O sa incerc sa le vand, sa vedem...astept recomandari ptr. noua masina...ma duc sa beau o bere (sau mai multe) sa uit de caldura si de...masina.  :hainoroc: Stima!

PS: Cam cu asta am ramas (noroc ca mai am poze)... :tuktuk:

.... si bine ca ai ascultat un om batran...hihihi.... si nu ai mai cumparat piesele pt retrofit la Bixenon... eram sigur ca o sa o vinzi..... masina buna are cumnatul, de acum.

de la VAG .... Audi - care ? minim A6... sau Touareg.

Link către comentariu

- Florine....inca nu am descoperit vreun filon de aur prin Harghita  :lol: O sa stau sa analizez piata in urmatoarele 2 luni (acum este si vacanta afara) si o sa vad ce fac. Daca ,,auzi,, de ceva ce merita te rog da-mi un mesaj.

- xDaniel...ai PM

Stima!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru toti cei care mi-ati cerut zilele acestea pe PM detalii/preturi pentru elementele/componentele ramase de la masina si pe care ati dorit sa le achizitionati...Can Gateway-ul Q pleaca la colegul nostru @marl21, RNS-ul pleaca la colegul nostru @costel08, calculatorul de coloana a plecat in afara forumului...a mai ramas doar modulul nou climatronic + trim-ul aferent (am postat anunt la sectiunea vanzari a forumului nostru).

Multumesc pentru interes/consecventa/seriozitate/colaborare/etc.

Stima!

Modificat de sandyboy
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!